wojtow 03.09.05, 18:26 Co sądzicie o repertuarze prezentowanym w MTV ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 21:25 niski.. szkoda ze mtv.alt jest pozno, a nawet jak juz jest, to nie ejst czyms specjalnym.. modlmys ie zeby mtv2 powrocilo na antene aster city Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: MTV 03.09.05, 21:27 mnie drażni w MTV brak różnorodności muzycznej, tak jakby istniał tylko hip hop itp. a gdzie miejsce na rock, a nawet dobry pop ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: MTV 03.09.05, 21:28 A poza tym lansują zespoły i wykonawców z USA, a reszta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.09.05, 21:37 dokladnie. zgadzam sie. brak roznorodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: MTV 03.09.05, 22:07 od pewnego czasu mi sie podoba - szczególnie te programy w stylu "dissmissed" "pimp my ride" itd. sama muzyka non stop też się człowiekowi może znudzić, a te programy to taka odmiana pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: MTV 03.09.05, 22:08 no tak bryczki ładnie odpicowują a ostatnio też rowery Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: MTV 03.09.05, 22:46 hehe ostatnio natrafiłam na "odpicuj mi rower" takiego pomarańczowego grata facet miał łańcuch spadał, rdzewiało wszystko, dętka przebita i wiele wiele innych, aż się dziwię, że ludzie tego na złom nie wyrzucą chociaż skoro jest mtv i za darmo odpicuje...to czemu by nie dobrze mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan BEZNADZIEJA IP: *.chello.pl 04.09.05, 00:20 mam wrazenie, ze jest to stacja luzerów, a wlasciwie looserów- ludzie tam pracujacy nic nie robia! polskie mtv jest straszne. po pierwsze prowadzacy sa bez charyzmy, irytujacy. ponadto nie ma wywiadow, ciekwaych programow, brak jakichkolwiek newsow. wydaje mi sie, ze wszystko w tej stacji robione jest na tzw. odp..pieprz sie. nikogo nawet nie stac aby wymyslec nowy program, ktory by integrowal widza ze 'stacja'(np mtv select- w starym wydaniu brytyjskim). pamietam jeszcze stare mtv europe z simone, devina i innymi vj-mi i to bylo cos. a program most wanted po prostu wymiatal. niestety zatomizowane mtv mi nie odpowiada. niegdys mtv wyznaczalo trendy, przelamywalo skostniale schematy, a teraz ono je powiela. tak, tak. nowym bogiem jest teraz pieniadz. p.s. jesli chodzi o muzyke to zostawie to bez komentarza- a to juz o czyms swiadczy, w koncu to music television. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: MTV 04.09.05, 07:36 MTV mi się podobało z 10 lat temu. Pamietam że grali hity. Teraz grają głównie czarną muzykę, lansuję pewnych wykonawców, chcąc niechcąc puszczają to tyle razy, że wpada w ucho i na tym to chyba wszystko polega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 04.09.05, 11:36 ja rozumiem ze te programy w stylu pimp my ride moga byc zabawne, ale np powtarzabnie ich z czestotliwosci rowna powtorkom w teletubisiach, to przegiecie.. poza tym, neistety formula programow poslkiego mtv sprawia, ze szybkos ie one nudza. brak kontaktu na zywo z widzami sprawia ze nikt sie z nimi nie bawi przed telewizorem, a mtv i tak juz dawno zaczelo przypominac vive polska,ktora nalezy pozostawic bez komentarza. ja z walsnego doswiadczenia wiem, ze w naszym kraju jest cala masa ludzi, ktorzy lubia gadac, gadaja ciekawie i w dodatku maja leb nie od parady, w ktorym co sekunda pojawia sie nowy pomysl. taki chlopak w moim LO robil ze mna gazetke szkolna, i wiem ze takich wojtkow ejst wiecej.. i napewno czesc z nich probowala swoich sil na castingach do mtv, ale dam sobie reke uciac ze dzilaja tam tylko sznurki i znajomosci.. wiecie, to mozna rozprawe pisac o wadach poslkiego mtv.. gdyby zebrac grupe 'fajoskich' malo-itroche starszo-latow, i dam i czas antenowy na zrobienie autorskich rpogramow, to pewni byloby to duzo ciekawsze niz to co ta stacja prezentuje teraz. no przykre po rpostu. mtv europe pameitam tez.. moj ukochany bowie day nagrywany na starym video kika lat temu. w polkim mtv ktos taki jak bowie to stary dziad, ktorego sie olewa. a 10 lat temu, z satelity mtv odbieraam, i to bylo COS )) pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MTV IP: *.chello.pl 07.09.05, 13:36 to tam jeszcze w ogóle leci muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 13:39 nie wiem, ale wczoraj byl dobry film o coming oucie malolatow :] Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: MTV 07.09.05, 14:47 Którego? MTV2 jest całkiem OK. Dużo tam niezalów anglosaskich, ale lepsze to to niż nieszczególna selekcja polskiego hh na Vivie polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: MTV IP: *.acn.waw.pl 07.09.05, 14:55 niestety w wyniku niezapowiedzianych (jak zawsze) zmian w jednej z polskich kablowek, nie wszyscy maja teraz dostep do mtv2.. ktore bylo jednym mtv z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
whizzo Re: MTV 07.09.05, 16:18 MTV sporo ogladalem na poczatku lat 90tych...pamietacie PAULA KINGA i jego "120 minut" w niedzielny wieczor?...rewelacja....naprawde sporo ciekawej muzyki wtedy bylo...a "Headbangers Ball" z Vannesa Warwick?...no wlasnie...czy te programy sa jeszcze?..niedawno mialem jeszcze przez jakis czas sporadyczny kontakt z polska wersja...ale poza "spokoziomalami" niewiele widzialem...a szkoda....przypomina mi sie jak to wlasnie zaczela sie cala zabawa z "grungem" na poczatku lat 90tych...kazdy z kumpli sie wtedy zastanawial co to za zespol ta NIRVANA....eh...fajnie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś