Gość: jkd IP: 212.14.59.* 21.01.06, 20:08 Siema mam do was takie skromne pytanie:co myslicie o polskim hip hopie?czy ktos wogole pamieta stary dobry kaliber 44? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: hip hop 21.01.06, 21:34 Nie nikt juz nie pamieta, zyjemy teraz tylko podziemnymi pordukcjami naszych ziomali... Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: hip hop 21.01.06, 23:44 Yo madafaka! Yo, polski hiphop jest tru, bo ich bity prosto z serca plyna! Slyszales MC Magnetowida? Posluchaj tego: free.of.pl/m/mcmagnetowid/mp3/kolesie_moi.mp3 i tego tez free.of.pl/m/mcmagnetowid/mp3/owijasz_w_bawelne.mp3 Yo ziom! Odpowiedz Link Zgłoś
wojnar222 a skoro w tym temacie. Co myślicie o moim tekscie? 14.02.14, 21:33 Grymas złości na mej twarzy demaskuje mą esencje Furii która we mnie krąży pokonując dobro we mnie Niespokojny ruch mych dłoni wciąż upewnia mnie że pękłem Tak bezsilnie zniewolony atakuje wokół przestrzeń Pozbawiony swojej zbroji która mnie broniła wcześniej Obnażony bez kontroli unikam spojrzeń w miejscu przestępst Chowam się pod falą soli spływającej po powiece Myśląc że to ból ukoji zwalczy zemsty kwintesencje Pogrążony w melancholii która rodzi się i nie chce Odejść grodzi mnie od woli wolnych spojrzeń na świat westchnień Myśląc że to jej pozwoli moje życie zmienic w bezsens Nie odegram jednak roli w kwestii tej za dużo przekleństw Pozytywnie nastawiony panem losu swego jestem Choc widoczny pot na skroni podpisany jest on męstwem Charakterem nie przekleństwem Podróżuje własnym rejsen Choc choryzont obcym miejscem Miłość jest jedynym przejściem Odpowiedz Link Zgłoś