mameluch 17.04.05, 00:53 dla innych o ktorych zainteresowaniach filmowych nic nie wiem tez oczywiscie (chrzanic przecinki! www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=8979 jak cos, linka zakosilem z ftv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: coś dla Dziołchy i Grima 17.04.05, 19:35 Kurde nie jestem ubraniofilem ani wzrokowcem ( Za pierwszym strzałem machnąłem 17 - mogło być gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: coś dla Dziołchy i Grima 17.04.05, 20:21 ja sie nawet nie podejmuje, pewnie zadnego bym nie zgadl chyba ze np. pod ubraniami jakies znajome wypuklosci by sie ksztaltowaly, wtedy moze po nitce do klebka... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: coś dla Dziołchy i Grima 17.04.05, 20:42 heh, nie jest az tak tragicznie! na razie rozpoznalem na pewno 'Full Metal Jacket', 'Pulp Fiction' i 'Buffalo 66', 'American Beauty' (tu pomoglo rozpoznawanie ksztaltow ale za to 29 nie kojarze, a tak ladnie widac chyba jeszcze 'Golo i wesolo' (?), 'Fast and Furious' (a moze '2 Fast, 2 Furious?, 'Nieoczekiwana zmiana miejsc', 'Fisher King' i 'Scigany'. eee, myslalem ze bedzie duzo gorzej ze mna w dodatku chyba nie ma filmow na moim poziomie, zadnego 'American Pie', 'American Pie 2' czy 'American Pie 3' Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: coś dla Dziołchy i Grima 17.04.05, 21:05 mameluch napisał: > 'Buffalo 66', 'American Beauty' (tu pomoglo > rozpoznawanie ksztaltow ups, oczywiscie rozpaznawanie ksztaltow bylo bardziej przydatne przy 'Buffalo 66' niz 'AB' Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: coś dla Dziołchy i Grima 17.04.05, 23:11 Swoją drogą jak można było 29 nie rozpoznać?? Zaraz doniosę Nicole Kidman że przegapiłeś ją w OCZACH SZEROKO ZAMKNIĘTYCH, a ona Cię już nigdy nie pocałuje Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: coś dla Dziołchy i Grima 18.04.05, 00:08 bo to się wsytd przyznać... no... bo jak to było w tv to ja mało w tv zerkałem, tylko pewnie w komputra i tak no jakoś to wyszło no chociaż może lepszym wyjaśnieniem będzie to że prąd wysiadł no, na pewno tak było > a ona Cię już nigdy nie pocałuje oj, biedna Nicole;P Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: coś dla Dziołchy i Grima 18.04.05, 13:33 Eeeeee, tylko 14 Niektóre kojarze, ale nie mam pojęcia jaki miały tytuł nawet po naszemu Odpowiedz Link Zgłoś