Gość: katka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 19:52 Za piękny nick... ble ble. katka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rickky Re: Pozdr. dla BleBle 02.05.04, 20:08 Gość portalu: katka napisał(a): > Za piękny nick... ble ble. > katka Fakt, piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:12 Dziekuje za pozdrowienia, ktore odwzajemniam. Cieszę się bardzo, że Ci się mój nick podoba. Jesteś pierwszą osobą, która mnie o tym poinformowała, ale przypuszczam że chyba nie jedyną.... BleBle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:21 Oczywiście, wszyscy podziwiamy Twój nick Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 20:26 ja również sie dołączam do zwolenników tego nika ;))))))))) pozdrawiam Czy powstanie fan club nika ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:43 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy powstanie fan club nika ??????? Właśnie, to jest pytanie..... BleBle PS: Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryss Re: Pozdr. dla BleBle IP: 80.51.226.* 02.05.04, 20:46 Przesyłam także pozdrowienia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Dzięki wszystkim fanom!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:02 Life is beautiful Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:02 Czas na katkę :)niech zakłada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:13 > Czas na katkę :)niech zakłada :) Juz sie nie mogę doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:15 możesz zacząć od ustalenia statutu za czym zgłosi sie katka ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:22 Statut? A co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:24 no jakie zadania ten fan club ma spełniac??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:36 Gość portalu: rita napisał(a): > no jakie zadania ten fan club ma spełniac??????? Aha, estetyczno-etyczno-wychowawcze, ma się rozumiec..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 21:45 nie wiem czy z takim nikiem sie uda ;)????????? bo zdrać tajemnicę dlaczego taki jest nik - może sie kryje jakaś w nim tajemnica lub zaklęcie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:48 Gość portalu: rita napisał(a): > nie wiem czy z takim nikiem sie uda ;)????????? No, nie załamuj mnie!!! Nick jest wyjatkowo piekny i nawiązuje do pewnej naszej narodowej tradycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:00 tradycja , no tak tradycję trzeba szanować :) ale niebezpiecznie z Tobą rozmawiać, raczej ironicznie brzmi , może jednak oficjalnie skrócimy go do BB - też ładnie sie kojarzy ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:33 > ale niebezpiecznie z Tobą rozmawiać Spokojnie, nie gryzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:35 kto to wie ????????? masz światków ? ;)))))) a dlaczego siedzisz przed monitorem, zadnych wyjazdów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:45 Gość portalu: rita napisał(a): > kto to wie ????????? > masz światków ? ;)))))) Świadkowie, że nigdy nikogo nie pogryzłem, na pewno by się znaleźli pomimo że czasami miałbym ochotę to zrobić > a dlaczego siedzisz przed monitorem, zadnych wyjazdów ? Siedzę nie tylko przed monitorem, ale również przed telewizorem i rozmawiam z żoną z jednej strony a z teściem z drugiej. Poza tym jednym okiem spoglądam w TV, 2 rekami pisuje na kilku forach w GW. Ot, pracowity mam długi weekend.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:55 masz opracowaną metodę pracy , ale co kobiety robią o tej porze ? - czy nie czas na pościelenie łózek ????? ;))))))))) rozgoń towarzystwo do łóżek :)))i będziesz mial spokój :) - ja musze opuścić juz stanowisko dobranoc świadek, świadek, świadek nie ma ludzi bezbłędnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:58 No to dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 11:33 Dzień dobry... Wskakuję sobie dziś na forum, a tu taki wielki odzew, nawet fan cluby chcą zakładać. Moja skromna osoba chyba nie zniesie takiej odpowiedzialności. Za to BleBle czuje się chyba jak ryba w wodzie (byle nie w sodowej) ;-) Pozdr. katka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 21:52 sodowa woda może by nie zaszkodziła, ale ta ognista woda to ...........może palić ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryss Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 03.05.04, 22:16 Oj może...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 22:39 może , może ale bedzie to wtenczas wątek śpiewajacy, ponoć woda ognista wyzwala wszelkie śpiewy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 16:52 Witam wszystkich ponownie. Niestety, nie było mnie w domu przez ostatnie 3 dni, byłem więc odciety od internetu. Dziś wróciłem i oczom nie wierze!!! Watek się rozrasta!!! Nie wiem z tego wszystkiego, co mam w związku z tym napisać, taki jestem zaskoczony...... Pozdrawiam BleBle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 19:29 dzis idę na piwo, napewno wzniosę toast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:24 > dzis idę na piwo, napewno wzniosę toast a ja własnie dzisiaj robie przerwę w piciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 21:59 i znów zacząłeś pić ;)))))))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:08 Gość portalu: rita napisał(a): > i znów zacząłeś pić ;)))))))) ? A czy ja kiedykolwiek mowiłem, że przestałem?? To prawda, ostatnio przebywałem poza domem i w takich warunkach, że nie bardzo mogłem sobie na to pozwolić, ale to tylko krótki moment w zyciu.... A pivo - uwielbiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 22:10 marki jakiej ja to jakoś nic nie pije , do grilla jedynie żywiec :) nie jesteś na imprezie stanisławowskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:51 To zależy od okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 22:57 okoliczności bywają rózne - teraz sobie drinking na dobranoc i do spania :) policz baranki i lulu :) milych snów www.go2sleep.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:05 Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pozdr. dla BleBle IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 22:56 gdybyś czasmi zglądnąl - dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś