03.09.05, 18:26
Co sądzicie o repertuarze prezentowanym w MTV ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 21:25
      niski..
      szkoda ze mtv.alt jest pozno, a nawet jak juz jest, to nie ejst czyms
      specjalnym..

modlmys ie zeby mtv2 powrocilo na antene aster city wink
    • wojtow Re: MTV 03.09.05, 21:27
      mnie drażni w MTV brak różnorodności muzycznej, tak jakby istniał tylko hip hop
      itp.
      a gdzie miejsce na rock, a nawet dobry pop
      ?
    • wojtow Re: MTV 03.09.05, 21:28
      A poza tym lansują zespoły i wykonawców z USA, a reszta ?
    • Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 21:37
      dokladnie. zgadzam sie. brak roznorodnosci.

• spin_spin_sugar Re: MTV 03.09.05, 22:07
      od pewnego czasu mi sie podoba - szczególnie te programy w
      stylu "dissmissed" "pimp my ride" itd. sama muzyka non stop też się człowiekowi
      może znudzić, a te programy to taka odmianawink

pozdro
      • wojtow Re: MTV 03.09.05, 22:08
        no tak bryczki ładnie odpicowują
        a ostatnio też rowery
        • spin_spin_sugar Re: MTV 03.09.05, 22:46
          hehe ostatnio natrafiłam na "odpicuj mi rower" wink takiego pomarańczowego grata
          facet miałsmile łańcuch spadał, rdzewiało wszystko, dętka przebita i wiele wiele
          innych, aż się dziwię, że ludzie tego na złom nie wyrzucąsmile chociaż skoro jest
          mtv i za darmo odpicuje...to czemu by niesmile
          dobrze mają...
    • Gość: nan BEZNADZIEJA IP: *.chello.pl 04.09.05, 00:20
      mam wrazenie, ze jest to stacja luzerów, a wlasciwie looserów- ludzie tam
      pracujacy nic nie robia!
      polskie mtv jest straszne. po pierwsze prowadzacy sa bez charyzmy, irytujacy.
      ponadto nie ma wywiadow, ciekwaych programow, brak jakichkolwiek newsow.
      wydaje mi sie, ze wszystko w tej stacji robione jest na tzw. odp..pieprz sie.
      nikogo nawet nie stac aby wymyslec nowy program, ktory by integrowal widza
      ze 'stacja'(np mtv select- w starym wydaniu brytyjskim).
      pamietam jeszcze stare mtv europe z simone, devina i innymi vj-mi i to bylo
      cos. a program most wanted po prostu wymiatal. niestety zatomizowane mtv mi nie
      odpowiada. niegdys mtv wyznaczalo trendy, przelamywalo skostniale schematy, a
      teraz ono je powiela. tak, tak. nowym bogiem jest teraz pieniadz.
      p.s. jesli chodzi o muzyke to zostawie to bez komentarza- a to juz o czyms
      swiadczy, w koncu to music television.
    • wojtow Re: MTV 04.09.05, 07:36
      MTV mi się podobało z 10 lat temu. Pamietam że grali hity. Teraz grają głównie
      czarną muzykę, lansuję pewnych wykonawców, chcąc niechcąc puszczają to tyle
      razy, że wpada w ucho i na tym to chyba wszystko polega.
    • Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 11:36
      ja rozumiem ze te programy w stylu pimp my ride moga byc zabawne, ale np
      powtarzabnie ich z czestotliwosci rowna powtorkom w teletubisiach, to
      przegiecie.. poza tym, neistety formula programow poslkiego mtv sprawia, ze
      szybkos ie one nudza.

brak kontaktu na zywo z widzami sprawia ze nikt sie z nimi nie bawi przed
      telewizorem, a mtv i tak juz dawno zaczelo przypominac vive polska,ktora nalezy
      pozostawic bez komentarza.

ja z walsnego doswiadczenia wiem, ze w naszym kraju jest cala masa ludzi, ktorzy
      lubia gadac, gadaja ciekawie i w dodatku maja leb nie od parady, w ktorym co
      sekunda pojawia sie nowy pomysl. taki chlopak w moim LO robil ze mna gazetke
      szkolna, i wiem ze takich wojtkow ejst wiecej.. i napewno czesc z nich probowala
      swoich sil na castingach do mtv, ale dam sobie reke uciac ze dzilaja tam tylko
      sznurki i znajomosci..

wiecie, to mozna rozprawe pisac o wadach poslkiego mtv.. gdyby zebrac grupe
      'fajoskich' malo-itroche starszo-latow, i dam i czas antenowy na zrobienie
      autorskich rpogramow, to pewni byloby to duzo ciekawsze niz to co ta stacja
      prezentuje teraz. no przykre po rpostu.

mtv europe pameitam tez.. moj ukochany bowie day nagrywany na starym video kika
      lat temu. w polkim mtv ktos taki jak bowie to stary dziad, ktorego sie olewa.

a 10 lat temu, z satelity mtv odbieraam, i to bylo COS smile))

pozdrawiam was serdeczniesmile
    • Gość: up Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 13:34
      up
    • Gość: ja Re: MTV IP: *.chello.pl 07.09.05, 13:36
      to tam jeszcze w ogóle leci muzyka?
      • Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 13:39
        nie wiem, ale wczoraj byl dobry film o coming oucie malolatow :]
    • humbak Re: MTV 07.09.05, 14:47
      Którego? MTV2 jest całkiem OK. Dużo tam niezalów anglosaskich, ale lepsze to to niż nieszczególna selekcja polskiego hh na Vivie polskiej.
      • Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 14:55
        niestety w wyniku niezapowiedzianych (jak zawsze) zmian w jednej z polskich
        kablowek, nie wszyscy maja teraz dostep do mtv2.. ktore bylo jednym mtv z sensem.
    • whizzo Re: MTV 07.09.05, 16:18
      MTV sporo ogladalem na poczatku lat 90tych...pamietacie PAULA KINGA i jego "120 minut" w niedzielny wieczor?...rewelacja....naprawde sporo ciekawej muzyki wtedy bylo...a "Headbangers Ball" z Vannesa Warwick?...no wlasnie...czy te programy sa jeszcze?..niedawno mialem jeszcze przez jakis czas sporadyczny kontakt z polska wersja...ale poza "spokoziomalami" niewiele widzialem...a szkoda....przypomina mi sie jak to wlasnie zaczela sie cala zabawa z "grungem" na poczatku lat 90tych...kazdy z kumpli sie wtedy zastanawial co to za zespol ta NIRVANA....eh...fajnie bylo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka