Dodaj do ulubionych

a gdzie w Poznaniu?

21.08.05, 22:17
tylko nie piszcie o La Tormenta, bo juz raz zostalam zlekcewazona przez zalozycielke i nauczycielke w jednej osobie i bardzo mnie to do niej zrazilo. poza tym jest nierowna - wybiera sobie ulubiencow, na ktorych zwraca uwage, a innym slowa nie powie.
Obserwuj wątek
    • kafe_ole Re: a gdzie w Poznaniu? 22.08.05, 08:26
      w Poznaniu raczej nie masz innego wyboru, chyba ze znajdziesz kogos,kto udzieli
      Ci prywatnych lekcji - jesli jestes zupelnie poczatkujaca, to moze znajdziesz
      kogos odpowiedniego. Kiedys raz na dwa tygodnie przyjezdzala z Wroclawia Kasia
      Radulowicz, ale zrezygnowala.
      Osobiscie radze Ci nie zrazac sie byle czym, jesli naprawde zalezy Ci na nauce
      flamenco. Powodzenia!
      • julsza to nie bylo byle co n/t 22.08.05, 11:27

• ruda_val Re: a gdzie w Poznaniu? 22.08.05, 13:03
      O innym meijscu w Poznaniu nie słyszałam. A co do La Tormenta to od nowego
      semestru zajęcia prowadza także inne instruktorki wink

Pozdrawiam
      Ruda Val
    • tormentapoznan Re: a gdzie w Poznaniu? 26.08.05, 12:16
      Dzień dobry!Właśnie wczoraj na warsztatach dowiedziałam się od moich uczennic o
      informacjach na mój temat na forum...hmm...to ciekawe...smileBardzo proszę o
      kontakt osobę, która poczuła się przez mnie zlekceważona.Jeśli była bądz jest
      moją uczennicą to zna mój mailsmilePozdrawiam.
    • martsaw Re: a gdzie w Poznaniu? 29.08.05, 14:52
      Ja tez mam zastrzezenia do prowadzacej. Potwierdzam, ze ma olewajacy stosunek
      do swoich uczennic i faktycznie wyroznia swoje ulubienice. Nawet przy zwyklej
      rozmowie odczuwasz, ze nie jest toba zainteresowana. Nie chodzi tu o jakies
      niezwykle zainteresowanie, ale o pewna kulture rozmowy. Tym bardziej, ze do
      takiej szkoly trzeba przyciagna jeszcze tym czym smile a nie tylko tancem.
      Tez jestem zrazona do niej, ale jezeli chcesz nauczyc sie flamenco, to nic
      innego tobie nie pozostaje. Chyba, ze warsztaty w PTT, ale oni teraz juz nie
      maja zajec z flamenco.
    • farruca Re: a gdzie w Poznaniu? 31.08.05, 15:09
      Przestańcie już zawodzić jak płaczki na pogrzebie. Ja tam jestem zadowolona z
      Tormenty, a jej ulubienicą nie jestem. Jak sie nie chce wam uczyć flamenco to
      zapiszcie się na aerobik...i tyle
      • julsza coz ja widze... 31.08.05, 21:24
        grupa wzajemnej adoracji smile
        • kafe_ole Re: coz ja widze... 31.08.05, 22:29
          Wybacz Julsza, ale trudno nie zgodzić się z farrucą. Albo zależy Ci na nauce
          flamenco, albo żeby Cię głaskano po główce. Ja na Twoim miejscu po prostu
          zacisnęłabym zęby i wyciągnęła z zajęć najwięcej jak się da.
          • julsza Re: coz ja widze... 01.09.05, 21:17
            kafe_ole napisała:

> Ja na Twoim miejscu po prostu
            > zacisnęłabym zęby i wyciągnęła z zajęć najwięcej jak się da.

a ja wole, zeby to byla dla mnie przyjemnosc
            pozdrawiam
            • kafe_ole Re: coz ja widze... 01.09.05, 21:23
              julsza napisała:

> a ja wole, zeby to byla dla mnie przyjemnosc
              > pozdrawiam

A przyjemności ma Ci dostarczyć flamenco, czy obcowanie z nauczycielem?
        • posnania1 Re: coz ja widze... 31.08.05, 23:20
          Od jakiegos już czasu noszę sie z zamiarem zabrania głosu w tym temacie. Jestem
          bowiem uczennicą La Tormenty. Zajęcia, co prawda mam z inną osobą, jednak z
          założycielką też miałam jakiś kontakt i wydaje mi się bardzo miła. Jeśli zas
          chodzi o prowadzącą zajęcia grupy, do której ja należę, to uważam, że robi to
          bardzo dobrze, jest bardzo zaangażowana i na pewno nikogo nie faworyzuje.
          Co się zaś tyczy "grpy wzajemnej adoracj", to o ile wiem forum jest miejscem
          wymiany mysli, opinii, spostrzeżeń, itd. Julsza wylała nam tutaj swoje żale,
          urazy, pretensje. Ktos inny natomiast pisze o swoich pozytywnych
          doświadczeniach. To całkiem naturalne, a nie żadna grupa ....
          Owszem warto jest przeczytac opinie innych, niemniej równie warto jest je samemu
          weryfikować.
        • farruca Re: coz ja widze... 01.09.05, 23:19
          Julsza... cholernie mi cię żal...wydaje się ,że jesteś prześladowana na każdym
          kroku w świecie flamenco. Wystąp do IPN o status pokrzywdzonej, albo przestań
          już bajdurzyć o swoich przykrych doswiadczeniach w La Tormenta. A może nie
          płacisz za lekcje i dlatego cię tam nie lubią.....?
          Znam naprawdę bardzo , bardzo wiele dziewczyn, które bardzo chwalą Tormentę i
          uważają, że daje im takie mozliwości samorealizacji jakich nigdzie indziej nie
          znalazły. Trzeba było być na warsztatach z Teo w lipcu i poczuć tą atmosferę
          szkoły... Ale nie ma co tłumaczyć dotkniętemu przez los..
    • maciejb13 Re: a gdzie w Poznaniu? 20.09.05, 11:40
      a gdzie znajduje sie ta szkola?
      • farruca Re: a gdzie w Poznaniu? 20.09.05, 12:57
        Szkoła mieści się na Jackowskiego, na terenie dawnych zakładów MODENA. Mają
        piękną nową salę, możesz wejść na ich stronę www.tormenta.pl
        Jest fajnie, fajny klimacik
    • hexa74 Re: a gdzie w Poznaniu? 03.10.05, 08:28
      Moze za bardzo bierzesz rzeczy do siebie - ile razy rozmawialas z nauczycielka?
      Czy byla to kwestia jednej rozmowy? Ludzie maja czasem gorsze dni, do tego
      czesto mylnie interpretujemy zachowania innych.
      Zalozycielka la Tormenty jest bardzo mila, otwarta, rzetelna osoba. Ma glowe na
      karku, jest kompetentna, ma swietny warsztat metodyczny i stale szkoli sie w
      kraju i za granica. Jesli naprawde chcesz uczyc sie flamenco, sprobuj jeszcze
      raz.
      • incia3 Re: a gdzie w Poznaniu? 16.10.05, 21:45
        ja dopiero sie zapisalam na kurs i zaczynam w srode smilea co do Kasi to
        rozmawialam z nia dopiero jeden raz ale czulam sie jakbym rozmawiala z dawna
        kumpela mysle ze to wporzadku kobietkasmile)a poza tym to witam wszystkich
        serdecznie bo dopiero teraz udalo mi sie do Was dolaczyc choc jak tak czytalam
        to forum to jestem pod sporym wrazeniem Waszej wiedzy i jakos tak mam wrazenie
        ze ja to jestem w tej kwesti totalnym laikiem smileale jestem dobrej mysli smile)
        pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka