whisky7 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 07.08.05, 19:02 chała, żenada i prostactwo..jedno z najwiekszych paskuctw, jakie kiedykolwiek wyprodukowano(niestety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o jezu Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.pl 10.08.05, 22:24 jest dobrze...dobrze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia147 Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 13.08.05, 16:12 hmmm ja to kocham, ta tandeta jest taką świętną tandeta że humor poprawia w od pierwszysch 10 sekund. najlepsze są miny funky na końcu jak zaczyna rapowac i te grymasy jego:d. Kaja świetnie sie wije i robi takie mino ze szok. wyglądato na swietna zabawe tylko z zalosne jest to ze to jest powazne. ogolnie głosujcie na jakis sondach zeby zrobili jeszcze jeden bedzie sie zczego posmiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnniet Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 23:13 o mój Ty Boże... ten teledysk MNIE obraża, nei mówiąc już o małych chinkach cziku czikulinkach. jeśli rozumiem dobrze, był tam jakiś fragment o uronieniu łzy, co dowodzi, że sytuacja Chinki została potraktowana ze współczuciem. Dodatkowo potwierdzają to orgiastyczne wygibasy panny Kai, która ciągle grzebie sobie we włosach, jakby próbując wyczesać sobie kołtun. Jej zadowolenie osiąga zenit, gdy słyszy, że brat chinki przykręca śrubki. Bosko. i na koniec to protekcjonalne "pracuj ciężko, to może zbijesz fortune, chociaż nie wiadomo, bo jesteś zwykła Chinką". Źle mi. Gdzie miska na żygi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.05, 16:05 Mala Chinka cipulinka...juz by zdjeli ta idiotke z ekranu, bo jak widze ten rudy, glupi leb, to mnie mdli Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka 31.08.05, 01:59 a ja byłam w ubiegły piątek w media markt i widzialam plytę rudzielca za.... UWAGA! 1,99 zł!~A jeszcze w lutym kosztowała 7.99! To się nazywa zrobić kariere! A tu prosze kaja niczym niezrazona spiewa sobie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Kaja Paschalska +...= mała chinka IP: *.bg.am.poznan.pl 31.08.05, 22:29 Właśnie usłyszałem Chinke czikulinke i stało się to powodem dla którego wszedłem na tę stronę - Kaja jesteś g.ó.w.n.e.m. Odpowiedz Link Zgłoś