god_save_the_queen 15.07.05, 03:21 czy gdziesik w przestrzenie sieci mozna wyżebrac jakieś MP3 z nagraniamy De Presa bądź Holy Toy (albo cokolwiek innego w czym dziubek maczał te z palców któe jescze ma)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kij Re: De Press/Holy Toy IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 15.07.05, 19:24 poszukaj w soulseeku, ja znalazlem i własnie ściągam ale i tak mam zamiar kupic orygnaly Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: De Press/Holy Toy 16.07.05, 02:26 z soulseekiem mam problemy słuchaj, jeśli uda Ci sie zciagnąc Warszawe Holy Toya to podeslij mi na poczte, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: De Press/Holy Toy 16.07.05, 11:27 > poszukaj w soulseeku ja również Holy Toya (parę płyt + singli) oraz DePress (brakuje mi tylko "On the other side") mam z Soulseeka. > ale i tak mam zamiar kupic orygnaly z oryginałów widziałem tylko Warszawę i Dokument, jeśli uda Ci sie dorwać inne to będziesz miał spore szczęście. ponadto na Allegro nabyłem sobie solowe "Electric evil". jeśli chcesz coby Ci podrzucić to odezwij się na początku sierpnia na maciek(małpa)poczta.do.pl a ktoś coś słyszał o nowej płycie DePress "Rekyl", którą wydali w tym roku: www.groove.no/html/band/38161229.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaroslav Re: De Press/Holy Toy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:14 De Prees już nie istnieje. Ostatnią płytę- "Śleboda" wydali w 2000 roku. Album wydany w Norwegii jest prawdopodobnie składanką. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: De Press/Holy Toy 16.07.05, 21:50 > De Prees już nie istnieje skąd taka informacja? > Dokładnie. Dziubek klepie biedę [...] j.w. > Album wydany w Norwegii jest prawdopodobnie składanką. nie jest, bo znalazł się tam nowy kawałek ("Pust' wsiedga budiet sołnce") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: De Press/Holy Toy IP: *.aster.pl 16.07.05, 12:13 Już byście się wstydzili... Płyty De Press i Holy Toy można kupić za jakieś 25 zł za sztukę, a Wy koniecznie musicie ściągać.... Najlepiej (i najszybciej) u wydawcy - www.musiccorner.pl/sk.php?k=100&w=HOLY+TOY www.musiccorner.pl/sk.php?k=96&w=DE+PRESS Podobne ceny też w innych sklepach netowych (merlin, serpent, vivid)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaroslav Re: De Press/Holy Toy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:09 Dokładnie. Dziubek klepie biedę, a Wy go okradacie. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Teksty 22.07.05, 15:32 Zna ktos strone z tekstami piosenek De Pressa? Teraz szukam, ale znalazłem tylko "Bo ja cie kochom", a tu tekst jest prosty Szukam do "Zmory". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rympał Re: De Press/Holy Toy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:57 Mam propozycję- wspólnymi siłami zróbmy stronkę poświęconą kapeli De Press, bo też mnie wk....urza bark takowej w sieci. a Dziubek zasługuje na nią jak mało który Cugowski albo inny kotleciarz Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: De Press/Holy Toy 22.07.05, 22:08 suszna uwaga. Trza jeno znależc kogoś kto opisze historyje i przetłumaczy ja na html tudzież php. Ja niestety wile pomóc nie mogę, bo za dużo wiadomości nie mam Ale jak cos to pisz na mojego emila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rympał Re: De Press/Holy Toy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:28 Merytorycznie jestem gotowy, brakk mi jeno kwalifikacji technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: De Press/Holy Toy 22.07.05, 23:28 Gość portalu: rympał napisał(a): >brakk mi jeno kwalifikacji technicznych. Problem mam ten sam... Ale jesli się zbierzesz to poślij to co będziesz miał, potem jakos sie pomyśli Zawsze mozna skorzystac jakis prostych chwytów Odpowiedz Link Zgłoś