Dodaj do ulubionych

OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA

27.06.05, 23:29
Wybieram sie na festiwal do Gdyni. W zeszłym roku nie byłam i dlatego mam
pytanie, czy koncerty sa wieczorem, czy grają cały dzień?
pozdr
Obserwuj wątek
    • mbiker Re: OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA 28.06.05, 01:24
      Witam, tu cos jest www.opener.pl/artysci.html . Hmm ja tez jade i mam
      juz kupiony bilet tyle, ze towarzycho nawalilo uncertain moze by sie jakos razem
      zgrac..? Aha a swego czasu dzwonilem to mi powiedzieli ze zaczyna sie imprezja
      od 18.

Pozdrawiam
      Michal
      • Gość: Magda Re: OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA IP: *.astral.lodz.pl 05.07.05, 23:15
        mnie tez towarzystwo nawalilo i tez jade sama... mam nawet wolne lozkow
        dwuosobowym pokoju jakby ktos chcial ( najlepiej dziewczyna) Proszeo kontakt
        506170663
        • Gość: MartaS Re: OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA IP: *.crowley.pl 06.07.05, 11:12
          a jak zamierzacie dotrzeć do Gdyni?Ja właśnie wpadłam na pomysł że można by się
          wybrać. Planuję wyjazd w piątek po pracy i powrót w niedzielę. Magda, bardzo
          chętnie reflektuję na to miejscesmilejeśli jest jeszcze wolne...
          • Gość: magda Re: OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA IP: *.astral.lodz.pl 06.07.05, 12:12
            sa propozycje ale malo konkretne... zadzwon do mnie jak mozesz..
      • Gość: aparaty, aparaty Re: OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 06.07.05, 14:20
        Bierzecie? Ja raczej tak.
        • hamsterek Re: OPEN'ER FESTIWAL GDYNIA 06.07.05, 15:36
          Aparat biorę, kompakta cyfrę. na głównej stronie organizatora alter-art jast że
          nie w puszczają z profesjonalnymi aparatami czyli rozumiem że z kompaktem mozna
          wejść choć w Regulaminie nie ma tego tak wyszczególnionego. Na wszelki wypadek
          wydrukowałem sobię stronę organizatora jak by się ochrona czepiała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka