darek.11 13.09.05, 18:22 czesc ma ktos w swojej kolekcji mp3 tego zespolu, jeśli tak to proszę bardzo o podzielenie sie. Prosze wysylać na adres meilowy zadar2@o2.pl inne ciekawe rzeczy o tym zespole bedą rownież mile widziane (np teksty) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 Re: Dead Can Dance 13.09.05, 18:29 Super kapela, ale mp3 nie mam sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilek Re: Dead Can Dance IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:31 Wejdz i wybierz swoje miasto- tam zamelduj swoja prosbe: www.prokuratura-okregowa.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:58 chciałbyś palancie żeby prokuratura zajmowała się takimi pierdołami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.11 Re: Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:09 ja tu widze ze nie ma tradycji wymiany mp3 miedzy formulowiczami. Zapraszam na forum o2 tam sa bardziej przyjazni ludzie i czasami jakies fajne mp3 podrzucą. I nikt sie nie martwi prokuraturą - ludzie bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Dead Can Dance 13.09.05, 22:13 Skoro są tam tacy fajni ludzie to może nauczą Cię też obsługi p2p? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.11 Re: Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:54 korzystam z p2p( emule, DC+)niestety mam niezbyt szybkie łącze więc sciągniecie paru piosenek zajmuje sporo czasu, dlatego też niektórzy ludzie są na tyle przyjażni i uprzejmi, że dzielą się tym co mają, ja oczywiscie moge sie odwdzięczyć w ten sam sposób. A widzę, że tu są sami buce i wieśniaki jak "dzika rzeka" dla których to zbyt skomplikowane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Dead Can Dance 13.09.05, 23:08 Wow, kultury dyskusji mogą Ci pozazdrościć nawet forumowicze Onetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 01:26 Może jestem bucem ale nie wieśniakiem. Jestem z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil mzimu Re: Dead Can Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:59 polecam stronke audiofind.ru narra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.11 Re: Dead Can Dance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:58 dzieki widze ze naprawde jest cala dyskografia tylko mam pytanie jak cos sciagnąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil mzimu Re: Dead Can Dance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:50 wpisujesz nazwe wykonawcy w okno 'stroka poiska', całą lub jakiś kawałek, wyskakuje lista wykonawców (1), tytułów (2) lub kawałków w których pojawia sie wpisana przez ciebie fraza. klikasz na wykonawce, wyskakuje lista plyt, klikasz w okładkę płyty lub jej tytuł, rozwija sie lista utworów, klikasz w kawałek ktory cie interesuje, otwiera sie podstronka z danymi o kawałku. jesli tekst pod tymi danymi jest po angielsku, kawałek jest za mońce z mp3valley. jesli widzisz 'zagruzit c mp3fond', klikasz prawym przyciskiem w link i 'zapisz element docelowy jako', wybierasz folder docelowy i zdiełano. UWAGA: niekiedy potrzebne są megatony cierpliwości i wolnego czasu, bo niektóre kawałki są wyjątkowo oblężone, ale z tego sajta korzystają ludzie z człej europy centralnej, dlatego też trzeba sie oklikać do upadłego and beyond, ale czasam,i upór sie opłaca...np na taką szakirę to nie ma jakichkolwiek szans - tak sie naród spragniony free empitriz na to rzucz, że kilka osób sobie może i ciągnie, a większość i tak czeka. anyway, niekiedy udaje sie za ktoryms tam razem lub po odblokowaniu plyty przy nastepnej okazji (nie dot. szakiry, army of lovers, morbid angel tego najnowszego, wszelkiej metalowej ekstremy ale nie tylko, slayer, etc etc)kawałki są udostępniane na całkiem długo, dłużej niż przed zmianą serwera z którego to idzie, zmiana wolnych plyt wystepuje najczesciej o 22.00, ale też w godzinach ogolnodostepności nie cała płyta jest do ściągnięcia, niektóre kawałki są zablokowane. w sumie jednak warto, jak nie chcesz całej płyty, możesz zassać tylko te kawałki które naprawdę cie kręcą... cierpliwości i powodzenia w akcji zagruzit... Odpowiedz Link Zgłoś