Dodaj do ulubionych

MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!!

IP: proxy / 212.244.106.* 09.11.02, 20:19
Obserwuj wątek
    • Gość: gaspar Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! IP: *.opa-carbo.com.pl 09.11.02, 21:25
      Nie zgadzam się.
      • wielkie_nic IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 09.11.02, 21:30
        zgadzam sie z Gasparem, kóry sie nie zgadza.
        • miecio4 Re: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 09.11.02, 22:03
          wielkie_nic napisał:

> zgadzam sie z Gasparem, kóry sie nie zgadza.
          >
          >
          >
          Nie zgadzam sie z wielkim nic który zgadza sie z gasparem.
          • loveletter Re: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 09.11.02, 22:05
            miecio4 napisał:

> wielkie_nic napisał:
            >
            > > zgadzam sie z Gasparem, kóry sie nie zgadza.
            > >
            > >
            > >
            > Nie zgadzam sie z wielkim nic który zgadza sie z gasparem.

Nie zgadzam się z Mieciem, który nie zgadza się z wielkim nic i Gasparem.
            • Gość: ;) Re: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IP: 213.25.159.* 10.11.02, 12:23
              nie zgadzam sie z nikim, chyba ze sie ktos ze mna zgadza, to zgadzam sie z nim
    • homohedonistus Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! 10.11.02, 01:26
      A Ziemia jest płaska i basta!
      • Gość: aimarek Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 13:26
        Zgadzam się z przedmówcą...przejdźmy od słów do czynów.
        • Gość: obi Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.11.02, 14:00
          Najgorzej, jak się komuś coś zdaje...
          Biedactwo...
          • ihopeyouwilllikeme Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! 10.11.02, 14:23

• Gość: Lukasz. Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 11.11.02, 09:51
          ....Chcialbyn powiedziec kilka slow.
    • vulture MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ buahahaha 10.11.02, 17:12
      Ten wątek już była parę miesięcy temu; chyba go wywalono na "Forum humorum".
      • Gość: wielkie_nic Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ buahahaha IP: 80.51.254.* 11.11.02, 08:36
        vulture napisał:

> Ten wątek już była parę miesięcy temu; chyba go wywalono na "Forum humorum".
        • wielkie_nic Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ buahahaha 11.11.02, 08:37
          nie zgadzam sie!
          • vulture Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ buahahaha 11.11.02, 11:16
            Oczywiście, powinno być "wątek był". Co do samej treści mojej poprzedniej
            wypowiedzi- podtrzymuję zdanie.
    • mallina Re: MYSLOVITZ- NAJLEPSZY POLSKI ZESPÓŁ !!!!! 11.11.02, 15:49
      denerwujecie mnie!!!!!
      smile)))))))
      • loveletter Nie denerwujcie Malliny;)))) (n/txt) 11.11.02, 15:56
        • mallina Loveletter od dzis moim adwokatem:-)))n/txt 11.11.02, 16:00
          • loveletter OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt) ;) 11.11.02, 16:13
            • mallina Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 16:17
              coz za pazernosc!!!
              Loveletter..to miala byc honorowa funkcja! a nie jakis zarobek!

a Myslowitz to JEST najlepszy polski zespol..!
              • loveletter Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 17:15
                mallina napisała:

> coz za pazernosc!!!
                > Loveletter..to miala byc honorowa funkcja! a nie jakis zarobek!

honorowa? No nie wiem - Ty się będziesz wylegiwać, a ja będę za Ciebie znosić razy od innych forumowiczów, wyzywać ich na pojedynki, ciągać po sądach... Nie Ci będzie - możemy jeszcze ponegocjować ...wink))))))))))))

> Myslowitz to JEST najlepszy polski zespol..,

a świstak siedzi i zawija....)

Kłaniam się piękniesmile Loveletter
                • mallina Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 17:41

> honorowa? No nie wiem - Ty się będziesz wylegiwać, a ja będę za Ciebie znosić
                  razy od innych forumowiczów, wyzywać ich na pojedynki, ciągać po sądach...
                  Nie Ci będzie - możemy jeszcze ponegocjować ...wink))))))))))))

wylegiwac sie?
                  smile)))))))))))))))))
                  Loveletter! ja jestem czlowiekiem w ciaglym ruchu!brak czasu na sen - nawet
                  nie pamietam kiedy ostatnio cala noc przespalam!

mysle ze duzo sie nie napracujesz..w koncu dlaczego ktos mialby mnie tu
                  atakowac..ale jak mialbys duzo pracy to mozesz spisac pozniej te doswiadczenia
                  i wydac, to co na tym zarobisz to Twoje!
                  >
                  >
                  > > Myslowitz to JEST najlepszy polski zespol..,
                  >
                  > a świstak siedzi i zawija....)
                  >
                  > Kłaniam się piękniesmile Loveletter

Swistak niech sobie zawija, taka ma robote..smile))))))
                  A Myslowitz niech graja i ..nagrywaja..
                  • loveletter Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 17:45
                    mallina napisała:

> Swistak niech sobie zawija, taka ma robote..smile))))))
                    > A Myslowitz niech graja i ..nagrywaja..

Tak sobie myślę: a nie lepiej gdyby się zamienili?? Może się okazać, że Świastak lepiej nagrywa, a oni lepiej zawiająsmile))))

Loveletter
                    • mallina Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 17:50
                      Loveletter..pamietasz co napisalam?
                      "prosze mnie nie denerwowac.."
                      smile)))

zamiast muzyki Swistakow wole sluchac muzyki Myslowitzsmile))
                      pisz co chcesz, dzis mam bardzo dobry humor!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • loveletter Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 18:04
                        mallina napisała:

> Loveletter..pamietasz co napisalam?
                        > "prosze mnie nie denerwowac.."
                        > smile)))

Tak jest madamsmile

> zamiast muzyki Swistakow wole sluchac muzyki Myslowitzsmile))
                        > pisz co chcesz, dzis mam bardzo dobry humor!!!!!!!!!!!!!!!!

oksmile). Dręczy mnie od pewnego czasu taka myśl: ten wokalista znanej zagranicznej kapeli, o którym ostatnio wspominałaś obchodził ostatnio swoje urodziny, nie? Miałem mu nawet mailem wysłać jakieś pozdrowienia, tyle, że, wyobraź sobie - zapomniałem, które to urodziny były. No i nie wysłałem, ale w przyszłym roku chętnie bym wysłał!!! Nie pamietasz może mallina, które to urodziny będzie miał za rok?????. Cholera, no za nic sobie nie mogę przypomnieć....
                        • mallina Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 18:12
                          oj, bardzo mi przykro..ale niewiem jakiego wokaliste masz na mysli..jesli tego
                          co ja to niewiem nawet czy mial niedawno urodzinysmile))
                          wiesz, ja nie patrze ludziom w metryke..
                          ale niezmiernie mi przykro, ze meczy Cie to ze nie wyslales temu czlowiekowi
                          zyczensmile))))
                          poszukaj na ich stronie w neciesmile)))))))))))))))))))))))))))))))
                          M.
                          • loveletter Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 18:25
                            mallina napisała:

> poszukaj na ich stronie w neciesmile)))))))))))))))))))))))))))))))
                            > M.

no racja!!! A pamiętasz może ich adres????smile))
                            • mallina Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 18:30
                              troche samodzielnosci..smile))
                              www.(nazwa zespolu).com

powinno cos sie znalezcsmile))))))))))
                              nie cwaniakuj....
                              M.
              • vulture Zaraz moje chłopaki z bloku zrobią porządek 11.11.02, 17:18
              • vulture Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 23:50
                mallina napisała:

> a Myslowitz to JEST najlepszy polski zespol..!

No tak, teraz, kiedy Ich Troje robią przerwę w działalności...
                • mallina Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 11.11.02, 23:57
                  Vulture..chcialam udawac ze tego nie widze..

ale i tak nie dam sie sprowokowacsmile))))))))))))))))))))))))))
                  • vulture Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 12.11.02, 00:08
                    Najważniejsze że Rojek raczej nie wpadnie na zrobienie zwrotu... to by mogło
                    być tragiczne w skutkach...
                    • loveletter Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 12.11.02, 07:19
                      vulture napisał:

> Najważniejsze że Rojek raczej nie wpadnie na zrobienie zwrotu... to by mogło
                      > być tragiczne w skutkach...

oj, ja bym vulture taki pewien nie był - nie oglądałeś "goło i wesoło"?wink))

poranny Loveletter
                      • vulture Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 12.11.02, 18:50
                        Oglądałem "Goło i wesoło", ale także słyszałem głos Rojka, który brzmi, jakby
                        wokalista został, hm, poddany zabiegowi, któremu poddaje się eeee koty, żeby
                        nie śmierdziały. Stąd moje wątpliwości, czy w takim wypadku zwrot w karierze
                        miałby sens.
                        • loveletter Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 12.11.02, 18:53
                          vulture napisał:

> Oglądałem "Goło i wesoło", ale także słyszałem głos Rojka, który brzmi, jakby
                          > wokalista został, hm, poddany zabiegowi, któremu poddaje się eeee koty, żeby
                          > nie śmierdziały. Stąd moje wątpliwości, czy w takim wypadku zwrot w karierze
                          > miałby sens.

to chyba nie słyszałeś Prince'asmile))))))))))

a swoją drogą - to forum przeżywa istne oblężenie. W ciągu minuty dochodzi chyba z dziesięć postów, jak tak dalej pójdzie to w końcu Teddy wprowadzi podatkiwink
                          • vulture Re: OK. konsultacje z adwokatem: 500$/godz (n/txt 12.11.02, 21:26
                            Słyszałem Prince'a, ale zabawniejszy był niejaki Maxwell śpiewający "This
                            Woman's Work" Kate Bush smile))
                        • wielkie_nic Re: patataj patataj 13.11.02, 06:41
                          vulture napisał:

> Oglądałem "Goło i wesoło", ale także słyszałem głos Rojka, który brzmi, jakby
                          > wokalista został, hm, poddany zabiegowi, któremu poddaje się eeee koty, żeby
                          > nie śmierdziały. Stąd moje wątpliwości, czy w takim wypadku zwrot w karierze
                          > miałby sens.

a byli wy kiedy w mysłowicach? "wyjście na świat" z takiego miejsca to jeden
                          pierd... (b. wielki) zwrot, który wystarczyłby jeszcze na kariere kilku synów i
                          córek różnych "sławnych" muzyków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka