Gość: pszemcio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:31 Czy uzasadnione jest stwierdzenie że obecnie Bright eyes jest ważniejszym zespołem od radiohead? Nie chodzi mi o ogólny dorobek tych zespołów ale o stan "na dziś" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: razorlight Re: Bright eyes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 15:57 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Bright eyes IP: *.chello.pl 06.03.05, 16:45 pszemcio, skąd wziąłeś to porównanie, z NME?! a tak poważnie to nie i jeszcze długo nie, mimo że "Digital Ash In A Digital Urn" to bardzo ładna płyta, może nawet najładniejsza jaką słyszałem w tym roku. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Bright eyes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:01 wiesz ...nie trzeba czytać nme żeby spotkać sie z takimi zestawieniami...bright eyes chyba tylko u nas nie sa zauważani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Bright eyes IP: *.chello.pl 06.03.05, 20:45 dziwi Cię to?! u nas muzyka tego rodzaju (nie zagłębiając się w szczegóły) nie ma żadnych szans, przynajmniej do momentu, w którym nie znajdzie się na topie komercyjnym. z drugiej strony Wiesz jak jest z dziennikarzami muzycznymi, głównie brytyjskimi, ale nie tylko - lubują się w odkrywaniu, nazywaniu, szufladkowaniu, mimo że najczęściej popiardywują Odpowiedz Link Zgłoś
szlachtuje_byka Re: Bright eyes 06.03.05, 16:46 O stan "na dzis" to wazniejszy jest Judas Priest od tych dwoch zespolow, bo przyjezdza do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Bright eyes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:10 taaaa...judast priest....taaa Odpowiedz Link Zgłoś