Dodaj do ulubionych

Screenagers

25.08.05, 17:56
Duzo czytalem tu ochow i achow na temat tego serwisu.Mnie wynudzil,nie moja
bajka.Ale zaciekawilo mnie cos innego.Opisanych jest tam duzo malo znanych
plyt roznych nmniej i bardziej znanych kapel.Sprawdzilem z ciekawosci w
sklepach internetowych Polskich.Czy sa te plyty.I wyszlo,ze wiele plyt jest
niedostepnych na naszym rodzimym rynku.Stad pytanie moje.Skad Wy macie te
wszystkie plyty.Kupujecie w Amazonie,albo innych zagranicznych sklepach,czy
ordynarnie sciagacie?
Obserwuj wątek
    • kryspim Re: Screenagers 25.08.05, 18:48
      Daj spokoj chlopakom. Bo fajnie pisza o muzyce na Screenagers. Nie odpisujcie mu
      chlopaki. Nie dajcie sie sprowokowac
      • Gość: kijek Re: Screenagers IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 25.08.05, 19:27
        chętnie odpowiem w imieniu redaktorków, "ordynarnie ściągamy"
        • Gość: fasolala Re: Screenagers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:18
          z tego co wiem, wielu z redaktów mieszka za granicą, między innymi w Anglii
          (dużo tam brytyjskich zespołów jest opisane- zauważyłam). Tam chyba nie ma
          takiego problemu z płytami.
          • Gość: Lecho Re: Screenagers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:27
            ...no a jak tam jest ze ściąganiem, problems, problems ???
    • pasek_xxl Re: Screenagers 25.08.05, 22:20
      Ten serwis jest tak kiepski, że pewnie mają mp3. Nie zdziwiłbym się.
      • kryspim Re: Screenagers 25.08.05, 22:59
        NIe podbijajcie tego watku!! Dajcie spokoj chlopakom!!
        • wredotka1 Re: Screenagers 26.08.05, 14:07
          Sam podbijasz idioto i sie drzesz.
    • znawcah Re: Screenagers 26.08.05, 14:50
      A ty co od nich chcesz, co? Jakby nie sciagali to by sie nie znali, myslisz ze
      wszyscy maja takie chody w wytworniach, zeby dostawac plyty? Tylko
      koniunkturalisci dostaja darmowe egzemplarze, a mlodzi ze swieza krwia musza sie
      obejsc mp3, a zreszta mp3 jest lepsze bo sie nie trzeba chrzanic z otwieraniem
      pudelek i przekladaniem plyt, to tutaj maja racje, bo jak sluchaja tylu plyt
      naraz to im musi byc wygodnie. A ja jakbym tyle nie sciagal to tez bym sie nie
      znal na muzie a tak sie znam.
      • haribo_goldbaren Re: Screenagers 26.08.05, 15:06
        Co to Screenagersi maja wielu adwokatow?!Niech sami sie wypowiedza.Dotychczasowe
        milczenie odbieram jako przyznanie sie do ordynarnego sciagania z netu
        MP3.Wielcy "redaktorzy" kradnacy muzyke!!Tego jeszcze nie bylo.
        • pagaj_75 Re: Screenagers 26.08.05, 15:11
          haribo_goldbaren napisał:

> Wielcy "redaktorzy" kradnacy muzyke!!Tego jeszcze nie bylo.

Pomyliłeś konta. Takie posty wysyłasz zwykle jako pasek_xxl przecież.
          • haribo_goldbaren Re: Screenagers 26.08.05, 15:16
            pagaj_75 napisał:

> Pomyliłeś konta. Takie posty wysyłasz zwykle jako pasek_xxl przecież.
            Kolo o co ci chodzi?Nie wywijaj kota ogonem.Tez piszesz na Screenagrs,to napisz
            jakie sa tam drogi zdobywania nowych plyt.Ciekawi mnie to.Czy w ciekawosci jest
            cos zlego?
            • pagaj_75 Re: Screenagers 26.08.05, 15:24

> Tez piszesz na Screenagrs

Mylisz się. Nie mam tam nawet konta. Znam wirtualnie tylko kilka osób stamtąd,
              osobiście jedną. Nie wiem w jaki sposób zdobywają płyty, nie interesuje mnie to.
              Ale oryginały również posiadają, podejrzewam, że mają ich więcej niż większość
              gardłujących tutaj na temat "złodziejstwa".

> Czy w ciekawosci jest cos zlego?

Podobno to pierwszy stopień do piekła.
              • haribo_goldbaren Re: Screenagers 26.08.05, 15:28
                pagaj_75 napisał:

> > Czy w ciekawosci jest cos zlego?
                >
                > Podobno to pierwszy stopień do piekła.
                Kto pyta nie bladzi.
                Dzieki za odpowiedz.Do szczescia wciaz brakuje mi wypowiedzi Panow Redaktorow.
                • pasek_xxl Re: Screenagers 26.08.05, 17:35
                  Niestety panowie redaktorzy Ci nie odpiszą, bo się wstydzą ściągania z netu i
                  niskiego poziomu swojego "serwisu".
                  Pozostaną niedostępni dla Ciebie, zwykłego szaraczka, który skrycie marzy o
                  zostaniu Screenagersem.
                  • humbak Re: Screenagers 26.08.05, 17:51
                    Jak widać Pasek potrafi czytać w myślach innych. Chciałbym zwrócić waszą uwagę, że nawet gdyby sciągali, nie zmieniałoby to wartości recenzji przez nich pisanych i żadne krzyki i jęki tego nie zmienią. To tyle z mojej strony.
                • Gość: Ordinary Man Re: Screenagers IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:35
                  Głupi jesteś, gumiś. Redaktorzy Screenagers pewnie nie czytają tego żałosnego
                  forum, a już na pewno nie zawracają sobie głowy takimi świrami jak ty. Nara.
                  • haribo_goldbaren Re: Screenagers 26.08.05, 22:15
                    Gość portalu: Ordinary Man napisał(a):

> Głupi jesteś, gumiś. Redaktorzy Screenagers pewnie nie czytają tego żałosnego
                    > forum, a już na pewno nie zawracają sobie głowy takimi świrami jak ty. Nara.

Ty prostaku(sam sie tak nazwales).Jestes glupszy niz nasi milczacy redaktorzy.To
                    pytanie nie tylko mnie dreczylo.Ktos kiedys zwrocil sie do naszych 2 bohaterow
                    ze Screenagers bezposrednio,ale tez nie dostal odpowiedzi.O ile dobrze pamietam
                    to oiprocz tych 2 czasami pisali tu jeszcze inni(2 kolejnych na pewno)
                    Prostaku.Zamknij sie wiec i obejrzyj se koncerta Jarre`a Prostaku.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=20806411&a=20806411
                    • kryspim Re: Screenagers 26.08.05, 23:19
                      Ludzie!! Nie podbijajcie juz tego watku do krocset!! Dajcie spokoj chlopakom.
                      • teddy4 Cała prawda 27.08.05, 12:09
                        No, dobra. Powiem prawdę. Jeżdżę sporo po świecie, to i kupuję chłopakom i
                        (dziewczynie) jakieś płyty. Absolutnie nie wypalam. Niech se recenzują!
                        PS. Ilhan i Kubasa - sorry, że Was wkopałemsmile.
                        • kryspim Re: Cała prawda 27.08.05, 21:39
                          Chlopaki nie poddawajcie sie. Nie ulegajcie presji tego czlowieka. Nie dajcie
                          sie sprowokowac!!
                        • haribo_goldbaren Re: Cała prawda 28.08.05, 22:06
                          teddy4 napisał:

> No, dobra. Powiem prawdę. Jeżdżę sporo po świecie, to i kupuję chłopakom i
                          > (dziewczynie) jakieś płyty. Absolutnie nie wypalam. Niech se recenzują!
                          > PS. Ilhan i Kubasa - sorry, że Was wkopałemsmile.
                          Dlugo myslales nad tym stekiem bzdur?Jezdzisz sporo po swiecie?Do
                          Otwocka,Piaseczna,Zielonki,Wesolej i Legionowa?
                          Czekam na proste stwierdzenie 2 Screenagersow.Nie jakiegos tedda.
                          • Gość: andy Re: Cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:12
                            ales ty glupi
                            • Gość: Jacenty Re: Cała prawda IP: *.chello.pl 28.08.05, 22:14
                              O co wogle się rozchodzi, hę?
                              • Gość: monka Re: Cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:17
                                O! O właśnie, hę? smile
                          • teddy4 Re: Cała prawda 28.08.05, 22:40

> teddy4 napisał:
                            >
                            > > No, dobra. Powiem prawdę. Jeżdżę sporo po świecie, to i kupuję chłopakom
                            > i
                            > > (dziewczynie) jakieś płyty. Absolutnie nie wypalam. Niech se recenzują!
                            > > PS. Ilhan i Kubasa - sorry, że Was wkopałemsmile.
                            > Dlugo myslales nad tym stekiem bzdur?Jezdzisz sporo po swiecie?Do
                            > Otwocka,Piaseczna,Zielonki,Wesolej i Legionowa?
                            Zapomniałeś m.in. o:
                            - Radzyminie
                            - Ząbkach
                            - Konstancinie
                            - Ożarowie

> Czekam na proste stwierdzenie 2 Screenagersow.Nie jakiegos tedda.

Nie jakiegoś tylko czwartegosmile))).

• nowy_grubas TU JESTEM, TUTAJ!!! 29.08.05, 14:51
                              Ja też jeżdżę za granicę i kupuję płyty, ja też! Kłi!!!
                              • haribo_goldbaren SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.05, 18:20
                                Prosze szanownych forumowiczow.Prosze zobaczyc ponizszy link.Na stronie
                                Screenagers jest recenzja plyty Supergrass"Road To Rouen".Premiera plyty miala
                                miejsce dnia 15 sierpnia obecnego roku.Prosze nastepnie zobaczyc kiedy zostala
                                wystawiona,przemyslana,wywazona,pisana nie na predce recenzja.Wyglada jakby
                                recenzujacy pisal te recenzje wysmienicie znajac album.A data wystawienia
                                recenzji to wklejam: (2005-08-14 | 23:12).Czyli redaktor znal wysmienice plyte
                                przed jej oficjalna premiera.Wysmienicie.Chyba ma jakies dobre stosunki z
                                wytwornia.Ale na wszelki wypadek zrobilem zrzuty ekranu i wysle list do wytworni
                                (z tymi zrzutami) z pytaniem czy udostepnila przed premiera plyte zespolu
                                Supergrass.

www.screenagers.pl/index.php?service=albums&action=show&id=789
                                • Gość: anty-mis Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.g.pppool.de 29.08.05, 18:25
                                  cos sie mocno podniecasz
                                  widac nadmiar czasu
                                  lepiej wyjdz czasem troche na swieze powietrze, moze kogos poznasz i bedziesz
                                  mogl ten czas spedzac bardziej produktywnie?
                                  • haribo_goldbaren Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.05, 18:28
                                    Widze ze ty tez masz nadmiar czsu pajacu,skoro mi odpisujesz i zawracasz sobie
                                    mna glowe ty troglodyto.
                                • kryspim Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.05, 23:08
                                  To cios ponizej pasa! Zostaw chlopakow w spokoju! Nie podbijaj juz tego watku.
                                  • Gość: majk Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.terminus.pl / 81.219.107.* 29.08.05, 23:28
                                    www.bbc.co.uk/dna/collective/A4983249
                                    Przy okazji wyślij też zrzut powyższego artykułu, kolego.
                                    • Gość: majk Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.terminus.pl / 81.219.107.* 29.08.05, 23:40
                                      I tego -
                                      www.soundgenerator.com/burner/reviews_records.cfm?reviewid=1121
                                      i jeszcze jednego -
                                      observer.guardian.co.uk/review/story/0,6903,1548741,00.html
                                      też pisane dzień przed premierą...
                                      • pasek_xxl Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.05, 23:57
                                        Rozumiem że wg Ciebie w BBC i Observerze ściaga się mp3... Buahahahahaha!!!
                                • Gość: agnes53 Re: SENSACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 30.08.05, 16:11
                                  Tak się składa, że pracowałam kiedyś w wytw.fonograficznej, gdzie m.in.
                                  wysyłałam dziennikarzom płyty do recenzji. Nie wpadłeś na to, że taką wysyłkę
                                  robi się sporo przed premierą płyty, tak aby w dn.premiery recenzja już wisiała
                                  na stronie? NIe trzeba być tu tytanem intelektu, by wpaść na to.
                                  No i w sumie to dobrze, że "recenzujacy pisał te recenzje wysmienicie znajac
                                  album", bo to chyba o to chodzi? List do wytwórni? Hehe,pisz, pisz, ubawisz
                                  ludzi tam pracującychsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka