mr.fufu 17.10.05, 23:25 CZy kojarzycie piosenke taka wolna co w refrenie jest taki tekst. We should be togehter.. takie zdanie.. spiewa ja taki murzynek stara piosenka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: człowiek Re: Czy kojarzycie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:33 Kojarzymy, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.fufu Re: Czy kojarzycie .. IP: *.saton.pl 18.10.05, 02:05 To moze napisz mi kto ja spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Więc wybirerz sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:32 Powderfinger - mają taki utwór: we should be together now" - całkiem niezłe brzmienie Cliff Richard - też ma utwór o podobnym tytule, lecz ominięta jest końcówka 'now' stary utwór dosyć. W refrenie również pojawiają się te słowa. Don williams - analogicznie jak powyżej... Mariah Carey... również ma taki utwór, ale ona raczej murzynkiem nie jest Ludzie... zaprzyjaźnijcie się z Googlim - on naprawdę pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.fufu Re: Więc wybirerz sobie IP: *.saton.pl 18.10.05, 15:10 No tak.. wlasnie te powyzsze posciagalem i to nie ten utwor, na google tez szukalem i nie moge znalezc jej.. trudno moze kiedys przez przypadek uda mi sie znalezc ja Ale dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Więc wybirerz sobie 18.10.05, 17:09 Mario 'Let me love you', jest tam taki jeden wers a na dodatek Mario to 'murzynek' ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś