sarenka_forum 26.08.02, 17:24 Kto powinien zostać zaproszony na kolejny festiwal sopocki? 1. Nick Cave. Jeśli już któryś z polskich vocali będzie musiał mu towarzyszyć, to niech to nie będzie na Boga młody Cugowski. Podpowiedź: może Szymon Wydra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreaded88 Re: Propozycje dla Marka Sierockiego 26.08.02, 17:45 Z Cave'm niegdyś Sojka wystąpił w duecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Propozycje dla Marka Sierockiego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 18:21 sarenka_forum napisała: > Podpowiedź: może Szymon Wydra? Ten brzydal z tłustymi włosami? Eeee, może nie on... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Moje propozycje dla Marka Sierockiego 26.08.02, 18:58 1. Minus 20 kg 2. Nie rozbierać się 3. Zmienić pracę I tyle mi wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Moje propozycje dla Marka Sierockiego IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.08.02, 19:00 A może Maciej Maleńczuk? Posłuchałabym go, a w duecie z Cave'm byłoby całkiem doborowo, pozdr- Kleo Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: Moje propozycje dla Marka Sierockiego 26.08.02, 21:10 Chyba jednak najlepszy byłby Staszek Sojka. Ale Nick Cave-na bank!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Moje propozycje dla Marka Sierockiego IP: *.widzew.net / 10.22.1.* 27.08.02, 00:40 Tak. To świetny pomysł. Już widzę te zachwyty wyrobionej sopockiej publiczności przy utworach Cave'a. Blixa Bargeld nie opędziłby się od fanek. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture WIZJA 27.08.02, 08:23 Podczas występu Cave'a (będzie rozgrzewał przed Budką Suflera) wspaniała spopcka publiczność będzie machała balonikami, króliczkami i fosforyzującymi zabaweczkami. Przy "Into My Arms" wszyscy będą robić falę, a podczas "The Weeping Song" na scenę wyjdzie Tomasz Kamel, rozbierze się i wtedy wszyscy rzeczywiście załkają. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: WIZJA 27.08.02, 08:34 Ja nie wiem o co chodzi, ale połapałem się, że Cave przyjeżdza do Sopotu, ale Sopot już chyba był? A może to kolejny żart. Tak, Nick Cave i sopocka publiczność z frytkami w ręku i świecącymi rogami na głowie. Pełen "montypythonowski" absurd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Do tego wyżej 27.08.02, 08:41 To jest propozycja dla Marka Sierockiego - żeby zaprosił Cave'a (jeszcze nie przedstawiona oficjalnie). Sądzę że prędzej przyjedzie Kylie Minogue, a Cave zaśpiewa "Where The Wild Roses Grow" z telebimu. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Propozycje dla Marka Sierockiego 27.08.02, 09:46 Propozycja pierwsza: Zmienić nazwisko i udać się w miejsce odosobnienia bo czas na to. Tam może się rozbierać i nikt nie bedzie miał nic przeciwko temu. Propozycja druga: Zmienić nazwisko, twarz i głos, zacząć pracę przy obsłudze radiowezła w hipermarkecie. Tam bedzie miał posłuch. Propozycja trzecia: Nie zapraszać nikogo do Sopotu. Zawiesić festiwal i zrobić zamiast niego Sopocki fetiwal piwny. Tylko żeby Sierocki nie tykał się sprzetu grającego. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Macie rację 27.08.02, 20:49 macie rację. Nick cave nie może pojawić się w Sopocie. To byłby jakiś koszmar. Pan Marek niech sobie zaprasza kogo tam chce. A najlepiej niech sam wyda płytkę. Może w duecie z Kubą W. ? Odpowiedz Link Zgłoś