diastema 19.03.05, 13:25 kto "spiewa"(jesli to mozna nazwac spiewem) taki tekst "impreza impreza Dj laski namierza bo to przeciez jest gwiazda wiec do bryki i jazd..." i gdzie to mozna sciagnac albo moze ktos ma i moze mi przeslac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n. Re: kto spiewa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:34 dziecko idź do spowiedzi i nie słuchaj takiej beznadziejnej muzy... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: kto spiewa? 19.03.05, 13:36 ja wiem ze ona jest beznadziejna i nie musicie mi tego uswiadamiac ale naprawde musze ja sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: kto spiewa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:39 diastema napisała: > a i dzieckiem nie jestem no to sorry ale tłumaczy mnie to, że podobne teksty dolatuja do mnie od mojego 13 letniego sąsiada... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: kto spiewa? 19.03.05, 13:41 wiem i rozumiem tylko nadal mam problem skad to dziadostwo sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neder/n. Re: kto spiewa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:54 Q-Bass i Dj Brush "impreza" PS. google mi powiedziało nie to, że wiem i znam...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: kto spiewa? 19.03.05, 14:52 dziekino tylko teraz nie mam skad sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: kto spiewa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 16:19 podaj numer gg to ci prześle ,bo przez maila nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś