Gość: pearly IP: *.Ilo.gda.pl 15.06.05, 12:32 Koncert green day był zarąbisty. chce powtórke! na petycje.pl w nowych dokumentach jest petycja o ich ponowny występ. pewnie to nic nie da, ale mozna sie podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: JA CHCE JESZCZE RAZ 15.06.05, 13:23 a ja chcę jeszcze raz wczorajszy koncert Black Label Society w stodole. Było świetnie a Zakk Wylde jest naprawde śiwetnym gitarzystą. --- wiara, że wpisywanie sie na rózne listy może zmienic rzeczywistośc jest złudna. Erich Fromm. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: JA CHCE JESZCZE RAZ 15.06.05, 15:01 A na omszały support kolega zdążył? To dopiero kozaki! ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: JA CHCE JESZCZE RAZ 16.06.05, 13:32 no jak zobaczyłem tego gościa januszko czy janeczko co to jeszcze w latach 80 wczesnych robil za muzykie młodej generacji to słabo trochę mi sie zrobiło. wystąpił w takim czarnym futrze (+30 stopni w niewentylowanej stodole) a na koniec zrucił to futro w paroksyzmie extazy podczas wykonywania utworu ukazując żółtosiny brzuch wylewający sie z eleganckich bojówek.... gitazrystów miał całkiem niczego i starali sie mocno (jeden to chyba nawet z oryginalnego 'mchu i paproci') ale ten wokal wszystko że tak powiem okrasił. pozdrawiam kolegę t. Odpowiedz Link Zgłoś