Gość: triplet IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narval Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.abo.wanadoo.fr 17.06.02, 15:36 wczoraj widzialam ten program po raz pierwszy i.......ten Kuba od Jakuba ma swoj styl!!! jestem za!))) po prostu chlopak w moim typie! i z ta lysinka calkiem mu do twarzy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasior Kuba Wojewódzki?Mniam,mniam! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 17:12 Zgadzam się z przedmówcą. Dodam tylko,że jego inteligencja (Kuby, nie przedmówcy) czasami jest przytłaczająco-przerażająca. Gdzie się tacy faceci podziewają?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oponent Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:55 Błazen i przemądrzały gówniaż, tak jak i ten z dredami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 23:04 Gość portalu: oponent napisał(a): > Błazen i przemądrzały gówniaż, tak jak i ten z dredami. > Pozdrawiam. 1st.gowniaRZ nie gowniaz-czyzbys byl oponentem ortograficznym? 2nd swoje lata raczej ma[30stka albo i lepiej]- ani wiekiem ani zachowaniem nie predysponuje go do miana gowniarza 3rd jest na swoj przewrotny sposob przystojny chociaz nie za bardzo trawie anorektykow 4th jest oczytany i cyniczny,ma kasliwe poczucie humoru ale raczej kreuje sie na bezkompromisowego i skandaliste niz jest nim naprawde[czasem jest monotonny w tej autoreklamie]ale zgadza sie-ciekawa jednostka 5th takich facetow jest wielu-ale trzeba sie obracac w odpowiednim towarzystwie niestety[dla niektorych nieosiagalne.]papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 17.06.02, 23:24 > 2nd swoje lata raczej ma[30stka albo i lepiej]- ani wiekiem ani zachowaniem nie > predysponuje go do miana gowniarza Zaawansowana trzydziestka. Pamiętam że gość pracował już w radiu (najpierw harcerska, potem trójka o ile pamiętam) w czasie gdy ja kończyłem podstawówkę/zaczynałem liceum. Ja mam teraz 28. Nawet jakby zaczynał jako nastolatek (nie wydaje mi się) to ma 35. Pedro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 18.06.02, 09:01 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > 2nd swoje lata raczej ma[30stka albo i lepiej]- ani wiekiem ani zachowaniem nie > predysponuje go do miana gowniarza > 3rd jest na swoj przewrotny sposob przystojny chociaz nie za bardzo trawie > anorektykow anorektyk to chyba jest w ogóle niestrawny normalnie... A co do wieku to na czacie w G.W mowił,że jest "po 30", ale dokładnej daty urodzin mimo nalegań czatowiczów nie chciał podać. Musi być "bardzo po 30" chociaż nie widać... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 18.06.02, 11:53 W związku z licznymi zapytaniami jakie przychodzą na mój e-mail uprzejmie odpowiadam. NIE JESTEM KUBĄ WOJEWÓDZKIM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: 195.94.210.* 18.06.02, 13:04 czasami jego uwagi są jakby wymyślone wcześniej i nie pasują do sytuacji. Jednak po tym jak szybko reaguje na docinki mniemam, że jest przynajmniej tak błyskotliwy jak niektóre jego texty. Pozdr o Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 18.06.02, 14:34 teddy4 napisał(a): > W związku z licznymi zapytaniami jakie przychodzą na mój e-mail uprzejmie > odpowiadam. > > NIE JESTEM KUBĄ WOJEWÓDZKIM! No to chyba nie ma sensu już dłużej ukrywac, iż jestem Elżbietą Zapendowską, jurorką z programu "Idol". pozdrawiam, Elżbieta. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 18.06.02, 23:58 Ela nie wygłupiaj się! Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 19.06.02, 10:37 teddy4 napisał(a): > Ela nie wygłupiaj się! > > Jacek Robercie, tyle razy Cię prosiłam żebyś przestał się podszywać pod Jacka na forum. On juz ma swoje lata i po prostu nie ma sił tego wszystkiego dementować. pozdrawiam Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 19.06.02, 10:45 Swoje lata? Raptem 67. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxis Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.13, 22:03 Fajnie na temat kuby wojewódzkiego wypowiedzieli się na jednym z blogów Nie wiem co większość osób ma do niego, ale tak jak napisał jeden z tych blogerów ludzie powinni mieć więcej luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.06.02, 20:44 Ja mam coś takiego, że mnie cynizm nie odpowiada. I nie robi na mnie wrażenia. Byle dres pod moim blokiem jest geniuszem w cynizmie. Kuba Wojewódzki jest zapewne inteligentneym typem, tylko szkoda, że swą inteligencję wykorzystuje w tak żenadny sposób. I w tak żenadnym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luthien Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.devs.futuro.pl 18.06.02, 15:08 On chyba mial nieszczesliwe dziecinstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu alissa IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.06.02, 16:45 pozdrawiam! kope lat... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: alissa-kubu again IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 22:42 Gość portalu: kubu napisał(a): > pozdrawiam! > kope lat... > > )) aaaaaaaaaa!!!!!!!witam,witam szanownego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orc Król Midas a rebours IP: *.chem.uni.wroc.pl 18.06.02, 18:03 Ś.p. ( chyba ) magazyn "Brum". Jarocin '94 zakończony skandalami i bijatykami. "Idola" ogladałem pół raza i KW w roli jurora sprawił na mnie wrażenie wystudiowanego kabotyna ( wystudiowanego, bo z wcielenia w radiowej Trójce - Brum eterowy prowadzony 10 lat temu przez niego na przemian z Owsiakiem, Żądą i tow. tow. Klattem i Zeitzem - pamiętam go jako raczej konkretnego faceta nie pieprzącego w przeciwieństwie do reszty głupot i nie ideologizujacego ponad miarę ). Jeszcze jedno skojarzenie - jeździł bardzo po niejakiej Anji Azotox ( jego patent ), co akurat rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Kuba? no to co, że Kuba IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 19.06.02, 09:53 Kuba jest chory, lubiłem go przez wiele lat, ale to co widzę w programie Idol, to nie dawny Kuba, tylko narcyz-megaloman, który każdą wypowiedź traktuje jak, kabaretowy popis, gdzie jest dominacja formy a nie treścią. Może coś wącha??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.tkk.pl 19.06.02, 21:57 Zdiwił mnie jego udział w tym programie, ale mniej niż jego udział w pewnym teleturnieju, dotyczącym serialu, którego nazwy nie wymienię w pr.2 (nie wiem czy to jeszcze idzie ale jego notowania-KW oczywiście- spadły u mnie i były bliskie zera) Pamiętam go z jakiegos telewizyjnego programu, niezłego z tego co pamiętam ( dawno temu to musiało być) i kojarzy mi się takie genialne sformuowanie "Piaskiem po oczach" (chodziło o pewnego kretyna, o którym na szczęście ostatnio słuch zaginął) Mam nadzieję, że facet otrząśnie się wreszcie z tych idolo-podobnych bzdur i nareszcie się zrehabilituje Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z 20.06.02, 00:52 jak juz pisałem na wątku o idolu - KW staje się po prostu męczący. oczywiście że jest cięty, ale ostatnio jakoś tego nie widać, jego wypowiedzi stają się coraz bardziej pretensjonalne, szczególnie kiedy kogoś chwali - zawsze zaczyna od czegoś w stylu "widzisz, muzyka to rzeczywistość poznawana duszą" (he he, to akurat zmyśliłem, ale wiecie o co mi chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.02, 01:22 K. Wojewódzki bardzo dobrze odgrywa rolę, jaka została mu powierzona. To cieszy, że są jeszcze aktorzy (w tym wypadku amatorzy), którzy potrafią tak grać swoje role. Niech drży czereda Holubków, Pazurów, Gajosów i in., bo oto nadciąga Nowe! To Nowe schowane pod perfidnym uśmiechem zębatego wąsacza, co to rozrywkę dla Ludu robi, a lud bije brawo. Jak różne są drogi dziennikarzy z Brumu... Jeden uświadamia innych w kwestii bycia idolem, a drugi pisze recenzje muzyki, o której uczestnicy programu dla ułomków muzycznych nie mają pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FACET Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 21.06.02, 14:08 ZEBY SIE NIE ROZPISYWAC BO BY ZABRAKLO MIEJSCA. TO PO PROSTU KAWAL PEDALA. ROBI TO DLA KASY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 21.06.02, 18:47 Masz rację. Ja słyszałem jeszcze, że on jest Żydem. Do gazu z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefly Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim z IP: *.ipartners.pl 21.06.02, 19:20 Oraz cyklistą, filatelistą i liberałem.Oczywiście zgniłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefly Re:Oj FACET! IP: *.ipartners.pl 21.06.02, 19:26 Gość portalu: FACET napisał(a): > ZEBY SIE NIE ROZPISYWAC BO BY ZABRAKLO MIEJSCA. TO PO PROSTU KAWAL PEDALA. ROBI > > TO DLA KASY. Oj, FACET zdaje się,że kawał z Ciebie homofoba!(A takich to tygrysy nie cierpią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann lee Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.07.02, 11:19 Kuba wojewódzki.... moja pamięć nie sięga tak daleko ale jednak cos tam mi się przypomina... grał na garach, wydawał gazety o kulturze niszowej, których w duzym stopniu nie dało się czytać (trudno czytać jasnożółty napis na białym tle), wydał nawet płytę razem z Piterem banachem, zawsze lubił odjazdowe samochody, podsumowując jest jakiś tam wyrazisty na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Co sądzicie o Kubie Wojewódzkim IP: *.it-net.pl 11.07.02, 08:46 Wiesz, mogłabyś swoją opinię na temat Kuby wyrazić swoimi słowami, a nie beszczelnie kopiować wypowiedź Kazika... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś