Dodaj do ulubionych

Pozdr. dla BleBle

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 19:52
Za piękny nick... ble ble.
katka
Obserwuj wątek
    • rickky Re: Pozdr. dla BleBle 02.05.04, 20:08
      Gość portalu: katka napisał(a):

> Za piękny nick... ble ble.
      > katka

Fakt, piękny
    • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:12
      Dziekuje za pozdrowienia, ktore odwzajemniam.
      Cieszę się bardzo, że Ci się mój nick podoba.
      Jesteś pierwszą osobą, która mnie o tym poinformowała, ale przypuszczam że
      chyba nie jedyną....
      BleBle
      • Gość: giga Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:21
        Oczywiście, wszyscy podziwiamy Twój nick
        Pozdrowienia:)
        • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 20:26
          ja również sie dołączam do zwolenników tego nika ;)))))))))
          pozdrawiam

Czy powstanie fan club nika ???????
          • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:43
            Gość portalu: rita napisał(a):
            > Czy powstanie fan club nika ???????

Właśnie, to jest pytanie.....
            BleBle

PS: Pozdrowienia dla wszystkich
    • Gość: cryss Re: Pozdr. dla BleBle IP: 80.51.226.* 02.05.04, 20:46
      Przesyłam także pozdrowienia:))
      • Gość: BleBle Re: Dzięki wszystkim fanom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:02
        Life is beautiful
      • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:02
        Czas na katkę :)niech zakłada :)
        • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:13
          > Czas na katkę :)niech zakłada :)

Juz sie nie mogę doczekac.
          • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:15
            możesz zacząć od ustalenia statutu za czym zgłosi sie katka ;))))))))))
            • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:22
              Statut?
              A co to takiego?
              • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:24
                no jakie zadania ten fan club ma spełniac???????
                • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:36

> no jakie zadania ten fan club ma spełniac???????

Aha,
                  estetyczno-etyczno-wychowawcze, ma się rozumiec.....
                  • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:45
                    nie wiem czy z takim nikiem sie uda ;)?????????
                    bo zdrać tajemnicę dlaczego taki jest nik - może sie kryje jakaś w nim
                    tajemnica lub zaklęcie ???????
                    • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:48

> nie wiem czy z takim nikiem sie uda ;)?????????

No, nie załamuj mnie!!!
                      Nick jest wyjatkowo piekny i nawiązuje do pewnej naszej narodowej tradycji...
                      • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:00
                        tradycja , no tak tradycję trzeba szanować :)

ale niebezpiecznie z Tobą rozmawiać, raczej ironicznie brzmi , może jednak
                        oficjalnie skrócimy go do BB - też ładnie sie kojarzy ;)))))))
                        • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:33
                          > ale niebezpiecznie z Tobą rozmawiać

Spokojnie, nie gryzę!!!
                          • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:35
                            kto to wie ?????????
                            masz światków ? ;))))))
                            a dlaczego siedzisz przed monitorem, zadnych wyjazdów ?
                            • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:45

> kto to wie ?????????
                              > masz światków ? ;))))))

Świadkowie, że nigdy nikogo nie pogryzłem, na pewno by się znaleźli pomimo że
                              czasami miałbym ochotę to zrobić

> a dlaczego siedzisz przed monitorem, zadnych wyjazdów ?
                              Siedzę nie tylko przed monitorem, ale również przed telewizorem i rozmawiam z
                              żoną z jednej strony a z teściem z drugiej. Poza tym jednym okiem spoglądam w
                              TV, 2 rekami pisuje na kilku forach w GW.
                              Ot, pracowity mam długi weekend..
                              • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:55
                                masz opracowaną metodę pracy , ale co kobiety robią o tej porze ? - czy nie
                                czas na pościelenie łózek ????? ;)))))))))

rozgoń towarzystwo do łóżek :)))i będziesz mial spokój :) - ja musze opuścić
                                juz stanowisko
                                dobranoc

świadek, świadek, świadek
                                nie ma ludzi bezbłędnych :)
                                • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:58
                                  No to dobranoc
                                  • Gość: katka Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 11:33
                                    Dzień dobry... Wskakuję sobie dziś na forum, a tu taki wielki odzew, nawet fan
                                    cluby chcą zakładać. Moja skromna osoba chyba nie zniesie takiej
                                    odpowiedzialności. Za to BleBle czuje się chyba jak ryba w wodzie (byle nie w
                                    sodowej) ;-)
                                    Pozdr.
                                    katka
                                    • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 21:52
                                      sodowa woda może by nie zaszkodziła, ale ta ognista woda to ...........może
                                      palić ;)))))))))
    • Gość: cryss Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 03.05.04, 22:16
      Oj może...:)))
      • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 22:39
        może , może ale bedzie to wtenczas wątek śpiewajacy, ponoć woda ognista wyzwala
        wszelkie śpiewy :)
    • Gość: cc Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.tvgawex.pl 06.05.04, 16:15
      pozdrawiam
    • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:52
      Witam wszystkich ponownie.
      Niestety, nie było mnie w domu przez ostatnie 3 dni, byłem więc odciety od
      internetu. Dziś wróciłem i oczom nie wierze!!! Watek się rozrasta!!!
      Nie wiem z tego wszystkiego, co mam w związku z tym napisać, taki jestem
      zaskoczony......
      Pozdrawiam
      BleBle
      • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 19:29
        dzis idę na piwo, napewno wzniosę toast
        • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:24
          > dzis idę na piwo, napewno wzniosę toast

a ja własnie dzisiaj robie przerwę w piciu....
          • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 21:59
            i znów zacząłeś pić ;)))))))) ?

• Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:08

> i znów zacząłeś pić ;)))))))) ?

A czy ja kiedykolwiek mowiłem, że przestałem??
              To prawda, ostatnio przebywałem poza domem i w takich warunkach, że nie bardzo
              mogłem sobie na to pozwolić, ale to tylko krótki moment w zyciu....
              A pivo - uwielbiam!!!!
              • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 22:10
                marki jakiej

ja to jakoś nic nie pije , do grilla jedynie żywiec :)
                nie jesteś na imprezie stanisławowskiej ?
                • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:51
                  To zależy od okoliczności
                  • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 22:57
                    okoliczności bywają rózne - teraz sobie drinking na dobranoc i do spania :)
                    policz baranki i lulu :)
                    milych snów
                    www.go2sleep.be/
                    • Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:05
                      Dobranoc :)
                      • Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 22:56
                        gdybyś czasmi zglądnąl - dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka