mdwe 19.05.05, 01:12 Czy ktoś może wie gdzie mogłabym znaleźć utwory mp3 z konceru "Tu es Petrus". Może istnieje jakas strona, z której możnaby je ściągnąć? Ta muzyka, te słowa i to wykonanie zrobiły na mnie ogromne wrażenie... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morjan Re: "Tu es Petrus" 20.05.05, 00:07 ja tez sie zachwycałam i bardzo mnie ucieszył post i adres na strone Rubika dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: "Tu es Petrus" 20.05.05, 19:55 Ale musimy az do października czekac na płyte??!! Może jednak ktoś wie czy nie możnaby skądś ściągnąć tych piosenek? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra1 Re: "Tu es Petrus" 20.05.05, 20:29 nie sądze , by wcześniej bylo dospetne w sieci ...to DZIELO a dzieła nie wystepuja pod postacią mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: "Tu es Petrus" 23.08.05, 09:45 1. oczywiscie, ze dziela wystepuja pod postacia mp3 2. oceniajac na podstawie tego sopockiego kawalka nie mozna TU ES PETRUS nazwac dzielem, a raczej muzycznym banalem z grafomanskim tekstem. jak slusznie zauwazyl ktos na forum telewizja to muza skierowana do czytelnikow Paolo Coelho, ktorych jak widac w naszym kraju nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melon Re: "Tu es Petrus" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:07 To było coś niesamowitego!!! Uczta dla uszu i dla ducha. Cudowne oratorium. Z niecierpliwością czekam na płytę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: "Tu es Petrus" IP: *.servegame.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:23 Powiem tak.. Ja ściągnęłam Tu es petrus w postaci 92 minutowego mp3 w eMule. Jakość może nie jest najlepsza (domyślam się że ktoś po prostu przegrywał z telewizji) ale najwazniejsze, że jest! Poszukajcie w mułku, ściąga sie długo ale warto poczekać! Sami wiecie.. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZYMON Re: "Tu es Petrus" IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.07.05, 17:17 www.tu-es-petrus.pl Tam są 30sekundowe probki, ale zawsze warto, a pozatym jest teledysk(caly) Nich mowią, że to nie jest miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
ani_chybi Re: "Tu es Petrus" 27.07.05, 15:30 to oratorium i mnie urzekło. znajdziesz je tu :bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Papiez/.pierwsza czesc tryptyku to swiętokrzyska golgota,druga -tu es petrus wlasnie,nad trzecia rubik pracuje,a ja przebieram niecierpliwie nogami Odpowiedz Link Zgłoś
ani_chybi Re: "Tu es Petrus" 27.07.05, 15:33 bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Papiez/ Odpowiedz Link Zgłoś
morjan Re: "Tu es Petrus" 28.07.05, 00:36 ani_chybi wielkie dzieki dawno nie zagladałam na to forum a dzis cos mnie tu przyciagneło i juz wiem co )) oratoria Rubika!!!! chyba nie pójde dzisiaj spac bedę słuchac i słuchac.... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
across Re: "Tu es Petrus" 04.08.05, 01:02 Z oficjalnej strony www.tu-es-petrus.pl/index2.html możnaściągnąc teledysk. Pozdrawiam- mnie też on oczarował. Odpowiedz Link Zgłoś
mdwe Re: "Tu es Petrus" 22.08.05, 23:24 Cieszę się, że piosenka "Mówią, że to nie jest miłość" wygrała konkurs TVP 1. A już traciłam wiarę w dobry gust Polaków. Ściągnęłam sobie w emulku kilka piosenek z tego koncertu, ale mimo wszystko czekam na płytkę. Odpowiedz Link Zgłoś