Gość: esosnic IP: *.nestle.pl 21.04.05, 15:48 która płyta INXS jest Waszą ulubioną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: INXS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 16:53 "Listen Like Thieves", "Kick", "X", "Welcome...", "Elegantly Wasted" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: INXS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:08 a czemu hutchence strzelił samobója tak w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: INXS IP: *.chello.pl 27.04.05, 22:00 bo byl australijskim morrisonem. ;o). plota glosi, ze hutchence byl dewiantem i lubil sie.......'przyduszac'. no i facet przecholowal. w gruncie rzeczy dosyc czesto sie to zdarza u tych fetyszystow-asfyxiofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn Re: INXS 27.04.05, 23:18 "Welcome to wherever you are" ale zaraz za nia sytuuje sie mocno niedoceniona "Elegantly Wasted", "The Swing", "Listen Like Theives", "X", "Kick"... Ja darze sentymentem kazda ich plyte Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: INXS 27.04.05, 23:20 "Welcome to wherever you are" jest tez moja ulubiona) kolejna to "X" te dwie najbardziej lubie Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn Re: INXS 27.04.05, 23:30 cos mi komputer szwankuje. z tym ""Listen Like Thieves", oczywiscie" chodzilo mi o moja literowke w poprzednim poscie. a wracajac jeszcze do zespolu - wydaje mi sie, ze sa bardzo niedoceniani, prawie wszyscy chyba juz o nich zdazyli zapomniec... To jest moja ukochana kapela nr 2 i nigdy nie odzaluje tego, co sie stalo 22/11/1997... Hutchence pozostawil po sobie te wszystkie swietne plyty INXS i fantastyczna solowa, ale to marne pocieszenie. INXS szukaja teraz w australijskiej wersji "Idola" nowego wokalisty na stale i jakos podchodze do tego z mieszanymi uczuciami. Wiem, ze Hutch byl 1/6 zespolu i nadal zyje 5 swietnych muzykow, ale dla mnie INXS bylo zwiazane zawsze z Michaelem. Niech tworza dalej, ale pod innym szyldem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: INXS IP: *.chello.pl 28.04.05, 08:58 Zdecydowanie "Listen Like Thieves", a w drugiej kolejności "Kick". Odpowiedz Link Zgłoś