Dodaj do ulubionych

PETER GABRIEL

IP: *.chello.pl 10.11.05, 19:22
Czy ktoś wie gdzie i kiedy w najbliższym czasie będzie koncertował Peter
Gabriel?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Lecho Re: PETER GABRIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 21:32
      Trudno coś powiedzieć na ten temat, nie znalazłem takich infosów ale wiem, że
      obecnie pracuje nad nowym albumem "I/O" oraz, że Collins zaproponował wszystkim,
      starym genesis'owcom reaktywację kapeli, więc trzmajmy kciuki i może w przyszłym
      roku, może i w Kaczolandzie....o rany....
      • Gość: name Re: PETER GABRIEL IP: *.chello.pl 10.11.05, 21:46
        Hehe, w Kaczolandzie...byłoby super (mam na myśli koncert a nie Kaczoland wink)
        Wielkie dzięki Lechosmile
        Niestety nie mogłam znaleźć żadnych "świeżych" informacji na stronie Gabriela i
        dlatego tu wypytuję.
        Pozdrawiam.
    • Gość: damian Re: PETER GABRIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:23
      zagra na początek mundialu 2006 a gdzie wcześniej to można sprawdzić na jego
      stronie
      • Gość: name Re: PETER GABRIEL IP: *.chello.pl 11.11.05, 23:46
        Dzięki Damian, ale niestety nie ma jeszcze na jego stronie informacji o trasie
        koncertowej. Może jej nie planuje...
        • Gość: damian Re: PETER GABRIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:33
          rzeczywiście masz racje wcześniej podawał plany z dużym wyprzedzeniem a teraz
          na stronie artysty cisza. jednak wiem że jest negocjowana reaktywacja genesis w
          starym dobrym składzie może jak będzie znany rezultat to artysta sprecyzuje
          swoje plany koncertowe. na bilet na początek mundialu raczej nie licz ale w tv
          zobaczą go wszyscy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka