Gość: justyna IP: *.miechow.com 12.10.05, 16:25 piszcie swoje propozycje;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n. Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:37 jesteś w końcu justyna czy paulinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: muzyka do seksu:) IP: *.miechow.com 12.10.05, 16:43 justyn a,a nie wiem co to za paulinka,zgabila pewnie pytanie,i co masz jakies propozycje??;]byla bym wdzieczna;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:19 r kelly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: muzyka do seksu:) IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 12.10.05, 17:25 Podaj cegłę- Izabella Trojanowska Coś z Odysa-Eleni Życie jest nowelą- Rynio Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: muzyka do seksu:) 15.01.06, 21:36 Carnivowe "Jack Daniells And Pizza". Kultowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: muzyka do seksu:) IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.10.05, 18:24 „Polskę trzeba zlepperować” – Trubadurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:53 Cannibal Corpse - "Fucked with a knife" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: muzyka do seksu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:19 Pantera "Good Friends & a Bottle Of Pills" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:08 jasmine and rose - Clan of Xymox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeuq Re: muzyka do seksu:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:21 "Rape me" Nirvana Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: muzyka do seksu:) 13.10.05, 16:26 raz dwa raz dwa raz dwa raz dwa falowanie i spadanie Maanam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: muzyka do seksu:) IP: *.chello.pl 13.10.05, 16:39 niezyjacy Barry White - płyty z lat 70-tych. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: muzyka do seksu:) 13.10.05, 16:43 Maanam: kocham cie kochanie moje lozko roza Virgin: mam tylko ciebie nie zawiedz mnie Madonna deeper and deeper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:57 o rany , świetne , umarlabym ze śmiechu chyba w trakcie ale jakos mi sie wydaje to kapitalnym pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: muzyka do seksu:) 13.10.05, 17:31 John Zorn Naked City - Grand Guignol (cała płyta) cokolwiek Merzbow Primus - Wynona's Big Brown Beawer oraz ostrzezenie - jedyna płyta jaka kiedykolwiek wypłoszyła mi moja wtedyjeszczenie żonę z łóżka, to Milesa Daviesa Bitches Brew (i do dziś nie wiem czemu, bo to przeciez izi lisning P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:49 jesli powiem, że radiohead, to mam nadziję, że nie wywołam tym burzy, może być tez massiv attac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: muzyka do seksu:) IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 31.10.05, 19:30 oj tak: inertia creeps...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:53 albo Angel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: muzyka do seksu:) IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 19:27 queens of the stone age - 'skin on skin', tralala, wanna lick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: muzyka do seksu:) IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 31.10.05, 19:36 ostatnie autechre))) 3 ci numer Odpowiedz Link Zgłoś
yatzeq3 Re: muzyka do seksu:) 31.10.05, 19:45 Frank Zappa- Dirty Love, Sexual Harrassment in the workplace Steve Vai- Erotic Nightmares, In my dreams with you Joe Satriani- Borg Sex Dream Theater- Erotomania :p A tak poważnie to NIE puszczajcie do "tych rzeczy" żadnego z powyższych utworów, bo to sie może źle skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvt Re: muzyka do seksu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:46 Czemu, przecież fajnie się kochać przy 'odd time signatures' Moja propozycja, ale do seksu przez S a nie jakichś pierdół: cokolwiek Black Label Society, np. dwa kawałki rozpoczynające 'The Blessed Hellride". Odpowiedz Link Zgłoś
zaix Re: muzyka do seksu:) 31.10.05, 20:16 Lovage & Mike Patton - Sex (Am I) Ten utwór aż kipi seksem... Odpowiedz Link Zgłoś
anorakinbreslau Re: muzyka do seksu:) 13.01.06, 00:15 Zdecydowanie: 1. Lacrimosa - Elodia 2. Porcupine Tree - Recordings 3. Dream Theater - EP Silent Man 4. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: muzyka do seksu:) 14.01.06, 21:21 1. Koniecznie The Velvet Underground! Zwłaszcza płyta "White Light White Heat", lateksowe stroje i pejcze. 2. Coś Sonic Youth 3. Frank Zappa 3. Utwory węgierskiego kompozytora współczesnego Georgy Ligeti'ego 4. Fińska grupa Krakatau 5. The Art Ansamble of Chicago Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: muzyka do seksu:) 15.01.06, 14:34 BJORK Bachelorette - na początek All Is Full Of Love - na koniec have fun Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: muzyka do seksu:) 18.01.06, 14:05 > Kate Bush The Sensual World i jak się uprzemy Aerial mają 'nastrój'. Ale w sumie nawet The Dreaming się nadaje, a co ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegasus techno? IP: 80.51.147.* 19.01.06, 12:44 a moze cos z techno? np ten kawalek: s53.yousendit.com/d.aspx? id=38MD9QXD7MV642DMN4EE2W5WPH a tak na powaznie to najlepszy jest progressive trance, ale pewnie malo kto z was wie o czym mowie po wasza znajomosc muzyczna konczy sie na 5 stylach Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: muzyka do seksu:) 19.01.06, 12:56 Massive Attack :] kawałek Angel albo Karmacoma Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: muzyka do seksu:) 30.04.06, 14:05 Maxwell (tak, jeśli ktoś lubi atłas i przyjemne smoothie; jeśli kogoś drażnią falsetyzujące, czarne brzmienia, niech sobie daruje, bo nie doceni...) Z uwagą na kawałki: Know These Things: Shouldn't You, Submerge: Til We Become The Sun (CD Embrya) oraz Silently, For Lovers Only, Symptom Unknown, This Woman's Work (CD Now). Na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
bonafide4 Re: muzyka do seksu:) 12.05.06, 19:30 Maxwell (tak, jeśli ktoś lubi atłas i przyjemne smoothie; jeśli kogoś drażnią > falsetyzujące, czarne brzmienia, niech sobie daruje, bo nie doceni...) > Z uwagą na kawałki: Know These Things: Shouldn't You, Submerge: Til We Become > The Sun (CD Embrya) oraz Silently, For Lovers Only, Symptom Unknown, This > Woman's Work (CD Now). wkońcu coś rozsądnego a docenią głównie kobiety bo facetom i tak wszystko jedno... polecam jeszcze: D'Angelo :zwłaszcza Playa, Playa (też- Untitled i Brown Sugar) Jimi Tenor :Better than Ever (z Utopian Dream) Peven Everett :World Love Steve Specek : My Only Friend, Smoke Lsk : zwłaszcza w remixie ze składanki Extra Yard : Life Without You lub kawałek z Dwele : Hate or Love... najbardziej seksowny głos po Maynardzie może dlatego że to zupełnie przeciwieństwo. Poza tym :Massive Attack (ale tylko z Blue Lines), Tricky, Prince Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mukte Re: muzyka do seksu:) IP: *.retsat1.com.pl 30.04.06, 21:28 Goldfrapp - "Twist" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martie Re: muzyka do seksu:) IP: 80.54.252.* 01.05.06, 16:26 Barry White, Janet Jacskon " That's the loves goes" Madonna " Exspress yourself" Odpowiedz Link Zgłoś