Gość: Masto IP: *.shl.pl / 213.195.190.* 02.02.06, 13:45 cropptown.pl/muza.htm Ucieszyła mnie ta wiadomośc chociaż to jeszcze nie nowy album ale jak czytam kilka kawałków nowych będzie. Tu to znalazlem cropptown.pl/muza.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesio2 Re: Massive Attack 02.02.06, 21:38 a mnie zasmuciła, już myslałem, że nie będą męczyć ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
mechanikk Re: Massive Attack 02.02.06, 23:04 "13 Marca ukaże się nowy singiel Massive Attack.'Live with me' będzie promował komplikacje najlepszych utworów grupy" Ej, no ludzie, kolejny dowód na to, że żyjemy w społeczeństwie analfabetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: Massive Attack IP: *.chello.pl 03.02.06, 14:16 zakładając ze mamy do czynienia z drobną literówką i podane zdanie powinno brzmieć: "...będzie promował kompilacje najlepszych utworów grupy" to czy ktoś rozumie to zdanie? co to znaczy: kompilacje najlepszych utworów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: Massive Attack IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 14:25 czyzby chodzilo o to, ze bedzie swoistym the best of? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Massive Attack IP: *.chello.pl 03.02.06, 14:27 Nieee, z pewnością chodziło o coś całkiem innego! Odpowiedz Link Zgłoś