Dodaj do ulubionych

Snoop Dogg w Gdyni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 08:00
Ten nudziarz przyjeżdżcrying((Pewnie zachowa się jak qazi-gwiazdka i spóźni na
koincert z 2 godziny!!!!Mimo wszystko Faithless,Fatboy Slim rządzą!!!!!!I
wybiore sie an ten festiwal.Może jakiś zespół z Nowej Rockowej Rewolucji też
zostanie zaproszony?3mam kciukismile
Obserwuj wątek
    • Gość: Talibek Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:07
      Zajebiscie ze snoopy bedzie napewno tam pojade
    • Gość: ola146 Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:54
      Moim zdaniem zajebiście, że do Polski wreszcie ktos zawita!! Jest jednym z najlepszych raperów. Strasznie chciałbym pojechać na koncert, ale jeszcze nic nie wiadomo... smile
    • Gość: **Maffia** wyrzućcie ręce w górę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:53
      Snoop nie jest nudziarzem!! :[ weź się schowaj Adamo... joj...tego w Polsce
      jeszcze nie było!...to będzie najlepszy koncert w całej historii naszego kraju!!
      mogliby też kiedys zaprosić całą stajnię Dr Dresmile to już byłby mega wypasbig_grin
      HaIPe-HaOPe wszędzie!!
      • Gość: Lance Vance KOCHAM SNOOPA IP: *.imperiumnet.pl 25.03.05, 13:09
        Jeaaaaaaaaah Snoop Doggy Dogg w Polsce.SUPEEEEER JADE NAPEWNO.BEDE STAŁ PRZED KONCERTEM PIĘĆ GODZIN ŻEBY BYĆ PRZY SCENIE tongue_out tylko żeby snoop autografy rozdawał xD POZDRO DLA FANÓW SNOOP DOGG'A.A przed koncertem zapraszam na stronki www.snoopydogg.prv.pl / www.bigsnoop.prv.pl i na blog na ktorym sie wypoiwadacie o nim i o stronkach obok podanych www.snoopdogg.blog.pl .ZAPRASZAM
    • Gość: GuessWho? Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.elsat.net.pl 01.04.05, 13:56
      nie wiesz koleś co mówisz, SNOOP DOGG był, jest i będzie najlepszy! Nic tego nie zmieni. Szkoda tylko, że koncert nie jest chociaż w Warszawie bo do Gdyni mam za daleko......
    • johnny_b_goode Re: Snoop Dogg w Gdyni 02.04.05, 13:14
      A co to za przygłup?
      • Gość: Lance Vance Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.imperiumnet.pl 04.04.05, 21:24
        Kto ku.. przygłup ku.. ty lubisz techno lub inny shit wez wydupiaj
        • johnny_b_goode Re: Snoop Dogg w Gdyni 06.04.05, 19:15
          Niespecjalnie rozumiem dyskurs Twojej odpowiedzi, jednakże jeśli zależy Ci na
          poznaniu moich preferencji muzycznych, to mogę powiedzieć, że oscylują wokół
          klasyki oraz standardów rocka i rock'n'rolla, o czym świadczy chocażby mój nick.
    • Gość: Shimekk Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 05.04.05, 17:51
      Japa adams !! Snoop dogg jest spoko a ty pewnie pi.. sluchasz mezo i jakiegos
      ascetoholiks...PI..!
    • Gość: Doda Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.promax.media.pl 07.04.05, 22:05
      po 1 to nie jest nudny facet
      i wkuria mnie takie krytykowanie lepiej sie wogóle nie wpisywać nijeżlei
      pie..ć takie bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jasne??
      • Gość: Lance Vance Re: Snoop Dogg w Gdyni IP: *.imperiumnet.pl 09.04.05, 18:17
        brawo,o to samo mi chodzilo ino inaczej napisalem iron maiden <lol2>snoop dogg
        rządzi w rapie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka