Gość: karenina21 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 21:51 SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT MAJACEGO (?) SIE ODBYC W WARSZAWIE KONCERTU KRONOS QUARTET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragana Re: KONCERT KRONOS QUARTET 23.09.02, 00:06 Ja też szukam. I wiem tyle, że koncert na pewno odbędzie się w Łodzi w ramach Festiwalu Czterech Kultur, 3 października w Teatrze Wielkim o godz. 21.00.Informacje są na stronie www.4kultury.pl. Czy Kronos Quartet zagrają tego samego dnia w Warszawie, po ile są bilety w Łodzi - tego niestety nie wiem. W Warszawie w każdym razie ani widu, ani słychu. Pozdrawiam, Ragana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karenina21 Re: KONCERT KRONOS QUARTET IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 11:20 dZIEKUJE ZA WIADOMOSC. MOZE DO ZOBACZENIA W LODZI Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: KONCERT KRONOS QUARTET 23.09.02, 00:49 Według oficjalnej strony Kronos Quartet (www.kronosquartet.org) grają koncert 3 października w Warszawie w Filharmonii Narodowej, ale z koleii oficjalna strona tejże filharmonii nie wspomina o tym ani slowem ), więc trzeba przyjąć, że aktualny jest tylko koncert 3 października w Łodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pirx13 Re: KONCERT KRONOS QUARTET (II) 23.09.02, 00:55 Za wspomnianą wcześniej stroną Kronos Quartet program koncertu w Warszawie miał wyglądać następująco (można chyba przypuszczać, że ma to przynajmiej w pewnym stopniu przełożenie na planowany koncert w Łodzi): Terry Riley - Sunrise of the Planetary Dream Collector * Aleksandra Vrebalov - Pannonia Boundless * Sigur Ros(arr. Stephen Prutsman)- Svefn-g-englar + Severiano Briseno(arr. Osvaldo Golijov)-El Sinaloense (The Man from Sinaloa) + Agustin Lara(arr. Osvaldo Golijov)- Se Me Hizo Facil (It Was Easy for Me) + Juan Garcia Esquivel(arr. Osvaldo Golijov)- Mini Skirt + Cafe Tacuba(arr. Osvaldo Golijov)- 12/12 * Clint Mansell(arr. David Lang)- Requiem for a Dream Suite + Charles Mingus(arr. Sy Johnson)- Myself When I Am Real + Steve Reich - Triple Quartet * * Written for Kronos + Arranged for Kronos Odpowiedz Link Zgłoś