Gość: madzia IP: *.task.gda.pl / *.ek.univ.gda.pl 17.07.02, 13:58 macie jakieś ulubione kawałki przy których zasypiacie? i później dobrze Wam się śpi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: płytka do snu 17.07.02, 14:01 W zasadzie to nie jest tak do końca nacechowane pozytywnie, bo do snu włączam nudne płyty, których nie jestem w stanie słuchać za dnia, bo usypiają, ale mimo to je lubię. Najchętniej coś Ricka Wakemana. I najchętniej instrumentalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: płytka do snu IP: *.task.gda.pl / *.ek.univ.gda.pl 17.07.02, 14:24 nikt nie słucha muzyki do snu? ja inaczej bym nie zasnęła...wczoraj słuchałam piosenki "Śniło mi się" w wykonaniu Reni Jusis z uroczym saxofonem w roli głównej Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: płytka do snu 17.07.02, 15:07 Gość portalu: madzia napisał(a): > nikt nie słucha muzyki do snu? > ja inaczej bym nie zasnęła...wczoraj słuchałam piosenki "Śniło mi się" w > wykonaniu Reni Jusis z uroczym saxofonem w roli głównej A myślałem, że ten dźwięk, to głos Reni. A to saksofon... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: płytka do snu 17.07.02, 14:36 "In A Silent Way" lub "Kind Of Blue" Davisa "Sweenighter" Weather Raport "Wish You Were Here" Pinka Flojda pozdrowienia Madziu od arica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: płytka do snu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 17:09 Tylko Slipknot -Iowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: płytka do snu IP: *.pl / *.gazeta.pl 17.07.02, 17:47 buh napisał: > Godspeed You Black Emperor! > Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: płytka do snu 17.07.02, 22:30 ktoś już tu kiedyś o nich kilkakrotnie wspominał. nie pamiętam kto - moler albo teddy chyba. w każdym razie do wszystkiego dobre jest - do snu, na pobudkę, do pracy, a przede wszystkim do słuchania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adka Re: płytka do snu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 18:42 Ja lubie zasypiac ostatnio przy Milesie Davisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: płytka do snu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 21:04 Do spania zrobiłem sobie taką kasetę: strona A - The Wolfgang Press "Queer", strona B - The The "Dusk". Jak przetrwasz jedną stronę bez zasypiania, to druga cię trochę obudzi ("Dogs of Lust"), ale potem będzie przyjemne chrapanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: płytka do snu IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 17.07.02, 21:36 Goldfrapp - Felt mountain Emiliana Torrini - Love in the times of science One Dove - Morning dove white Delerium - Poem Supreme Beings of Leisure N'Dea Davenport i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: płytka do snu IP: 141.39.41.* 18.07.02, 13:59 Norah Jones: " Come away with me " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlishka Re: płytka do snu IP: *.veranet.pl / *.ask.net.pl 18.07.02, 14:05 Gość portalu: madzia napisał(a): > macie jakieś ulubione kawałki przy których zasypiacie? i później dobrze Wam > się śpi? Zawsze Bzzzzz lub MROK O.N.A. Mam wtedy piękne, Mroczne sny ) Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: płytka do snu 18.07.02, 14:09 ostanio Cool Kids of Death - bo to najnowszy nabytek i muszę się osłuchać... poza tym jakieś Jazz Collection, Frank Sinatra a w ogóle to najczęściej radio - Radiostacja lub Radio Jazz lub Jam FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris LEONARD COHEN - cokolwiek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 20:02 zzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: płytka do snu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 20:36 sigur ros "agaetis byrjun" Odpowiedz Link Zgłoś