zajacpoziomka Christy BARON - polecam. 08.06.06, 19:35 Zna ktoś Christy BARON?? Jeśli nie to szczerze polecam, wspaniałe jezzowe audiofolskie płyty fantastycznym repertuarze. Naprawdę warto, bo płyty są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruelle Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:45 Haha, Angela Gossow z Arch Enemy. Zna ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
sueann24 Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 31.07.06, 23:57 Astrud Gilberto, Patricia Barber, Diana Krall, Diana Reeves, Katie Melua, Stina Nordenstam, zapomnialam jak ona sie nazywa - ta z cocteau twins..., Malia, Morcheeba, Dee Dee Bridgewater... I pewnie to nie koniec a dopiero mały początek [kolejnosc przypadkowa!] Odpowiedz Link Zgłoś
asupoc Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 20.12.06, 21:16 fajne przyklady. ja bym dodala jeszcze Erykah Badu, Grazyna Auguscik, Ella Fitzgerald Odpowiedz Link Zgłoś
cunts_r_still_runnin_the_world Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 20.12.06, 22:19 moira lambert (ex-st etienne) ahh... : www.youtube.com/watch? v=DrIsxNdPpOE harriet wheeler (the sundays) rowetta (happy mondays) denise johnson (primal scream) Odpowiedz Link Zgłoś
cunts_r_still_runnin_the_world Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 20.12.06, 22:36 tzn mialo byc tak: www.youtube.com/watch?v=DrIsxNdPpOE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina eva cassidy, sarah mclahlan. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:08 ... potem dlugo dlugo nic. j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. IP: *.chello.pl 02.01.07, 11:51 Mariah Carey Celine Dion Whitney Houston z polskich - Górniak, tylko nie podoba mi się jej maniera w spiewaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollop Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 01:22 Ania Szarmach-będzie gwiazdą .Zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
alienor_rose Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 05.01.07, 12:04 Hmm...myślę,że zależy jak postrzegać piękno muzyki,bo dla kogoś innego głos da nej wokalistki może być zły... oto moje ulubienice: 1.bjork 2.tori amos 3.enya 4.loreena 5.j.joplin 6.katie melua 7.anna maria jopek 8.dorota miśkiewicz 9.amy lee 10.tarja turunen 11.christina scabbia 12.norah jones 13.paulina maślanka 14.maja konarska 15.martyna jakubowicz Odpowiedz Link Zgłoś
nord9 Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 05.01.07, 19:08 a Elizabeth Frazer z Coctau Twins i Lisa Gerard Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka801 Re: Najpiękniejszy kobiecy wokal. 05.01.07, 19:19 Katie Melua - dla mnie to mogłaby nawet książkę telefoniczną śpiewać, ma coś takiego w głosie, że mnie ciary przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś