Dodaj do ulubionych

Wasze zdanie o tym forum

16.04.05, 21:47
Albo ze mna cos sie stalo,albo to forum ostatnio jakos podupada,bo nie mam juz
takiej ochoty jak kiedys tu pisac.Czasami jeszcze je czytam,ale nowych dobrych
watkow jak na lekarstwo.Za to same watki z serii jaki to kawalek,pisoenki z
reklam,zygac sie chce.Ale moze wroce,chcecie??
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 21:49
      Od kiedy to potrzeba do tego pozwolenia?smile A forum jakie jest, każdy widziwink
      • haribo_goldbaren Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 21:51
        O Humbak,i Ciebie tu dawno nie widzialemsmile
        • humbak Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 21:57
          Wciąż jestem... duchemwink Ale się nie rozpisuje bo czegoś w epetynie brakwink
          • haribo_goldbaren Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 21:59
            To jak jestes duchem to juz jest super,moze Twoj duch mnie zmobiluzuje do
            ponownego pisania.pozdro.
            • humbak Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:05
              Równieżsmile
              • cham_i_prostak [...] 17.04.05, 02:43
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • syrop_przeciwkaszlowy Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 21:51
      Zgadzam sie. Duzo tu jest teraz takich postaci ktore za jedyna swoja madrosc
      uwazaja ilosc sciagnietych w ciagu miesiaca plyt z Kaazy czy innego Soulseeka.
      Wyglaszaja tu zaslyszane gdzie indziej teorie i psuja powietrze jak stare gacie
      wyjete z zatechlej szuflady.

Duzo tu tez balwanow ktorzy bez przerwy pytaja o te sama piosenke z reklamy i
      skad ja moga sciagnac, tak jakby oczekiwali ze ktos im napisze ze moga ja
      sciagnac z zamrazarki czy z szafki z recznikami. Szkoda ze nie ma tu juz
      dyskusji muzycznych, ale widac na forum "muzyka" duzo osob na muzyce sie tak
      naprawde nie zna; nieliczne wyjatki maja cos ciekawego do powiedzenia.
    • koteczkowa tu pisza fanatycy 16.04.05, 21:54
      Pisze tu malo osob z sensem, ale ci co pisza, sa nie fanami a fanatykami muzyki.
      Wystarczy ze sie napisze ze nie lubi sie jakiegos zespolu typu Radiohead i juz
      wszyscy rzucaja sie z nozami smile)) Oczywiscie sa tez bardziej pokojowo
      nastawione jednostki, ale one zwykle zakladaja watki "Kto spiewa piosenke w
      ktorej teledysku facet i baba sie caluja" smile))
    • znawcah Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:01
      Pewnie zazdroscisz ze z watkow w ktorych nie ma zbednego gadania mozna sie wbrez
      pozorom czegos dowiedziec...
      • haribo_goldbaren Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:07
        znawcah napisał:

> Pewnie zazdroscisz ze z watkow w ktorych nie ma zbednego gadania mozna sie wbre
        > z
        > pozorom czegos dowiedziec...

Zdaje sie ze Twoje wpisy ograniczaja sie do tego ile ostatnio plyt
        nasciagales,wiec racz nie komentowac wpisow innych,skoro Twoje sa (delikatnie
        mowiac) pozbawione wiekszego sensu.Normalny czlowiek nie slucha 15 plyt
        dziennie,bo by zwariowal.
        • znawcah Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:13
          A co moze uwazasz ze bardziej na muzyce zna sie ten co przesluchal 10 plyt niz
          ten ktory zna 1000? Moze troche szacunku dla ludzi naprawde ceniacych dobra
          muzyke i starajacych sie ja poznac od podszewki.
          • haribo_goldbaren Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:15
            znawcah napisał:

> A co moze uwazasz ze bardziej na muzyce zna sie ten co przesluchal 10 plyt niz
            > ten ktory zna 1000? Moze troche szacunku dla ludzi naprawde ceniacych dobra
            > muzyke i starajacych sie ja poznac od podszewki.
            Walisz glupoty ze az strach.Kolo czy ty jestes naprawde tak glupi?!Czy jestes
            podstawiony?Mysle ze jestes podstawiony bo to niemozliwe zeby ktos byl tak durny
            • znawcah Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:21
              Sam jestes durny, nie znasz sie na muzyce i wypisujesz glupoty, shit.
              • haribo_goldbaren Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:23
                znawcah napisał:

> Sam jestes durny, nie znasz sie na muzyce i wypisujesz glupoty, shit.
                Koncze z toba rozmowe kolo.Bo jestes durny jak automat perkusyjny J.Lo.
                • znawcah Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:25
                  Ale mi napisales, nawet nie wiesz kto to J.Lo.
                  • tomash8 Re: Wasze zdanie o tym forum 17.04.05, 08:19
                    błagam powiedz że robisz sobie jaja...jesteś tak żałosny że już bardziej się
                    chyba nie da
      • joseph80 Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:07
        Moim zdaniem, Forum w obecnej postaci jest dalekie od najlepszych jego lat. Ale
        mimo wszystko, jest tu kilka osób znających się na muzyce i ciekawie piszących.
        Inna sprawa, że wątki o piosenkach i reklamach zalewają to forum i niestety je
        trochę zaśmiecają.

Pzdr
        Jos
    • rael75 Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 22:57
      haribo_goldbaren napisał:

>Ale moze wroce,chcecie??

Dziwaczne pytanie.
      • rael75 Re: Wasze zdanie o tym forum 16.04.05, 23:14
        A jeżeli chodzi o poziom - wydaje mi się, że już niewiele osób tutaj wie, co to
        znaczy kultutalna dyskusja o muzyce. Większość stara się udowodnić, że to czego
        oni słuchają to coś najlepszego pod słońcem, a to, czego słuchają inni - to
        straszliwa chała. Dowodem niech będzie dyskusja sprzed paru tygodni o zespole
        Yes: pełna jadu i wzajemnego dopiekania (nie mogę jej niestety znaleźć, bo
        wyszukiwarkę szlag trafił).
        I jeszcze jedno, fakt czy założyciel tego wątku tutaj powróci, czy nie, nie
        zmieni losów tego forum i nie uczyni go lepszym i ciekawszym. Ponieważ on sam
        jest najlepszym przykładem tego co opisałem powyżej.
        • joseph80 Re: Wasze zdanie o tym forum 17.04.05, 11:04
          Czy na myśli miałeś wątek pod poniższym linkiem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=21344952&v=2&s=0
          Zauważ, że niejaki "on" obudził się tylko w tym wątku, nigdy wcześniej, ani
          później nie pisał na forum. I myślę, że takie osoby, obok wątków reklamowych i
          piosenkowych są największym minusem tego forum.

pzdr
          Jos
    • tomash8 Re: Wasze zdanie o tym forum 17.04.05, 11:18
      Ja jestem tu gdzieś od grudnia, i na początku byłem zachwycony, ale z czasem
      pewne rzeczy zaczeły mnie drażnić - np. posty w stylu, "nie słyszałem, ale to na
      pewno jest do dupy, bo cały metal(punk/hip hop/jazz...) jest do dupy jak można
      tego słuchać" i wątki typu "możecie mi przesłać piosenke - szczyt bezczelności.
      Obecnie wole jednak normalne, moderowane fora... ale dzięki temu forum poznałem
      wielu wyokonawców, po których normalnie pewnie nigdy bym nie sięgnął
      • Gość: slawa Re: Wasze zdanie o tym forum IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 17:50
        Za dużo troli, za dużo frustratów, za dużo nawiedzonych fanatyków i szalonych
        krytyków zjeżdżających każdy rodzaj muzyki którego nie rozumieją.
        Niestety,racjonalizm i rzeczowe dyskusje ustąpiły miejsca osobistemu obrzucaniu
        się błotem, dokopywaniu sobie i udowadnianiu że jest się prawdziwym fanem muzyki
        ponieważ się ściąga/kupuje płyty. Zamiast dyskusji o muzyce mamy popis
        propagandy wytwórniowej tudzież wyści w gnojeniu się. Większość forumowiczów
        przeniosła się już dawno na inne fora, choćby prywatne na GW ale muszę
        powiedzieć że podziwiam tych nielicznych rozsądnych którzy zostali tutaj i mają
        cierpliwość aby pisać pomimo wiader pomyj na nich wylewanych. Poza tym jest to
        jednak forum powszechne i nie da się uniknąć chamstwa. A jak widać samocenzura
        bardzo słabo nam wychodzi gdy możemy zabawić się na całego cudzym kosztem i
        wyżyć choćby w sieci. Ogólnie żałosne.
        • braineater Re: Wasze zdanie o tym forum 17.04.05, 19:09
          eeee tam - fane forum, tyle, że trza używac wyszukiwarki
          Pozdrowieniasmile
    • enemyofgod Re: Wasze zdanie o tym forum 17.04.05, 19:26
      Ignorując 80% głupków, którzy tu piszą, pozostałe 20% może być. Szkoda tylko, że
      każda dyskusja na temat jest torpedowana przez stado wiejskich debili, którzy
      się muszą pokazać w internecie.
      • ster_nick Re: Wasze zdanie o tym forum 26.04.05, 11:29
        Tragedia, nuda, nedza, beznadzieja, smutek.
    • huney Re: Wasze zdanie o tym forum 26.04.05, 18:01
      Na forum zaglądam rzadko, rzadziej wpisuje sie... nie dlatego, ze zagladam
      rzadko i nie mam nic do napisania, jednak dlatego, ze ilosc zakladanych watkow,
      do ktorych moglabym wpisac sie jest zenujaco wprost mala. Poza tym, nie do
      kazdego watku moglabym wpisac sie zgodnie z jego tematem, i to takze jest
      zenujace smile))), bo dyskusja dyskusja powinna byc, a nie odbieganiem od niej i
      wpisywaniem zapchajdziur, więc ostatecznie pozostaje mi wczytywanie się w
      sensowne watki w celu uzupełniania swojej wiedzy, w czym pomagało kiedyś duzo
      forumowiczów wpisujących się na OFICJALNYM forum Gazety. I w tym miejscu
      wnoszę rece do góry w geście błagalnym i jesli którykolwiek z forumowiczów, o
      których mowa (będzie wiedział, że to o nich)przeczyta ta wzmianke i odczyta ja
      w sposób najbardziej z oczywistych, to jest odkryje ukryty podteskt w
      tekście,który nawołuje ich, wyżej wzmiankowanych forumowiczów do powrotu
      na "stare śmieci" i nawoła do powrotu, bedzie to jakiś znak. Znak jeden z tych
      znaków, które następują po znaku przymierza dobrego forum z forum raczej
      kiepskiej jakośc w celu dokonania bylejakości forum, to jest: odejście z forum
      stałych jego użytkowników mocno obniżyło jego poziom, który raczej nie zachęca
      do zaglądania na nie, a co dopiero do wpisywania sie. Nie musze chyba wspominac
      niektorych spektakularnycjh watkow, ktore wspolnymi a zupelnie niezamierzonymi
      silami mialy powodzenie zarowno w czytaniu i wpisywaniu sie, nie mowiac o
      integracji uzytkowników forum?? Oczywiscie istnieje cos takiego, jak- oprocz
      dobrowolnego, którego rzadko kto podejmuje sie- przymusowy powrót-ktorego
      rzadko kto podejmuje sie jeszcze rzadziej- na miejsce, które kiedys grzmialo od
      wybuchów smiechu, a teraz slychac zalosne zawodzenie wiatru po jego katach,i to
      zawodzenie raczej nie zacheca do powrotu, wrecz moze zniechecac do tego, by
      podjac sie wysilku przywrocenia forum do dawnej swietnosc ( co jak znam
      powszechne opinie, jest raczej niemozliwe, bo czesc osób która mogłaby tego
      dokonac niestety o tym nie pomysli, a jesli juz pomysli, to zastanawia sie nad
      tym problemem na INNYM FORUM, zamiast na oficjalnym dokonac ostatecznego
      rozstrzygniecia problemu w temacie "co zrobic, by forum nie podupadło" A poza
      tym, abstra*ując od tego, na IF był temat poruszany, do którego to tematu nikt
      z uczestnikow forum IF nie kwapił się wpisywać; czy ktoś przypomni, dlaczego
      uczestniczy forum oficjalnego przeniesli sie na IF? Bo mysle, ze w ostatecznym,
      jesli takowe zaistnialoby, rozwiazaniu problemu odpowiedz na to pytanie mialaby
      niebagatelne znaczenie dla ściągnięcia uczestników IF z powrotem na forum. W
      końcu IF także powoli, powolutku zamiera, szkoda byłaby, gdyby obydwa z forum
      skończyło w sposób śmiertelny)
      Haribo racje ma, fajnie, że zwrócił na to uwagę.
      • ster_nick Re: Wasze zdanie o tym forum 26.04.05, 19:23
        Co to jest IF?
        • huney Re: Wasze zdanie o tym forum 26.04.05, 20:58
          IF to jest Inne Forum. Nieco wyobcowane jak dla mnie, bo zdaje sie ze ogolno
          tematyczne i zawierajace przede wszystkim tematy, a przynajmniej swego czasu
          zawieralo, dotyczace spraw ogolnego uzytku, na przyklad niezapomniany watek na
          krorym rogu sprzedaja najlepsze pieczone kurczaki smile Fajnie poczytac to bylo,
          ale przeciez nie o to chodzilo. Godne polecenia forum Strawberry Fields,
          zachowal sie klimacik FM.
          • ster_nick Re: Wasze zdanie o tym forum 27.04.05, 10:12
            Przejrzałem, ciekawe forum.
      • cze67 Re: Wasze zdanie o tym forum 26.04.05, 19:32
        Huney, jeżeli piszesz o forum Strawberry Fields to jestem bardzo zdziwiony. Mam
        zupełnie odmienne zdanie co do jego rzekomego "zamierania". No, ale w końcu
        jestem jego założycielem i mogę być nieobiektywny.
        PS. Powracać nie zamierzam. Jest mi dobrze tam gdzie jestem. Nie wiem dlaczego
        miałbym się stamtąd przenosić. Jeżeli oczywiście jestem jednym z "forumowiczów
        o których mowa".
        • huney Re: Wasze zdanie o tym forum 26.04.05, 20:54
          Cze67, nie chodziło mi o Strawberry Fields, tylko o forum FoFFM, które powstało
          zanim jeszcze załozyłeś forum o tematyce muzycznej. Właściwie, jestem pewna, że
          powrót na forum główne gazety przy tym, co teraz dzieje sie na nim
          wprowadziloby dodatkowy chaos, chociaz szkoda patrzec, ze marnieje po tym,
          kiedy przechodzilo odrodzenie i mialo swoje stadium swietnosci. Znecone tym
          osoby zaczely masowo zarzucac je swoimi postami, mysle, ze i teraz mialyby w
          tym swoj udzial, wiec faktycznie, byloby to posuniecie skazane na
          niepowodzenie. Poza tym Strawberry Fields znacznie odbiega klimatem forum od
          forum gazety, jako forum mozyczne dla mnie jest nieocenione. No i mowi sie
          trudno, choc rozumiem, ze powrot do czegos co zostawilo sie w zupelnie innym
          stanie, a co zastaje sie w stanie niemal katastrofalnym jest czyms zupelnie
          przykrym, wychodzac z miejsca w ktorym jest spokojnie i przyjemnie jak ma to
          miejsce na Twoim forum, i tak btw. chodzilo rowniez o Ciebie, dzieki za odzew.
    • Gość: Lecho Re: Wasze zdanie o tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:52
      Ja po prostu nie znam innych. Jestem tu z Wami i tak już jest. Fakt, że
      niektórych cenię sobie bardziej ale to jak w tramwaju....haribo - pozdra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka