Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:41
W dobie darmowych mp3?
Cenię artystów ale ceny za niektóre płyty sa kosmiczne. 60 zł za 10
piosenek??????!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.02.06, 19:42
      Ja się przymierzam do jednej (jak wyjdzie, bo to nic pewnego). wink
    • mallina Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 05.02.06, 19:46
      Ja kupuje. A kupujac plyte nie placisz za "ilosc piosenek"wink
      • calo Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 05.02.06, 20:02
        ja kupuje. 60 zl za plyte, ktorej sluchasz latami, to znowu nie taki majatek....
        • Gość: jabłonka:) ja kupuje ale POLSKIE- w koncu kosztuja ok40zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:28
          i wiem ze na tyle na ile moge NIE okradam artystow. Z zagranicznymi to niestety
          znacznie gorzej.
          Mialam ostatnio wybor kpic Coldplay'a albo Crakow Klezmer Band(polska grupa-dla
          info). KOsztowaly tyle samo- ok 75zł.
          I kupilam CKB a Coldplay'a sciagnelam to co chcialamsad
          • freerock Re: ja kupuje ale POLSKIE- w koncu kosztuja ok40z 05.02.06, 21:24
            Ja dosyć czesto kupuje i dosyc często trafiam na fajne obnizkismile ostatnio
            zakupiełem Petera Gabriela "SO" i "US' obydwie po 30 PLNsmile
    • Gość: Człowiek Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:02
      Mi się zdarza, choć ostatnio rzadko. Zauważyłem pewną psychologiczną granicę -
      w okolicach 45 PLN. Prawie żadna z płyt, które kupiłem, nie przekroczyła tej
      kwoty, a uzbierałem prawie całe dyskografie moich ulubionych kapel. Czasem
      cierpliwość się opłaciła, poza tym za zachodzie jest spory wybór second-hand-u,
      nie trzeba płacić 70 zł w Empiku.
      • charlie_aka_hett Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 18.02.06, 23:19
        ja zrobiłam dobry interes kupując Maximo Park - Missing songs za 59,99 PLN smile
        Nawet ksiązeczki porządnej nie ma w opakowaniu, ale za to b-sidy Maximo...smile))
    • Gość: Kilof Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: 87.207.174.* 05.02.06, 22:34
      Jak kupuje, to tylko w media markt. Np. nowa anja grabrek za 49.99, płyty
      zagraniczne na ogól nie więcej niż 60 zł. czesto 56.99, a polskie okolo 30 zł.
      W empiku czy trafficu to już zagraniczne kosztują przynajmniej 65 - 75 zł uncertain/
      polskie przynajmniej 35 - 40 zł uncertain
      • Gość: H Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:43
        Ja i tak najbardziej lubię starocia - więc mam lepiej - na ogól więcej niż 36
        PLN takie płyty nie kosztują, a najczęściej ok. 30. A nowosci faktycznie
        najtańsze są w Media. Różnica w cenie z Empikiem potrafi dochodzić do 15-20 (!) PLN.
        Pozdr.
    • Gość: yo-anna Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:13
      kilka kupiłam...ale ostatnio sciagam, bo 60 zl to dla mnie majatek, na swoje
      wydatki dostaje 40 zl/miesiac....no comment
    • theagata Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 05.02.06, 23:33
      ja kupuję chociaż uważam że ceny nowych płyt są chore.
      dlatego staram się uważać na przeceny a także zaglądam
      do komisów - ostatnio nabyłam
      RHCP blood sugar sex magic za 25 pln smile

have fun
    • campari.wawa Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 05.02.06, 23:45
      ja nabyłem w media markt "Kid A" Radiohead za 35 zł, a w empiku widziałem tą
      płyte w cenie 65 zł(!), "Aerial" Kate Bush kupiłem za 59.99 w MM, a w empiku
      widziałem po 75 zł...
      • theagata Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 00:51
        campari.wawa napisał:

> ja nabyłem w media markt

w którym dokładnie?

have fun
        • campari.wawa Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 07:50
          theagata napisała:

> w którym dokładnie?

w Media Markt przy Ostrobramskiej na Pradze Pd
          <jeżeli interesuje Cie Radiohead, to po 35 zł. jest też "Pablo Honey"
          i "Amnesiac">

have fun
          • theagata Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 10:28
            smile

have fun
    • tomash8 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 11:41
      Kupuje płyty, ale nigdy jakoś nie dałem za CD więcej jak 52 zł.
      • jan_telecki Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 11:52
        kupuje rzadko przez ceny własnie
        szkoda ze nie ma u nas plytowych second handow
        kiedys takie byly

ostatnio kupilem 'Aerial' Kate Bush za 59.99 w saturnie.
        mam za to 2 plyty z piękną muzyką
        w dodatku jest to ślicznie opakowane
        i mam ksiązeczke z tekstami i zdjeciami.
        swietny zakup.
        • viking73 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 13:04
          Ja niedawno za Editors "Back room" i Simple Minds "Black&white 050505" dałem po
          74.99 PLN (Empik Rynek Główny, Kraków). To najdroższe płyty, jakie kupiłem. Ale
          żaden tam ze mnie anioł, który musi mieć wyłącznie oryginały. Płyty, których
          nie można kupić w polskich sklepach bez wyrzutów ściągam gratisowo z sieci.
          Ostatnio całkiem sporo ciekawych wynalazków: Weeping Willows, The Klerks,
          Pinback, Bertine Zetlitz, Patrik Isaksson, Kent po szwedzku (Kent po angielsku
          kupiłem w polskim sklepie) i jeszcze trochę...
          • marywu Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 13:22
            ja kupuję. Ceny są niestety koszmarne w większości, dlatego też kupuję niewiele
            niestety i systematycznie nadrabiam zaległości.
            Żadna mp3 nie zastąpi pięknie wydanej płyty z książeczką. A digipack to już
            poezjawink
        • humbak Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 09.02.06, 04:47
          E tam nie ma. Sam isę w jednym zaopatrzamsmile
    • sonia34 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 18:24
      Ja kupuje. Czasem nawet jak coś mi się bardzo podoba to jestem skłonna zapłacić
      70 zł(ale to się nie za często zdarza)
      • Gość: debil z wrocławia Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:40
        witam,może to co powiem wyda się dziwne. ja generalnie kupuje płyty, ale
        głownie polskie, wszak trzeb apopierac własna wytwórczość, nota bene polskie sa
        tańsze. ostatniokupiłem heya nowego. fakt zagraniczne są za drogie, ale
        zdarzaja sie wyjątki. GEneralnie sciagam za pomoca p2p, powiecie to forma
        piractwa, ale chyba dopóki sciagam dla siebie, a nie nagrywam dla innych>> to
        pewnie nie jest dokonca to. Ale zaamierzam kupić angie stone, muhogany soul...
        fakt tylko 35 zeta , ale zawsze.
        • Gość: matka Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:28
          oczywiście
          ja kradnę jedzenie ze sklepu, ale póki robię to dla siebie, to chyba nie do
          końca kradzież, nie?
    • blackfield Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 06.02.06, 23:26
      Tak, ja
      • Gość: debil z wrocławia Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:00
        mama, racja, trcohe naiwności w tym co mówię , ale jaki kraj takie
        społeczeństwo.....shit....znowu upraszczam problem ,ale cóż....
    • Gość: cwaniara a po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:26
      Chyba bym byla ostatnia frajerka jakbym miala kupowec cos co jest za darmo, co
      nie? Daja to biore, przeciez nie bede szla do sklepu jak ostatni loser po
      kawalek papieru i kawalek plastiku. Ludzie sa beznadziejni, przeplacac za muze
      jak mozna na cos ciekawszego wydac. Wole dobre perfumy, to prawdziwa jakosc.
      • calo Re: a po co 07.02.06, 14:45
        "prawdziwe perfumy" nie wykluczaja prawdziwych plytwink
      • Gość: nx Re: a po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:00
        Gość portalu: cwaniara napisał(a):

> Wole dobre perfumy, to prawdziwa jakosc.

To w BRAVOgirl daja teraz perfumy?
      • Gość: m Re: a po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 15:06
        "dobre" perfumy pewnie tez kupujesz na stadionie. Sknera oszczędza na czym
        tylko się da.
      • theagata Re: a po co 07.02.06, 15:57

> przeciez nie bede szla do sklepu jak ostatni loser po
        > kawalek papieru i kawalek plastiku.

dla mnie to zdecydowanie coś więcej

have fun
      • sonia34 Re: a po co 08.02.06, 13:54

> Chyba bym byla ostatnia frajerka jakbym miala kupowec cos co jest za darmo, co
        > nie? Daja to biore, przeciez nie bede szla do sklepu jak ostatni loser po
        > kawalek papieru i kawalek plastiku.

Ale jesteś cyniczna.
    • Gość: klllly Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:18
      jakby nikt nie kupował, to by nie produkowali. nie każdy jest złodziejem.
    • Gość: iva Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.aster.pl 08.02.06, 06:41
      ja ograniczylam sie tylko do tego co musze i to bardzo czyli do 2 wykonawcow.
      Ceny odstraszaja bardzo. Dla mnie wydatek 60 zl to bardzo duzo, wiec zanim wydam
      piec razy sie zastanowie i chodze kolo tematu i czesto niestety nie kupuje sad A
      pamietam kiedys bylo latwiej jakos - raz w miesiacu cos kupilam - teraz -
      niestety - nie - ograniczona do minimum - smutne to -
      www.scootertechno.pl
      • Gość: matka Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:33
        > ja ograniczylam sie tylko do tego co musze i to bardzo czyli do 2 wykonawcow

pierwszy to scooter pewnie? a drugi? któż może się równać ze scooterem?
        • Gość: iva Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.aster.pl 08.02.06, 10:56
          masz racje nikt sie ze scooterem rownac nie moze :} ale jesli zzera cie
          ciekawosc-to preferuje Queen i Johanna Straussa syna-ale ty pewnie nigdy o tym,
          nie slyszalas smile pozdrawiam cie, mimo twoich kasliwych i nie na miejscu uwag !
          www.scootertechno.pl
    • mirun2 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 08.02.06, 12:05
      Ja kupuję, co więcej, dzis kupuję często po raz drugi albumy, któe kiedyś
      miałam na kasetach.
      • kod_kreskowy Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 08.02.06, 12:16
        mirun2 napisała:

> Ja kupuję, co więcej, dzis kupuję często po raz drugi albumy, któe kiedyś
        > miałam na kasetach.

o i ja tak mam! smile
        poza tym kupuję dużo, zdarza się, że i drogo - póki mnie stać wink
        • simply-bright Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 08.02.06, 14:36
          kupuję płyty bo szanuję ciężką pracę artystów i ekipy która pracuje dla mojej
          rozrywki
    • ydorius Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 08.02.06, 15:59

bardzo często.
      Być może za często nawet, ale w końcu nie samym czytaniem człowiek żyje smile

wyspecjalizowałem się w przegrzebywaniu wyprzedaży i przecen, namietnie kupuję
      single, latam po komisach, kupuję przez Internet. A oprócz tego bardzo często
      ściągam mp3 - te, które zamierzam kupić albo te, których i tak nigdy nie
      dostanę, bo jakiś dystryBUCor uznał, że w naszej wsi stolicznej i tak tego nikt
      nie słucha.
      A od czasu do czasu, z ciężkim sercem, płacę full price'a za CD. No trudno.
      Czasem naprawdę trzeba smile

m,
      .y.

----------------------------------
      What is home without Pinezka's Potted Meat?
      Incomplete.
      wypielęgnowany harmider w duszy
    • Gość: nan Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.chello.pl 08.02.06, 16:47
      ja nie kupuje. z prostej przyczyny, nie ma odtwarzxacza cd, a z kompa nie lubie
      sluchac.wink
    • Gość: H Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:25
      Tak sobie to wszystko przeczytałem i coś mnie zdziwiło - że nikt nie wspomniał o
      tym, że jakość mp3 jest znacznie słabsza niż normalnych plyt - dźwięk w mp3 jest
      spłaszczony i w wielu przypadkahc aż nazbyt dobrze (czyli źle) to słychać...
      Pozdr.
      • theagata Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 08.02.06, 22:53
        Gość portalu: H napisał(a):

> jakość mp3 jest znacznie słabsza niż normalnych plyt - dźwięk w mp3 jest
        > spłaszczony i w wielu przypadkahc aż nazbyt dobrze (czyli źle) to słychać...

ciekawe.
        ja nie mam mp3. dopiero się przymierzam do zakupu. jeszcze pomyślę czy warto.

have fun
      • Gość: nx Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:23
        Gość portalu: H napisał(a):

> Tak sobie to wszystko przeczytałem i coś mnie zdziwiło - że nikt nie wspomniał
        > o
        > tym, że jakość mp3 jest znacznie słabsza niż normalnych plyt - dźwięk w mp3 jes
        > t
        > spłaszczony i w wielu przypadkahc aż nazbyt dobrze (czyli źle) to słychać...
        > Pozdr.

Owszem, jak sie zgrywa z jakims lipnym filtrem z jeszcze gorszym presetem (np.
        podbijajacym caly sygnal do konkretnego poziomu + przestery) w marnym bitracie
        to nie dziwota. A plaski dzwiek to i CD ma.

Zreszta wszystko zalezy od mastera.
        • Gość: H Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:06
          Jak jest źle nagrana - to ma. Fakt, że dynamiki analoga CD nie sięga, ale mp3 -
          jeszcze gorzej.
          • Gość: nx Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:12
            Tak, masz racje.

Aczkolwiek nie jestem do konca pewien jak to jest z ta dynamika. Smiem
            przypuszczac, ze to celowo teraz juz na etapie miksowania dzwiek jest
            splaszczany. Przeciez te bumboksy w kuchni i tak dynamike maja na poziomie
            zerowym a sluchanie muzyki gdzie raz nic nie slychac (ciagle mowie o sprzecie
            kuchennym!) a raz jest tak glosno, ze wypada cos co ma symbolizowac glosnik to
            zadna przyjemnosc.

Oczywiscie nie mowie tu o calym rynku ale o czesci na pewno.

Niestety wrazen z sluchania z LP oraz CD porownac nie zdolam gdyz nie mialem do
            tego zbyt wielu okazji. Albo inaczej: bylo to bardzo dawno temu. Jedyne co
            pamietam, to ze dzwiek z LP jest/byl taki..."pelny".

Aczkolwiek, wedlug mnie, takie na przyklad zwykle kasety w zestawieniu z CD i
            tak wypadaja znacznie lepiej.
            • Gość: H Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:53
              Z tym wrażeniem - to się zgodzę - też mi się częśto wydaje, że część płyt,
              większa niestety, jest tak produkowana - i trudno czasem powiedzieć, czy to jest
              element wizji artystycznej (bo i tak bywa), czy po prostu, tak jak piszesz,
              olanie klientów, bo i tak słuchają byle jakiej muzyki byle gdzie...
              Co do kaset - coś w tym jest, tyle tylko, ze jak dla mnie mialy one dużo większe
              wady niż CD - szumy (a łatwiej byo o źle nagraną kasetę niz płytę), rozciągały
              się itd.
              Jeśli chodiz o LP - mam porównanie - i niestety - plyta "Nothing Like The Sun",
              którą mam na analogu (a sciślej dwóch) jest nie do porównania z kompaktem -
              kompakt jest jakis taki "zimny" i tępy... Podobnie "Dark Side Of The Moon".
              Niestety tej ostatniej od pewnego czasu na analogu nie słucham, bo mi jej szkodasmile
              Pozdr.
    • Gość: Jacenty Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.chello.pl 08.02.06, 19:26
      Gdyby nikt nie kupował, nie istniałyby sklepy płytowe.
      • humbak Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 09.02.06, 10:41
        A skąd pewność żę istnieją? Może nie istnieje nic?
        • cze67 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 09.02.06, 10:51
          Ja kupiłem. Przedwczoraj.
    • Gość: drevni.kocur Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:14
      Ja najpierw ściągam z netu, przesłuchuję i jeśli całość mi się podoba- kupuję,
      a jeśli tylko parę piosenek, to mam je na mp3. Mam jednak
      pewnych "nietykalnych" artystów np. Pink Floyd, których nigdy nie ośmieliłabym
      się w ten sposób okraść.
      • Gość: cwaniara Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:22
        A ja tam wszystko siekam z netu, przeciez po to jest. Ja place za internet to
        mi sie nalezy zebym miala dostep do kultury i sztuki. A frajerzy niech sie
        podniecaja okladkami i plastikowym pudelkiem, ja wole byc bardziej obeznana w
        muzyce. Jak rozmawiam z ludzmi to przeciez nie pytaja czy z netu znam plyty czy
        ze sklepu. Zreszta to zadna roznica.
        • Gość: cwaniak Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: 149.156.184.* 09.02.06, 14:36
          no i jak cwaniaro ściągasz jakiegos nieznanego artystę i razem z Tobą robi to
          setka innych podobnych cwaniar, to branża muzyczna ma jak na dłoni podnae co
          się ludziom podoba. Nie musi przeprowadzać żadnych kosztownych badań rynku,
          wystarczy, że czujnie prześledzi ruchy w sieci. Czysta oszczędność, czysty
          zysk! Dla branży muzycznej tacy ludzie jak Ty skarb, tylko głośno się o tym nie
          mówi.
          • pszemcio1 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 10.02.06, 10:28
            kupowanie płyt nie jest aż tak kosztowne tylko trzeba chcieć. rzadko kupuję
            płyty w fullowych cenach (a kupuję sporo). jest allegro, są komisy, wyprzedaże
            i zagraniczne sklepy internetowe i pewnie jeszcze mnóstwo innych mozliwości.
            • matkakobiet Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 10.02.06, 10:41
              witam wiec ja tez kupuje albo na allegro albo w media teraz aczynam lookac sklpey internetowe empikowksich cen nie rozumiem a przeciez to cala wielka siec wiec powinni liczyc na obrot, to nie jakies male sklepiki
              a i takw ramach imformacji komis z plytami jest w katowicach jelsi nie myle nazwy ul. 3go maja.. blisko dworca
              wiec dzieci poszukajce w swoich okolicach i na allegro tez mozna cos cikawego nieraz utrafić
    • Gość: Kilof Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.chello.pl 10.02.06, 12:59
      czy możecie coś więcej powiedzieć o tych komisach...

czy są jakieś w warszawie, jezeli tak to prosze o jakies namiary, z gory dzieki!
      • theagata Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 10.02.06, 14:19
        Gość portalu: Kilof napisał(a):

> czy są jakieś w warszawie,

1. Muzant - I brama przy Świętokrzyskiej od Nowego Światu po prawej.
        2. Hey Joe - przy Złotej za Relaxem.

have fun
        • Gość: cwaniara Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:12
          Moze sobie jeszcze kupujecie wydania specjalne 2 dychy drozej z jedna piosenka
          dodatkowo hahaha
          • Gość: nx Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:26

> Moze sobie jeszcze kupujecie wydania specjalne 2 dychy drozej z jedna piosenka
            > dodatkowo hahaha

Wypie..j stad, ok?

Na razie
            • amk64 Do "cwaniary" 10.02.06, 20:26
              A wiesz ty dziewczyno jaki w sieci jest bajzel? Ściągasz Bon Jovi okazuje się,
              że to Bruce Springsteen, Ściągasz Springsteena, okazuje się że to Rick
              Springfield. Jeśli na tym budujes woją "wiedzę" muzyczną to moje gratulacje!!!
              • Gość: bodek Re: Do "cwaniary" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:50
                jak sie nie wie jak i od kogo sciagac to jest tak jak piszesz. ale nie mysl ze
                kazdy tak ma jak ty.
          • Gość: pszemcio1 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: 44,1.* / 193.193.181.* 11.02.06, 08:17
            często
          • Gość: pszemcio1 Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: 44,1.* / 193.193.181.* 11.02.06, 08:18

> Moze sobie jeszcze kupujecie wydania specjalne 2 dychy drozej z jedna
            piosenka
            > dodatkowo hahaha

często
    • maczores Ludzie kupujcie vinyle.... 11.02.06, 10:54
      ...bo z Cd lub empeczy to nie muzyka.Szukac w dobrych sklepach muzycznych.
      • humbak Re: Ludzie kupujcie vinyle.... 11.02.06, 19:22
        1. Mała dostępność. BARDZO
        2. Do sprzętu przenośnego to się raczej nie nadająsmile Wiem że jakość z
        przenośnego dla wymagającego słuszcza jest i tak marna, ale jak ktoś
        się "uzależni"...
        • Gość: nn Re: Ludzie kupujcie vinyle.... IP: *.chello.pl 11.02.06, 19:43
          3. czesto sa drozsze od zwyklych cd. no chyba, ze jest sie malo wybrednym to
          mozna kupic za 15 zl. kiedys widzialam doorsow, wydanie holenderskie za 30 zl.
          tanie winyle to stare zespoly/winyle.
          • humbak Re: Ludzie kupujcie vinyle.... 11.02.06, 19:55
            Oj fakt... te co widywałem to tak koło ośmu dychuncertain
      • torquemado Re: Ludzie kupujcie vinyle.... 14.02.06, 11:45
        co do mp3 to się zgodzę.CD dobrze odczyszczone i zremasterowane brzmi o niebo
        lepiej od winyla.
    • Gość: Mada Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? IP: 195.116.125.* 11.02.06, 19:01
      Wczoraj kupiłam płytę "Tu Es Petrus" 37 zł w Media
      Nie mogłam się oprzeć, ale nie jest mi żal Genialna jestwink
    • rrryba Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 12.02.06, 00:30
      Ja kupuje płyty...

...czyste wink))

><crying((suspicious
    • takizarcik Re: CZY KTOŚ JESZCZE W OGOLE KUPUJE PŁYTY? 12.02.06, 08:27
      Ja. Zdecydowanie lepsza jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka