Dodaj do ulubionych

Pati Yang - Silent Treatment

04.10.05, 14:29
Słyszał ktoś z Was może tą płytkę ? Ja posłuchałem trochę w sklepie i chyba
sobie kupię, bo jest świetna, ale ciekawią mnie wrażenia innych smile
Obserwuj wątek
    • Gość: mary Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 04.10.05, 14:41
      Moje wrażenia po pierwszym przesłuchaniu-piękna!!!
      Szerze na ten temat gdy znajdę czas na dalsze "odsłuchy"smile
      Ale na pewno polecam
      • mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 04.10.05, 14:44
        dzis widzialam teledysk do jednej z piosenke, niestety tytulu nie pamietam, ale
        bardzo mi sie utwor podobal
        • Gość: mary Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 04.10.05, 20:44
          To All That Is Thirst, pierwszy singiel. Teledysk bardzo klimatyczny, idealny
          do tego utworu.
          • mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 05.10.05, 12:20
            Prawda, teledysk jest bardzo klimatyczny, a utwor zacheca do przesluchania calej
            plyty.
            Przyznaje, ze choc o Pati Yang slyszalam nie zapoznalam sie nigdy z jej tworczoscia.
    • Gość: Jacenty Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.chello.pl 04.10.05, 20:53
      Jak na polskie warunki bardzo przyzwoita jakość, jak na ogólnoświatowe bez rewe
    • gianni_vonsacze Re: Pati Yang - Silent Treatment 05.10.05, 10:45
      mam narazie tylko JASZCZURKĘ, ale z tej nowej płyty słyszałem dwa, albo trzy
      utworki - rewelacja! W ostatniej POLITYCE była też bardzo pochlebna recenzja
      tej płyty. Na pewno kupię w niedalekiej przyszłości.\
      • Gość: Kolli Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:21
        Wydumany trip - córka Borysewicza i tyle! Jeden powie, że fajne to reszta się
        wstydzi powiedzieć, że to chała..... eh..
        • mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 06.10.05, 00:46
          corka Borysewicza to chyba Joanna, ktora swe cialo ukazala w Playboyu swego czasuwink
          Patrycja to na imie miala jego zona/narzeczona/kobieta
        • Gość: divad Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: 217.153.180.* 18.10.05, 10:38
          jak widac wiecej osob niz jedna powiedziala ze fajne to... a reszta to na razie
          jestes chyba tylko ty... chcialbym sie dowiedziec czego ty sluchasz a wtedy
          bedzie mozna ocenic czy czasem nie sa to jakies pozycje wydumane...
    • Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:11
      ta płyta jest świetna powala konkurencje na kolana
    • sza.raczek Re: Pati Yang - Silent Treatment 19.10.05, 10:40
      Ja się zakochałam od pierwszego usłyszenia. smile
      • maggi9 Re: Pati Yang - Silent Treatment 19.10.05, 19:27
        przyjemnie sie slucha.piosenka z klipu wpada w ucho i w pewnym sensie jest chwytliwa...a reszta...no wchodzi i wychodzi tak samo latwo niestety ale jak na polskie warunki nie jest źle.
    • Gość: gonzo Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 22:06
      Płyta rzeczywiście jest znakomita. Jednak niektore utwory brzmia jakos płasko,
      wrecz monofonicznie, szczegolnie dwa pierwsze - w nich w ogole nie ma
      przestrzeni. Czy tez tak to slyszycie ? Pozdro smile
    • Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 13:13
      świetny steve hilton kto posłucha uważnie całości i poszuka w necie ten szybko
      odkryje że to on gra na studyjnych płytach DM
    • mallina Re: Pati Yang - Silent Treatment 02.11.05, 01:49
      slyszalam juz cala i podoba mi sie, choc sa utwory i mniej ciekawsze.
      • blue_a jestem w trakcie słuchania... 02.11.05, 23:18

mnie pierwsze dwa utwory "położyły, zachwyt absolutny
        całkiem inna niż "Jaszczurka" i nie mogę powiedzieć, że dojrzalsza - "J" była
        niesamowita. ta jest zupełnie inna, dobry krok w zupełnie innym kierunku.
        • mallina Re: jestem w trakcie słuchania... 02.11.05, 23:30
          "Jaszczurki" jeszcze nie znam, ale mam zamiar przesluchac.
          • blue_a uśmiech 03.11.05, 22:44
            "J" to opowieść o motylu barowych (niech będzie: klubowym). nie: ćmie. pati y.
            miała wtedy chyba tylko 18 lat. tym bardziej zdumiewa. warto.
        • Gość: damian Re: jestem w trakcie słuchania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:33
          mnie zachwyciła po 40 sekundach. tej płyty można słuchać w nieskończoność.
          szkoda mi tylko że takie kupy lansują w mediach , a o Pati głucha cisza .
    • yasminee Re: Pati Yang - Silent Treatment 03.11.05, 10:39
      kilka lat temu zachwyciłam sie "jaszczurką"

podobnie jest teraz z "silent treatment"

dla mnie płyta roku, świetna.
      • Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:04
        tylko nie myślcie że jak zamówicie "jaszczurkę" w empikkropkacom to ją
        dostaniecie. ten sklep to zwykli oszuści mają to w ofercie można zamówić mamią
        że już wysłali a potem przysyłają mail zamówienie anulowane z powodu braku
        towaru u dostawcy .jednak nie zdejmują tego ze swojej strony i ponownie
        przyjmują zamówienie na ten tytuł. na reklamacje i skargi nie odpowiadają.
        • tetys Re: Pati Yang - Silent Treatment 03.11.05, 21:40
          płyta roku bez wątpienia
          Ale w tym kraju się nie sprzeda
          To królowa mandaryna i król wiśniewski rządzą....sad((((((Przykro bo Pati zdolna
          dziewczynka smile
          • Gość: damian Re: Pati Yang - Silent Treatment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:24
            nie martw się ważne aby namieszała w Londynie to anglicy wyłożyli kasę na
            nagranie, jak tam się nie sprzeda to będzie cienko z następną płytą bo nikt nie
            będzie w nią inwestował. ale licze że brytole mają bardziej wyrobione gusty. a
            nasza publika to stado baranów co to sami nie pójdą i nie posłuchają, a jak
            widzą te nieliczne pełne entuzjazmu recenzje w necie to myślą że to podpucha a
            wystarczy minuta "soul for me " aby podjąć decyzje o zakupie
            • blue_a aha :) 03.11.05, 22:48

dziś upajam się "All That Is Thirst", aż chce mi się pić wink
              a w "Reverse The Day" słychać wpływy Portishead (głos, jego drżenie), ale to nic

nie bulwersuj się tak wink nisza nigdy nie będzie jak sama nazwa wskazuje
              masówką, to by niepokoiło wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka