Dodaj do ulubionych

Blink 182: koniec działalności?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:46
punkowe trio....dobre! to taki boysband tylko z gitarami, nikt o nich nie
będie pamietał za kilka lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Denacik Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.pwsz.chelm.pl / *.pwsz.chelm.pl 02.03.05, 16:35
      Nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
      • Gość: pszemcio Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:31
        a jednak Bóg istnieje!!!!!!!!1
    • nesihonsu Re: Blink 182: koniec działalności? 03.03.05, 11:03
      Och przestańcie. Jesteście okropni!!! Na świecie jest dużo o wiele gorszych
      muzycznych koszmarów jak na przykład stękający Afroamerykanie i ich wyjące
      kobiety oraz białe klony w/w, powrót mody na pop ala lata 80-te( koszmar,
      koszmar, koszmar, nie sądziłam, że tego dożyję )a i znakomita większość muzyki
      powstającej w naszym pięknym kraju też jest grubo poniżej poziomu
      prezentowanego przez Blinków. Czasem to chciałabym żeby nasze najlepsze zespoły
      były przynajmniej tak dobre jak tamtejsza druga liga
      • Gość: marlenka Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:23
        wweeeeeeeee co wy wogole dajecie blinki sa zajebiste i mi strasznie smutno ze
        sie rozpoadaja i mam nadzieje ze sie zejda i nagraja kolejna zajefajna
        płytke big_grinbig_grinbig_grin pozdroooooooooooo
    • Gość: NN punk rock? raczej punkpop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:57
      smiesznie sie czyta o takich zespolach jak Blink czy Sum41, ze to zespoly
      punkowe...nie lubie hardcore'u w punku (nie przepadam za np. The Exploited) ale
      nazywanie tego punkiem...? hmmm...
      • worldpl Ale fajny 19.03.05, 20:58
        Żaden punk, ale z punk-popu na pewno to jest lepsze. Lepsze od wszystkich gutszarlotów i sumów i innych cieniasów, których w ogóle nie znam. Jeszcze Billy Talent z punk popu jest warty uwagi smile
        Za to Green Day mnie totalnie zawiedli!
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Ale fajny 19.03.05, 22:47
          > Za to Green Day mnie totalnie zawiedli

nie przesadzajmy. wole mimo wszystko 'american idiot' w celach bezmyslnego
          odstresowania sie, niz cokolwiek blink182 (pomiajac "stay together for the
          kids" ktore mi sie jakos tak cieplo kojarzy i dlatego mam do niego pozytywny
          stosuneksmile )
      • Gość: he he Re: punk rock? raczej punkpop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:33
        Rozje***** mnie tym postem , ty słyszałes wogule kiedys Sum'a ?, bo chyba nie, duzo ludzi pisze ze te kapele sa do siebie podobne , ze graja komercyjnie... ale mowi to tylko ci co nigdy nie słyszeli obu zespołów.
        A co do komercyjnosci to dlaczego nie , czasy sie zmieniaja, a taka muza coraz mniej kojazy sie nam z brudem itp.... (mowie ofkors o melodic'u smile
        Weic jesli nie słuchałes ,alebo kazde molodycze brzmienie gitarowa przywołuje ci na mysl blinka , to lepiej sie nie wypowiadaj
    • Gość: Izka_Walizka_16 Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:07
      Szkoda, że przestali grać, ale może potrzebna była im taka przerwa. Zasłużyli
      sobie na to, bo przez ostatnie lata, naprawdę ciężko pracowali. Niech nacieszą
      się swoimi rodzinkami. Mam nadzieję, że po jamiś czasie wrócą i znowu będą
      rozbawiać swoich fanów swoimi jajcarskimi tekstami i świetną muzyką. A co do
      niektórych (o tym punkpopie)- bez komentarza... jak się nie znają, to niech nie
      piszą takich rzeczy. Pozdrowienia dla wszystkich fanów, którzy nie stracili
      nadzieji na powrót grupy.
      • Gość: yabol Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:27
        racja, jeszcze sie zejda big_grin... blink to swietny zespol, a oprocz smiesznych
        tekstow napisali kilka powaznych piosenek jak np. adams song a co do tych co
        pisza punku a nie wiedza tak za bardzo co to jest mam do powiedzenia tylko
        tyle, ze to o was za kilka lat nikt nie bedzie pamietal.

Pozdro dla fanow
        • Gość: pszemcio Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:01
          Gość portalu: yabol napisał(a):

> racja, jeszcze sie zejda big_grin... blink to swietny zespol, a oprocz smiesznych
          > tekstow napisali kilka powaznych piosenek jak np. adams song a co do tych co
          > pisza punku a nie wiedza tak za bardzo co to jest mam do powiedzenia tylko
          > tyle, ze to o was za kilka lat nikt nie bedzie pamietal.
          >
          > Pozdro dla fanow

o Boże, widzisz a nie grzmisz....
        • Gość: NN Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 01:22
          pewnie nie, pewnie masz racje...
          ale porownaj to chocby do Anti-Flag, Rancid, NoFX, AFI czy czegos takiego
          z "drugiej lzejszej fali"...juz nie mowiac o klasyku Bad Religion!!!
    • Gość: Adrian Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:08
      ej no bez jaj ten zespól jest wyczesnany i nie wyobrażam sobie tego, że nie
      będzie istniał... muszą grać dalej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka