Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:15 czy znacie jakieś fajne piosenki hip-hopowe (polskie) z mądrym tekstem, coś o przemijaniu, śmierci lub miłości. Piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bender_rodriguez Re: HIP HOP 18.05.05, 14:37 ja znam Dork MC i DJ Twat: "elo ziom" "coś o przemijaniu i coś o pie..nej śmierci, temat ten od dawna w brzuchu dziury mi wierci. co ty ku.. wiesz o śmierci na warszawskich skwerach gdzie każdy ku.. ciągle noże otwiera. i coś o pie..nej miłości powiem ci ziom każdy z zipery chce mieć normalny ku.. ch.. dom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania a może...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:59 A może coś z mniejszą ilością przekleństw? Wbrew wszelkim stereotypom istnieją polskie piosenki hip-hopowe (sensowne, bez tylu pzekleństw). Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: a może...? 18.05.05, 15:01 nie wiem, czy mam się obrazić, czy tez obrazić Ciebie, bo ja tę głupotę napisałem 5 minut temu. zastanów sie. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: a może...? 18.05.05, 15:35 bender_rodriguez napisał: > nie wiem, czy mam się obrazić, czy tez obrazić Ciebie, bo ja tę głupotę > napisałem 5 minut temu. zastanów sie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bartekmencel Re: a może...? 19.05.05, 08:42 co to za pytanie .....ludzie trzeba miec troche oleju w glowie.......dziekuje......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia najlepiej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:07 nie obrażaj się, ani mnie. ja się kiepsko znam na hip-hopie więc nie masz się co dziwić że pomyslałam że to jakaś prawdziwa piosenka. Wczoraj słyszłam taką fajną o śmierci i przemijaniu, ale nie mam pojęcia czyje te i jaki tytuł. (( Odpowiedz Link Zgłoś
fiancee Re: HIP HOP 19.05.05, 18:36 "+ i -" Kaliber 44. Klasyka polskiego hip hop'u. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalcia!!! Re: HIP HOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:52 Dokładnie jeszce Pfk cała płyta " Kinematografia" cudowne piosenki o wszystkim. Coś cudownego niepowtażalny psycho-rap doskonałe texty Magika wszystko na prawdziwych bitach!!!! A jeżeli chodzi o Kalibra to podobała mi sie tylko jedna płyta " Tajemnicza ksiega. Prolog" Ale jeżeli chcesz czegos bez przekleństw spokojnego to moshe DKA "Debiut" tesh fajna płytka teraz wyszła " Król Aniołów" ale wg. mnie Debiut jest lepsza!!!!! poooozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś