chelseaa 20.12.05, 20:48 Mój : "Walk Away" Franz Ferdinand Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chelseaa Re: Przebój Roku 2005 21.12.05, 13:30 kinia1987 napisała: > ze co niby? nie ma czegoś takiego , chyba , że no to co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy boe Re: Przebój Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:59 hm, też lubię Walk Away, ale nie sądzę, że można to by na nazwać przebojem roku. Chyba, ze twym prywatnym, bo to nie jest bardzo znana i przebojowa piosenka, tak mi się przynajmniej zdaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajhitla Re: Przebój Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:54 "My Doorbell", bez dwoch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Przebój Roku 2005 21.12.05, 19:05 Jak można z bardzo dobrej płyty wybrać jeden utwór i stwierdzić że właśnie ten jest najlepszy? Lubię obie płyty w całości - You Could Have It So Much Better i Get Behind Me Satan. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Przebój Roku 2005 21.12.05, 19:49 Musze wybrac dwa Dare - Gorillaz Oh La La - Goldfrapp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajhitla Re: Przebój Roku 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 10:15 jak mozna? ano mozna, gdy pytanie pada o "przeboj roku", a nie "przeboje roku", i gdy odpowiadam na nie ja, a nie Ty.... zatem, zebys zrozumiala dokladnie, o co mi chodzilo: dla MNIE utwor "My Doorbell" to przeboj roku. nie twierdze, ze jest to najlepszy utwor roku, albo najlepszy na "Get Behind Me...". twierdze, ze w kategoriach "przebojowosci" (wyrazistosc, ladny refren etc) wygrywa. a czy mozna wybrac z plyty jeden utwor i stwierdzic, ze jest najlepszy? mozna, jesli pozostale sa slabsze (to akurat przypadek FF, zespolu bardzo - MOIM zdaniem - przereklamowanego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sailor Re: Przebój Roku 2005 IP: *.toya.net.pl 22.12.05, 11:38 Świat: FEEL GOOD INC. - Gorillaz Polska: SŁOŃCE POKONAŁ CIEŃ - Wilki Odpowiedz Link Zgłoś