matthias_88 15.03.06, 18:56 Kto jest tam parodiowany? Ja zauwazylem Paris Hilton, Donatelle Versace (ona byla najlepsza) i Beyonce Knowles. a resza? kto to np. jedzie samochodem i wszystkich przejezdza? Albo ta co stoi na jakims wiecu z amerykanska flaga w tle? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiek101 Re: Stupid Girls IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.06, 19:41 Ja dojrzałam jeszcze J. Simson - scena mycia samochodu w kowbojskich butach - to było w jej teledysku. Ale asz rację Donatella rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Stupid Girls IP: *.chello.pl 15.03.06, 20:47 kto to np. jedzie samochodem i ws > zystkich przejezdza? lindsay lohan Odpowiedz Link Zgłoś
simply-bright Re: Stupid Girls 15.03.06, 21:44 Wszystkich przejżdza Blue Cantell (looknijcie klip do "Breath") Ta z flagą to chyba Madonna ale nie jestem pewna, jak co to proszę mnie poprawić Autko myje Simpson (teledysk "These boots are made for walking") Te ujęcia czarno białe jakby z ukrytej kamery to chyba J.Lo ale też nie na bank "Jenny from the block" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: donatella? ktora to? 15.03.06, 23:30 na samym koncu taka stara blondiew różu- to chyba ona Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Stupid Girls 16.03.06, 00:19 siostry Olsen(sceny rzygania w toalecie) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Stupid Girls 16.03.06, 16:43 ta z ukrytej kamery to na pewno Paris (sceny z filmu "One night in Paris") Ta stara blondyna w rozu to z cala pewnoscia Donatella, a co do tego, ze ta z flaga to madonna to nie wiem... jakby chcieli ja sparodiowac to pink predzej kopulowalaby z magnetofonem (patrz - hung up) Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Stupid Girls 22.03.06, 22:16 Najlepsza jest parodia Jessici Simpson!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Stupid Girls IP: *.acn.waw.pl 23.03.06, 19:30 pod koniec tak jakby to była Shskira przy tym samochodzie z pianą Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Stupid Girls 23.03.06, 19:32 > pod koniec tak jakby to była Shskira przy tym samochodzie z pianą a niby z jakiego teledysku? przeciez już wiele razy było napisane, ze to Jessica Simpson z 'this boots are made for walking' Z resztą moim zdaniem najtrafniej ujeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stupid Girls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:54 Mam wrażenie, że lala z toalety to Tori Spelling (ta z Beverly Hills 90210), bardzo podobna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessfreja Re: Stupid Girls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:10 tak jak pink, która ma wielkie okulary i jest ubrana jak śmieciara, ubierają się siostry olsen (sprawdzić prosze sobię galerię ich jakakolwiek i dział candids). Te zdjęcia w nocy, robione jakby kamerą, to oczywiscie Britney Spears- próba nasmiania się z jej reality show, w którym to Britney kręci z męzulkiem swe nocne akcje. No i- to przecież najważniejsze jest!- JESSICA SIMPSON i jej samochód, czyli parodia teledysku Jessici "These Boots are made for walkin". Cenię Pink za ten oryginalny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Stupid Girls 24.03.06, 21:21 no to ja chcialabym wiedziec kogo parodiuje w scenie z fitnessu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: Stupid Girls IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 23:35 no i nie zapominajmy o Black eyed peas... tym też sie oberwało (laseczka wyginajca się obok Murzyna) teledysk boski )) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Stupid Girls 24.03.06, 23:48 laseczka wyginajaca sie obok Murzyna to rozne teorie - wymieniana byla chyba J.Lo, co nawet mogloby pasowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessfreja Re: Stupid Girls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:29 moim zdaniem to jest gwen stefani. bardzo podobne sceny są w jej teledysku z pharellem, tytuł piosenki to Can I Have It Like That. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Stupid Girls 26.03.06, 18:40 mogloby pasowac, bo gwen Stefani lubi eksponowac swoj brzuch. ale biust Gwen ma raczej mikry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Stupid Girls IP: 217.153.157.* 25.03.06, 00:27 jezu, skąd wy znacie te osoby które są parodiowane w clipie?? Odpowiedz Link Zgłoś
emeina Re: Stupid Girls 25.03.06, 08:37 Jak dla mnie "laseczka koło Murzyna" to Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Stupid Girls 25.03.06, 08:47 Wydaje mi się,że laska, która przymierza sie do kręcenia scen łóżkowych ze swoim facetem to Paris Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Stupid Girls 25.03.06, 12:22 Laska wyginajaca sie kolo murzyna to na pewno Beyonce ("Crazy in love"? - nawet sceneria podobna jak w tym ich teledysku). A ta z ukrytej kamery to przeciez Paris Hilton (sceny ze slynnego filmu "One night in Paris") Tylko dalej nie wiem kim jest ta z amerykanska flaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kod Re: Stupid Girls IP: *.toya.net.pl 26.03.06, 17:25 matthias_88 napisał: > Laska wyginajaca sie kolo murzyna to na pewno Beyonce ("Crazy in love"? - nawet > sceneria podobna jak w tym ich teledysku) a mnie przypomina Ashanti (w jakimś klipie z Ja Rulem (sp?)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessfreja Re: Stupid Girls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:29 bo interesujemy się show-biznessem? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x to nie donatella IP: *.crowley.pl 26.03.06, 16:23 to poprostu koncowy akcent jak bedzie wygladac Paris Hilton za jakies 30ci lat. Donatella napewno nie jest 'gril'. Piosenka musialaby sie nazywac 'Stupid Women' A co do madonny to sie tez nie zgadzam, poniewaz Pink wiele razy mowila ze jest jej fanka. Poza tym, Madonna utorowała tymw szystkim 'lalkom' droge do kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: to nie donatella 26.03.06, 16:54 Gość portalu: x napisał(a): > to poprostu koncowy akcent > jak bedzie wygladac Paris Hilton za jakies 30ci lat. Nie Donatella? ja jednak jestem przekonany, ze to ona - te usta, wlosy, roz... nawet moja mama od razu wiedziala, kto to taki Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Re: to nie donatella 30.05.06, 07:35 donatella nie ubiera siie na rozowo Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: to nie donatella 26.03.06, 18:42 no i Madonna (z calym szacunkiem) juz tez nie jest "girl" Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an ja wiem ja wiem ja wiem 26.03.06, 17:37 kto tam jest.;o) wszystkie amerykanskiie piosenkarki -poza pink oczywiscie! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś