Gość: pbloxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:36 ktos kuma? ktos wie? ktos lubi? ****tiga,fischerspooner,adult,peaches,chicks on speed,le tigre,ladytron,avenue d,riton,atomizer,misskittin,housecat,fanny pack,W.I.T.,phiilliip i reszta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.o.box.77 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 15:52 kumam, wiem, lubię. dorzucam stereo total. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:35 stereo total jest fajniutkie, owszem:], wpisuje sie w klimat, mniej osamotniony sie czuje juz ale skoro juz niemiecko ma byc to zapomnialem o tok tok Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 17:05 A Atari Teenage Riot? A Venetian Snares? braki w klasyce widzę Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.chello.pl 23.02.05, 19:01 ATR to klasyka i owszem, ale raczej digital hardcore'u. Z kapelami typu LCD Soundsystem, Chicks On Speed etc Alec & co mieli stosunkowo niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 19:08 nie będę taki i nie pokłócę się o etykietki - ale sami określali się jako neopunkowcy Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhlkhkjl Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 23.02.05, 18:26 juz kiedys byl watek o tej muzyce, tam go zjechalem, teraz mi sie nie chce, poszukajta se Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik44 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 18:50 lubie, czasami w nie dużych ilosciach, moze jeszcze: dot allison, chicks on speed, linda lamb, radioactive man, creme de menthe... Odpowiedz Link Zgłoś
sissyboy Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 19:59 DFA Records, Output... poezja. LCD total rulez. Dot Alison? haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górny Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.chello.pl 23.02.05, 21:03 Atari Teenage Riot i Venetian Snares to tak samo nu electro jak Dot Allison! Graruluję Panom orientacji ) Odpowiedz Link Zgłoś
zinn2 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 09:44 Znamy ,lubimy , gramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:54 a gdzie gracie.......... gdzie i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
zinn2 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 13:39 Głównie we Wrocławiu ( np. w Drodze do mekki ) jest w Polsce kilku dj's , którzy graja takie rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:48 ejno, nie chodzilo o zorganizowanie walki na etykietki i szufladki. Zwyczajnie ciekaw jestem czy ktos lapie chociaz procent z wymienionych przeze mnie rzeczy, z ktorych kazda ma odmienna, okreslona stylistyke, a jednak na pewnej plaszczyznie bardzo ladnie sie lacza i dopelniaja, co zauwazylo kilku fajnych djow (szkoda, ze nie w polsze) a jak ktos kuma o co chodzi to chetnie dowiem sie co do tego mozna dorzucic, libie i chce wiecej i nowego. no Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 10:16 no właśnie, Górny, trochę jakby ostro.. muzyka energetyczna, rozumiem, ale tu sami swoi.. tak jest następne propozycje, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
luvski Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 10:27 z rzeczy które wymieniłeś lubie tylko drugą płyte ritona - homies and homos, która jest całkiem fajna [reszte uważam za ściemę jedorazowego uzytku, moze z wyjatkiem kilku numerów ladytron]. co do ritona, mialem okazje go widziec w grudniu w akcji na zywo na koncercie w antwerpii i załuje, ze sie wybralem, zreszta przez przypadek. facet za duzo jara i pije w czasie wystepu, w efekcie siadł mu wokal i wystep zamienil sie w zenujący show, oczywiscie jak dla mnie, bo innym, jak zauwazyłem, to specjalnie nie przeszkadzało. z rekomendacji to polecałbym katalog tigersushi. nie wiem, czy to mozna nazwac elektro, czy to prostu dobra muzyka, ale jest w ich katalogu płyta wybitna K.I.M - Miyage i seria swietnych kompilacji More G.D.M. www.tigersushi.com/site/frameset.jsp?page=TSI/TSR.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:39 dzieki, sprawdze, plytka ritona jest bardzo ok, z tymi jednorazowkami to bym nie generalizowal tak bardzo, tzn. niektore rzeczy ludzi, ktorych wymienilem z zalozenia sa niejako jednorazowe, tak jak kawal, z najlepszego nie bedziesz smiac sie jak go uslyszysz enty razz. ale nawet one maja ten ladunek energii, o ktory mi wlasnie chodzi no i lubie badzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
sissyboy Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 19:41 colder, playgroup - wymiatacze. z mniej oczywistych: hurtz, blackstrobe, volga select, dk7, manhead wroclaw, kiedy macie tam impreze? Odpowiedz Link Zgłoś
pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 25.02.05, 15:20 sissyboy napisał: > colder, playgroup - wymiatacze. > z mniej oczywistych: hurtz, blackstrobe, volga select, dk7, manhead > wroclaw, kiedy macie tam impreze? sissyboyu, to minapisales, nic nie kumam z tego co wymieniles, poprosze osla moze mi cos z tego pociagnie, mam nadzieje, ze dobrze odczytales moje potrzeby i bede zadowolony. w kazdym razie dzieki a ze swojej strony dorzucam jeszcze ping pong bitches - (koniecznie BEZ prodigy) Odpowiedz Link Zgłoś
luvski Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 25.02.05, 09:55 Gość portalu: pbloxx napisał(a): > dzieki, sprawdze, plytka ritona jest bardzo ok, z tymi jednorazowkami to bym > nie generalizowal tak bardzo, tzn. niektore rzeczy ludzi, ktorych wymienilem z > zalozenia sa niejako jednorazowe, to fakt, ja moze za bardzo z takiej subiektywnej pozycji to napisalem i dystansu do didżejowania. poza tym, wiadoma sprawa, jak się bywa w klubach, z odpowiednio ustawionym krwiobiegiem, to trudno elektrodżezu słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś