Gość: mars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:46 punkowe trio....dobre! to taki boysband tylko z gitarami, nikt o nich nie będie pamietał za kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Denacik Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.pwsz.chelm.pl / *.pwsz.chelm.pl 02.03.05, 16:35 Nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:31 a jednak Bóg istnieje!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: Blink 182: koniec działalności? 03.03.05, 11:03 Och przestańcie. Jesteście okropni!!! Na świecie jest dużo o wiele gorszych muzycznych koszmarów jak na przykład stękający Afroamerykanie i ich wyjące kobiety oraz białe klony w/w, powrót mody na pop ala lata 80-te( koszmar, koszmar, koszmar, nie sądziłam, że tego dożyję )a i znakomita większość muzyki powstającej w naszym pięknym kraju też jest grubo poniżej poziomu prezentowanego przez Blinków. Czasem to chciałabym żeby nasze najlepsze zespoły były przynajmniej tak dobre jak tamtejsza druga liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:23 wweeeeeeeee co wy wogole dajecie blinki sa zajebiste i mi strasznie smutno ze sie rozpoadaja i mam nadzieje ze sie zejda i nagraja kolejna zajefajna płytke pozdroooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN punk rock? raczej punkpop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 14:57 smiesznie sie czyta o takich zespolach jak Blink czy Sum41, ze to zespoly punkowe...nie lubie hardcore'u w punku (nie przepadam za np. The Exploited) ale nazywanie tego punkiem...? hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
worldpl Ale fajny 19.03.05, 20:58 Żaden punk, ale z punk-popu na pewno to jest lepsze. Lepsze od wszystkich gutszarlotów i sumów i innych cieniasów, których w ogóle nie znam. Jeszcze Billy Talent z punk popu jest warty uwagi Za to Green Day mnie totalnie zawiedli! _________________________________ nawet o nich pisałem -> sea.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?0,2005 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Ale fajny 19.03.05, 22:47 > Za to Green Day mnie totalnie zawiedli nie przesadzajmy. wole mimo wszystko 'american idiot' w celach bezmyslnego odstresowania sie, niz cokolwiek blink182 (pomiajac "stay together for the kids" ktore mi sie jakos tak cieplo kojarzy i dlatego mam do niego pozytywny stosunek ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: punk rock? raczej punkpop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:33 Rozje***** mnie tym postem , ty słyszałes wogule kiedys Sum'a ?, bo chyba nie, duzo ludzi pisze ze te kapele sa do siebie podobne , ze graja komercyjnie... ale mowi to tylko ci co nigdy nie słyszeli obu zespołów. A co do komercyjnosci to dlaczego nie , czasy sie zmieniaja, a taka muza coraz mniej kojazy sie nam z brudem itp.... (mowie ofkors o melodic'u Weic jesli nie słuchałes ,alebo kazde molodycze brzmienie gitarowa przywołuje ci na mysl blinka , to lepiej sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka_Walizka_16 Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:07 Szkoda, że przestali grać, ale może potrzebna była im taka przerwa. Zasłużyli sobie na to, bo przez ostatnie lata, naprawdę ciężko pracowali. Niech nacieszą się swoimi rodzinkami. Mam nadzieję, że po jamiś czasie wrócą i znowu będą rozbawiać swoich fanów swoimi jajcarskimi tekstami i świetną muzyką. A co do niektórych (o tym punkpopie)- bez komentarza... jak się nie znają, to niech nie piszą takich rzeczy. Pozdrowienia dla wszystkich fanów, którzy nie stracili nadzieji na powrót grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yabol Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:27 racja, jeszcze sie zejda ... blink to swietny zespol, a oprocz smiesznych tekstow napisali kilka powaznych piosenek jak np. adams song a co do tych co pisza punku a nie wiedza tak za bardzo co to jest mam do powiedzenia tylko tyle, ze to o was za kilka lat nikt nie bedzie pamietal. Pozdro dla fanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:01 Gość portalu: yabol napisał(a): > racja, jeszcze sie zejda ... blink to swietny zespol, a oprocz smiesznych > tekstow napisali kilka powaznych piosenek jak np. adams song a co do tych co > pisza punku a nie wiedza tak za bardzo co to jest mam do powiedzenia tylko > tyle, ze to o was za kilka lat nikt nie bedzie pamietal. > > Pozdro dla fanow o Boże, widzisz a nie grzmisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 01:22 pewnie nie, pewnie masz racje... ale porownaj to chocby do Anti-Flag, Rancid, NoFX, AFI czy czegos takiego z "drugiej lzejszej fali"...juz nie mowiac o klasyku Bad Religion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Blink 182: koniec działalności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:08 ej no bez jaj ten zespól jest wyczesnany i nie wyobrażam sobie tego, że nie będzie istniał... muszą grać dalej... Odpowiedz Link Zgłoś