Dodaj do ulubionych

piosenka z trójki

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 00:45
Witam! Poszukuję pilnie tytułu pewnej piosenki, wiem tylko tyle, że bardzo
często leci w trójce i jest po francusku, aha no i śpiewa ją kobieta.
Przeszukałam juz cała stronę trójki i nic nie znalazłam. Jeśli ktoś wie to
błagam o pomoc bo piosenka za mną chodzi od tygodnia smile dzięki z góry!
Obserwuj wątek
    • Gość: Adia Re: piosenka z trójki IP: *.chello.pl 30.10.05, 10:00
      Ja też poszukuję namiarów na tę piosenkę. Ludzie, pomóżcie!!!!!
      • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 14:54
        piszę tylko żeby temat się nie zagubił smile
        naprawde nikt nic nie wie?sad
        • pani.popiolkowa Re: piosenka z trójki 30.10.05, 15:34
          może zanuć chociaż....
          • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 17:15
            no ciężko będzie bo nie znam francuskiego tongue_out
    • Gość: amie Re: piosenka z trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=31178277
      • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 19:27
        dzięki za linka tylko że brak odpowiedzi sad
        • neder Re: piosenka z trójki 30.10.05, 19:52
          oj strzelam, strzelam
          teksty.57.pl/teksty,N,Natasha_St__Pierre,Nos_rendez__vous.php
          ale to było pierwsze co przysżło mi do głowy wink
          pzdr
        • Gość: amie Re: piosenka z trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:53
          sama poszukuje tytułu smile więc wkleiłam linka z własnego posta co by ułatwić
          namierzenie piosenki smile ale nie jest to na pewno nos rendez-vous..
          nie wiem, doprawdy nie wiem co to moze być.. pzdr
          • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 22:03
            cały czas szukam i szukam, byłam na jakimś frnacuskim portalu i pościągałam
            wszystkie nowosci, ale okazalo się, że to nie to sad
            W sumie dziwne ze nie mają jej w playliście na stronie trójki, myślałam aż żeby
            napisać do redakci ale troche mi głupio wink
            • Gość: Lecho A co na to trójeczka....? IP: *.teleton.pl 31.10.05, 07:58
              Widać, że skanują forum aż iskry lecą....wszak to chleb ich powszedni.
              • Gość: Didi Re: A co na to trójeczka....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:29
                NIKT nie potrafi odpowiedzieć???? No kurczę, co jest????
                • Gość: bla bla bla Re: A co na to trójeczka....? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.05, 22:21
                  Napisałam w końcu do trójki i jak na razie cisza sad
                  Ale będę przedłużać ten wątek aż do skutku tongue_out
                  • Gość: Adia Re: A co na to trójeczka....? IP: *.chello.pl 01.11.05, 08:42
                    No to przedłużamy !!!!
                    • Gość: monika Re: A co na to trójeczka....? IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 01.11.05, 08:58
                      ja już wiem jaka to piosenka Michał Kwiatkowski tytuł to :"Mon
                      tout"muzyka.interia.pl/teledyski/l/k/pp/6/p/7/pn/7
                      • Gość: Adia Re: A co na to trójeczka....? IP: *.chello.pl 01.11.05, 09:12
                        Dzięki Moniko za dobe chęci, ale to nie to sad
                        • Gość: bla bla bla Re: A co na to trójeczka....? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.05, 12:56
                          Chyba że Michał Kwiatkowski jest kobietą wink
                          znowu "przedłużający" post tongue_out
    • opelvectra Re: piosenka z trójki 01.11.05, 13:21
      Wir sind Helden - Le Vide ? to chyba po francusku spiewa jakas babka, chociaz
      zespol niemiecki.
      • Gość: amie Re: piosenka z trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:51
        Wir sind Helden - Le Vide -sprawdziła któraś z Was to? bo ja niestety nie mogę
        tego nigdzie znaleźć..
        no nic, szukam dalej..
        • mathias_sammer Re: piosenka z trójki 01.11.05, 15:53
          Przed chwila ogladalem ich teledysk, ale nie pamietam tytulu. To100.
          Ladne, ale nie na moj nastroj teraz.

M.S.
          • Gość: Adia Do wszystkich zainteresowanych IP: *.chello.pl 01.11.05, 18:09
            Piosenkę której szukałam faktycznie wykonuje Wir Sind Helden. Chwilowo znalazłam
            jedynie jej wersję po niemiecku.Ale mam już francuski trop. Po francusku ma tytuł
            " Wenn es passiert" Dzięki piękne wszystkim, którzy pomagali.
            • Gość: amie Re: Do wszystkich zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:18
              "Wenn es passiert" ? to żadną miarą nie jest po francusku! jesteś pewna, że to
              aby na pewno to?
              • Gość: Adia Re: Do wszystkich zainteresowanych IP: *.chello.pl 01.11.05, 20:33
                No nie!!! Cos mi sie pozajączkowało. Zespól na pewno ten, ale kurczę piosenka
                jednak inna...
            • opelvectra Juz wiem 01.11.05, 19:16
              "wenn es passiert" to po niemiecku i to jest inna piosenkasmile Ta o ktorej ja
              mysle ma niemieki tytul "Von hier an blind"
              www.wirsindhelden.com/worte.html# i jest to "Le vide" w wersji
              francuskiej. Czesto slysze w Trojce ostatnio. Nie wiem czy francuska wersja sie
              ukaze sie na plycie (na niemieckiej wersji jej chyba nie ma).
              • Gość: amie Re: Juz wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:07
                taaaaaaaaaak to jest to smile dzięki opelvectra wink
                • opelvectra Re: Juz wiem 01.11.05, 21:35
                  nie ma za cowink fajnie, ze udalo rozwiazac sie te zagadke. sama bylam ciekawa co tosmile
    • Gość: ja_tę _lubię A może... IP: *.aster.pl 01.11.05, 17:57
      A może chodzi o Amel Bent "Ma Philosphie" ?
      • opelvectra Re: A może... 01.11.05, 19:07
        Ta raczej nie, bo nie leci czesto w Trojce.
    • Gość: GOSIA Re: piosenka z trójki IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:01
      A CZY NIE CHODZI CI O PIOSENKĘ KTÓRĄ ŚPIEWA PO FRANCUSKU ABRA???CZĘSTO LECI W
      TRÓJCE.W TELEDYSKU CHYBA ZABIJA FACETA, COŚ Z METREM???
      • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.05, 22:08
        To na 100 % Wir Sind Helden bo odpisali mi z trójki, że to "jedyna piosenka po
        francusku, która ostatnio puszczają 2 razy dziennie." Poza tym znalazłam tekst
        i jest tam "plus loin" i powtarzanie czegoś 3 razy smile Mają to na playliście,
        ale ten niemiecki zespół był mylący... teraz mam tylko problem ze znalezieniem
        tej piosenki sad jak ktoś znajdzie to dajcie znać smile pozdr.
        • Gość: Adi Re: piosenka z trójki IP: *.tomaszow.mm.pl 02.11.05, 04:04
          Mam niemiecka wersje, ale to Cie chyba nie satysfakcjonuje. Z francuska
          rzeczywiscie kłopot jest... uncertain Ale sprobuje cos zakombinowac wink
          • Gość: amie Re: piosenka z trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:09
            hey smile ja też już mam niemiecką wersję, wszędzie szukam francuskiej i nic - coś
            mi się wydaje, że nie ma jej nigdzie w Internecie.. sad

'J’irais pas plus loin, ici commence le vide, j’irais pas plus loin
            j’avance trop vite, j’avance trop vite, j’avance trop vite...' smile
            • Gość: Adi Re: piosenka z trójki IP: *.tomaszow.mm.pl 02.11.05, 13:17
              No właśnie też mi się coś tak wydaje uncertain
              • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.05, 14:00
                Szukałam na kaazie i na soulseeku i nic sad Jednak ta niemiecka wersja to nie to
                samo. No szkoda, takie intensywne poszukiwania a tu okazuje się że nie ma
                piosenki...
                • Gość: bla bla bla Re: piosenka z trójki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.05, 15:39
                  no i nawet tej niemieckiej wersji nie mogę ściągnąc bo coś mi łącze szwankuje :
                  ( Mam prośbę: mógłby ktoś z was mi ją wysłać na adres caricatura@o2.pl? Dzięki
                  z góry smile)
                  • Gość: amie Re: piosenka z trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:44
                    wysyłam piosenkę na yousendit, wieczorem dostaniesz maila z linkiem pod którym
                    znajdziesz von hier an blind smile
        • Gość: ollus inna piosenka z Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:45
          A można wiedzieć po jakim czasie Ci odpisali, bo ja poszukuję innej, którą
          słyszałam raz u Szydłowskiej po 18 napisałam i czekam, i nic
          • Gość: bla bla bla Re: inna piosenka z Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:16
            Ja nie wiedziałam w jakiej audycji to leciało więc napisałam do Niedzwieckiego
            i mi odpisał chyba za 2 dni. Napisz jeszcze raz, teraz to na[pewno się tam nie
            doszukają twojego mail, co ci szkodzi smile
            A do amie: dzięki za piosenkę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka