Dodaj do ulubionych

**nu electro**electrolash**electropunk**

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:36
ktos kuma? ktos wie? ktos lubi?

****tiga,fischerspooner,adult,peaches,chicks on speed,le
tigre,ladytron,avenue d,riton,atomizer,misskittin,housecat,fanny
pack,W.I.T.,phiilliip i reszta
Obserwuj wątek
    • p.o.box.77 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 15:52
      kumam, wiem, lubię. dorzucam stereo total.
      • Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:35
        stereo total jest fajniutkie, owszem:], wpisuje sie w klimat, mniej osamotniony
        sie czuje juztongue_outtongue_outtongue_out

ale skoro juz niemiecko ma byc to zapomnialem o tok toktongue_outtongue_out
    • braineater Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 17:05
      A Atari Teenage Riot? A Venetian Snares?
      braki w klasyce widzęsmile
      Pozdrowieniasmile
      • Gość: Jacenty Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.chello.pl 23.02.05, 19:01
        ATR to klasyka i owszem, ale raczej digital hardcore'u. Z kapelami typu LCD
        Soundsystem, Chicks On Speed etc Alec & co mieli stosunkowo niewiele wspólnego.
        • braineater Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 19:08
          nie będę taki i nie pokłócę się o etykietki - ale sami określali się jako
          neopunkowcysmile
          Pozdrowieniasmile
    • Gość: jhlkhkjl Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 23.02.05, 18:26
      juz kiedys byl watek o tej muzyce, tam go zjechalem, teraz mi sie nie chce, poszukajta se
      • swietlik44 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 18:50
        lubie, czasami w nie dużych ilosciach, moze jeszcze: dot allison, chicks on
        speed, linda lamb, radioactive man, creme de menthe...
    • sissyboy Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 23.02.05, 19:59
      DFA Records, Output...
      poezja.

LCD total rulez.
      Dot Alison? haha.
      • Gość: Górny Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.chello.pl 23.02.05, 21:03
        Atari Teenage Riot i Venetian Snares to tak samo nu electro jak Dot Allison!
        Graruluję Panom orientacji wink)
    • zinn2 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 09:44
      Znamy ,lubimy , gramy smile
      • Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:54
        a gdzie gracie..........tongue_outsmile

gdzie i kiedybig_grinbig_grin
        • zinn2 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 13:39
          Głównie we Wrocławiu ( np. w Drodze do mekki ) jest w Polsce kilku dj's , którzy
          graja takie rzeczy .
    • Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:48
      ejno, nie chodzilo o zorganizowanie walki na etykietki i szufladki. Zwyczajnie
      ciekaw jestem czy ktos lapie chociaz procent z wymienionych przeze mnie rzeczy,
      z ktorych kazda ma odmienna, okreslona stylistyke, a jednak na pewnej
      plaszczyznie bardzo ladnie sie lacza i dopelniaja, co zauwazylo kilku fajnych
      djow (szkoda, ze nie w polsze)

a jak ktos kuma o co chodzi to chetnie dowiem sie co do tego mozna dorzucic,
      libie i chce wiecej i nowego.
      no
      tongue_out
      • p.o.box.77 Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 10:16
        no właśnie, Górny, trochę jakby ostro.. muzyka energetyczna, rozumiem, ale tu
        sami swoi..

tak jest następne propozycje, proszę...
        • luvski Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 10:27
          z rzeczy które wymieniłeś lubie tylko drugą płyte ritona - homies and homos,
          która jest całkiem fajna [reszte uważam za ściemę jedorazowego uzytku, moze z
          wyjatkiem kilku numerów ladytron].
          co do ritona, mialem okazje go widziec w grudniu w akcji na zywo na koncercie
          w antwerpii i załuje, ze sie wybralem, zreszta przez przypadek. facet za duzo
          jara i pije w czasie wystepu, w efekcie siadł mu wokal i wystep zamienil sie w
          zenujący show, oczywiscie jak dla mnie, bo innym, jak zauwazyłem, to specjalnie
          nie przeszkadzało.
          z rekomendacji to polecałbym katalog tigersushi. nie wiem, czy to mozna nazwac
          elektro, czy to prostu dobra muzyka, ale jest w ich katalogu płyta wybitna
          K.I.M - Miyage i seria swietnych kompilacji More G.D.M.

www.tigersushi.com/site/frameset.jsp?page=TSI/TSR.htm
          • Gość: pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:39
            dzieki, sprawdze, plytka ritona jest bardzo ok, z tymi jednorazowkami to bym
            nie generalizowal tak bardzo, tzn. niektore rzeczy ludzi, ktorych wymienilem z
            zalozenia sa niejako jednorazowe, tak jak kawal, z najlepszego nie bedziesz
            smiac sie jak go uslyszysz enty razz. ale nawet one maja ten ladunek energii, o
            ktory mi wlasnie chodzitongue_out no i lubie badzo lubiesmile
            • sissyboy Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 24.02.05, 19:41
              colder, playgroup - wymiatacze.
              z mniej oczywistych: hurtz, blackstrobe, volga select, dk7, manhead
              wroclaw, kiedy macie tam impreze?
              • pbloxx Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 25.02.05, 15:20
                sissyboy napisał:

> colder, playgroup - wymiatacze.
                > z mniej oczywistych: hurtz, blackstrobe, volga select, dk7, manhead
                > wroclaw, kiedy macie tam impreze?

sissyboyusmile, to minapisales, nic nie kumam z tego co wymieniles, poprosze osla
                moze mi cos z tego pociagnietongue_out, mam nadzieje, ze dobrze odczytales moje
                potrzeby i bede zadowolonybig_grinbig_grin.

w kazdym razie dzieki

a ze swojej strony dorzucam jeszcze ping pong bitches - (koniecznie BEZ prodigy)
            • luvski Re: **nu electro**electrolash**electropunk** 25.02.05, 09:55
              Gość portalu: pbloxx napisał(a):

> dzieki, sprawdze, plytka ritona jest bardzo ok, z tymi jednorazowkami to bym
              > nie generalizowal tak bardzo, tzn. niektore rzeczy ludzi, ktorych wymienilem
              z
              > zalozenia sa niejako jednorazowe,

to fakt, ja moze za bardzo z takiej subiektywnej pozycji to napisalem i
              dystansu do didżejowania. poza tym, wiadoma sprawa,
              jak się bywa w klubach, z odpowiednio ustawionym krwiobiegiem, to trudno
              elektrodżezu słuchac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka