Gość: luukasz4 Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.stud.uni-goettingen.de 10.06.05, 00:18 SĄDZĘ ZE PIOSENKARKĄ JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokalista Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:39 Ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
torrencik Re: EDYTA GÓRNIAK 12.06.05, 16:35 Głos - ma. Wygląd - miała. Trochę się dziewuszynka pogubiła...zyciowo. Miał być jakiś KUBIAK potem jakiś zagraniczniak a teraz się wzięło co było , bo latka leeecą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indjanka Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:25 Możliwości wokalne ogromne, masa dobrych utworów.... Niestety, jako osoby - nie trawię jej kompletnie Płytę Live99 - uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: EDYTA GÓRNIAK 12.06.05, 18:32 Gość portalu: indjanka napisał(a): > Niestety, jako osoby - nie trawię jej kompletnie dajcie se siana z ocenianiem osobowosci i wygladu muzykow!!! co to kogo obchodzi i jaki ma wplyw na muzyke, pytam sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indjanka Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:35 Pytanie było : co sądzicie, więc się tak nie rzucaj Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: EDYTA GÓRNIAK 12.06.05, 18:38 nie bronie konkretnej osoby,a raczej bronie wszystkich wkurza mnie ogolna tendencja do zajmowania sie zyciem prywatnym i innymi pie..mi, zamiast tym, co sie slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
polskiemp3 Re: EDYTA GÓRNIAK 12.06.05, 19:32 Przytyło jej się trochę i nie wygląda już tak fajnie jak kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.lublin.pl 13.06.05, 11:01 Trzeba przyznać że możliwości wokalne ma ogromne, szkoda tylko że wykonując nie swoje utwory wplata w nie niepotrzebnie swoje interpretacje (np.Hymn). Muszę jednak przyznać że mimo to wykonanie "Szczęśliwej drogi już czas" w Opolu bardzo mi się podobało. Jeśli wykonanie piosenki wzbudza jakieś emocje w słuchaczu to jest to naprawde sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od tylca Re: EDYTA GÓRNIAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:17 ciężka i pasztetowa jak kozidrak, głos w normie, czyli w górnych strefach stanów srednich. Odpowiedz Link Zgłoś