Gość: Insect IP: 62.233.169.* 24.12.02, 21:09 Co to właściwie znaczy? Tylko nie piszcie że jestem mało rozgarnięty(a). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Zanim zrozumiesz... :-) 24.12.02, 21:22 Włącz sobie opcję poukładania wątków w kolejności alfabetycznej, znajdź wątek "Zwrot w karierze", poczytaj, przetraw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Zanim zrozumiesz... :-) IP: 62.233.169.* 24.12.02, 21:59 vulture napisał: > Włącz sobie opcję poukładania wątków w kolejności alfabetycznej, znajdź > wątek "Zwrot w karierze", poczytaj, przetraw... Zanim powiem Ci że... OK. Dzięki za zaradę. Wiem, że na Tobie zawsze moge polegać. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Co oznacza 'Zwrot w karierze' ? 24.12.02, 21:57 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=78&w=2917423&a=2917423 była jeszcze księga druga Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co oznacza 'Zwrot w karierze' ? 24.12.02, 22:07 Uczynność niektórych jest zaskakująca... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Co oznacza 'Zwrot w karierze' ? 24.12.02, 22:13 vulture napisał: > Uczynność niektórych jest zaskakująca... niektórych tak ;P Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co oznacza 'Zwrot w karierze' ? 24.12.02, 22:26 Szokująca jest wręcz... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Co oznacza 'Zwrot w karierze' ? 25.12.02, 09:43 Wy tak sobie przez całe forum półgębkiem do siebie?... Odpowiedz Link Zgłoś
huney bez tematu 25.12.02, 11:27 vulture napisał: > My??? No, chyba nie my, chociaz to tez mozliwe. Co kolega, -leżanka Insect sądzi o "Zwrotach"? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: bez tematu 25.12.02, 11:35 Kolega/koleżanka (swoją drogą to naprawdę poważny problem, jak się do tego stopnia nie jest zdecydowanym/zdecydowaną) Insect chyba na razie zaczytuje się w obu częściach wątku "Zwrot w karierze"... A już wkrótce nowy starring Krystyna Agulgulgulcośtam... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: bez tematu 25.12.02, 11:57 Nie da sie inaczej, trzeba je- te zwroty- gdzieś zaszufladkować. Agulgulgulcośtam ponoć dostała zaproszenie od samego "Playboya"? A "Muscle" mogło byc pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: bez tematu 25.12.02, 12:02 No właśnie owo zaproszenie od "Playboya" mam na myśli. Chociaż dziwne, że nie wyprzedził ich "Kwartalnik ginekologiczny". Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: bez tematu 25.12.02, 12:08 vulture napisał: Chociaż dziwne, że nie > > wyprzedził ich "Kwartalnik ginekologiczny". Pewnie mieli problem, bo temu czemuś trudno o kwalifikację do jakiej kolwiek grupy płciowej... Już to nie kobieta (i z czym do "Playboya"???), jeszcze nie facet , hehe. Jeszcze. Jak nie trafi w meskie gusta nic innego jej nie pozostanie jak operacyjn zamiana... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: bez tematu 25.12.02, 14:25 huney napisała: > Już to nie kobieta (i z czym do "Playboya"???), jeszcze nie > facet , hehe. Czyżby kroił się cover utworu Britney pt. 'I'm not a woman, not yet a man' ??? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: bez tematu 25.12.02, 14:47 Abo występ a la Erasure w strojach ABBY... ) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: bez tematu 25.12.02, 17:50 Albo Kolins w stroju made in Wyspy Kanaryjskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: bez tematu IP: 62.233.169.* 25.12.02, 21:30 vulture napisał: > Kolega/koleżanka (swoją drogą to naprawdę poważny problem, jak się do tego > stopnia nie jest zdecydowanym/zdecydowaną) Insect chyba na razie zaczytuje się > w obu częściach wątku "Zwrot w karierze"... A już wkrótce nowy starring > Krystyna Agulgulgulcośtam... KOLEGA Insect nie widzi w tym żadnego problemu, a ty widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: bez tematu IP: 62.233.169.* 25.12.02, 21:29 huney napisała: > vulture napisał: > > > My??? > > No, chyba nie my, chociaz to tez mozliwe. > Co kolega, -leżanka Insect sądzi o "Zwrotach"? KOLEGA Insect przeprasza, że tak długo sie nie odzywał, ale właśnie wrócił z rodzinnego spotkania z okazji Świąt. Nie bardzo mi wytłumaczyliście, ale czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... 25.12.02, 21:43 Gość portalu: Insect napisał(a): > Co to właściwie znaczy? Tylko nie piszcie że jestem mało rozgarnięty(a). KOLEGA sam poprzez uczynienie końcówki dowolną spowodował zamieszanie wokół swojej płci... a myśmy chcieli być politycznie poprawni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... IP: 62.233.169.* 25.12.02, 23:10 vulture napisał: > Gość portalu: Insect napisał(a): > > > Co to właściwie znaczy? Tylko nie piszcie że jestem mało rozgarnięty(a). > > > KOLEGA sam poprzez uczynienie końcówki dowolną spowodował zamieszanie wokół > swojej płci... a myśmy chcieli być politycznie poprawni... Ależ ja się nie gniewam, po prostu chciałem, żebyście się trochę pozastanawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... 25.12.02, 23:28 ja tam wolę bez nagłych zwrotów akcji konsekwentnie i do przodu w nowy rok! no, czasami lekkimi zakosami, ale wtedy nazywa się to eksperymentowaniem bądź twórczością z pogranicza Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... 26.12.02, 00:09 Gość portalu: Insect napisał(a): > > Ależ ja się nie gniewam, po prostu chciałem, żebyście się trochę pozastanawiali > . Aaaaale kawalarz z KOLEGI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Aaaaale kawalarz z KOLEGI ! IP: 62.233.169.* 26.12.02, 11:46 vulture napisał: > Aaaaale kawalarz z KOLEGI! Kawalarz, a co to za słowo? W jakiej warstwie społecznej go się używa, bo w arystokracji (skąd ja pochodzę) nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ojej to ja przepraszam 26.12.02, 11:50 W mojej warstwie społecznej używa się słów "kawalarz", "dowcipniś" itp. Są one bliskoznaczne i mają jeszcze dużo krewniaków, o czym KOLEGA jako wykształcony arystokrata zapewne wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Ojej to ja przepraszam IP: 62.233.169.* 26.12.02, 17:21 vulture napisał: > W mojej warstwie społecznej używa się słów "kawalarz", "dowcipniś" itp. Są > one bliskoznaczne i mają jeszcze dużo krewniaków, o czym KOLEGA jako > wykształcony arystokrata zapewne wie... kawalarz, facecjonista, kpiarz, wesołek, wykpisz, żartowniś, dowcipniś, figlarz. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Ojej to ja przepraszam 26.12.02, 21:33 Gość portalu: Insect napisał(a): > kawalarz, facecjonista, kpiarz, wesołek, wykpisz, żartowniś, dowcipniś, figlarz > . Hie hie- Kolega Insect czytał zapewne nowe, poszerzone wydanie PWN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Ojej to ja przepraszam IP: 62.233.169.* 27.12.02, 11:11 huney napisała: > Hie hie- Kolega Insect czytał zapewne nowe, poszerzone wydanie PWN? I tu się mylisz. Wystarczy zajrzeć do onetowego słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ojej to ja przepraszam 27.12.02, 14:00 Onetowy słownik bronią arystokracji w walce z pospólstwem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... 26.12.02, 16:49 Gość portalu: Insect napisał(a): > Ależ ja się nie gniewam, po prostu chciałem, żebyście się trochę pozastanawiali > . Znam Kolegę Insecta z forum o Marysi Carej, więc nie chciałam tylko wypadać z roli... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... 27.12.02, 00:09 No teraz to już się mogę schować przy KOLEDZE. KOLEGA mnie stłamsił, zrównał z ziemią i ośmieszył po wsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Przepraszam KOLEGĘ najmocniej ale... 28.12.02, 10:37 vulture napisał: > No teraz to już się mogę schować przy KOLEDZE. KOLEGA mnie stłamsił, zrównał z > ziemią i ośmieszył po wsze czasy. Kolega Insect lubi TĘPIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Raidem go? 30.12.02, 20:32 Huney, Vulture co to za mordercze instynkty w Was kiełkują?! Kolega o wdzięcznym nicku: Insect chciał zgłębić temat, prosił o wskazówki i co go tu spotkało?! Chyba będę musiała się wtrącić ( przez zasiedzienie na wątku o zwrotach przyznaję sobie takie prawo!). Mam więcej pedagogicznej cierpliwości. Kolego Insect- pytajcie!)) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Raidem go? 30.12.02, 22:10 Alez pani koleżanko. To nie instynkty mordercze względem Kolego Insecta, ale zwykły racjonalizm. Trzeba przeciez wiedziec natychmiast co mieć pod ręką, gdy nawiedzi nas na przykled karaluch. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Raidem go? 31.12.02, 10:37 Ja jestem przecież łagodny jak nie wiem co... (tu powinienem wstawić rysunek jakiegoś aniołka albo baranka, ale nie można...) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Raidem go? 31.12.02, 11:35 vulture napisał: > Ja jestem przecież łagodny jak nie wiem co... (tu powinienem wstawić rysunek > jakiegoś aniołka albo baranka, ale nie można...) To ja, jakby się dało, poproszę raczej o baranka... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Raidem go? 31.12.02, 12:00 Z powodów technicznych dostaniesz baranka na papierze w okolicach jednego z pierwszych weekendów Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Raidem go? 31.12.02, 12:18 vulture napisał: > Z powodów technicznych dostaniesz baranka na papierze w okolicach jednego z > pierwszych weekendów Nowego Roku. A czy ja też mogę dostać? Byle to nie była "czarna owca". Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Raidem go? 31.12.02, 12:23 n_eska71 napisała: > vulture napisał: > > > Z powodów technicznych dostaniesz baranka na papierze w okolicach jednego > z > > pierwszych weekendów Nowego Roku. > > A czy ja też mogę dostać? Byle to nie była "czarna owca". Nie będzie ale poproszę o jakiś namiar w poczcie, ponieważ nie posiadam skanera. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Raidem go? 31.12.02, 12:29 vulture napisał: > nie posiadam skanera Nie jest dobrze! Ja już założyłam katalog:" Galeria prac Vulture'a". Zbiór będzie niekompletny.)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Raidem go? 31.12.02, 12:40 Ale mogę Ci wysłać czarownicę albo diabełka. Wiem, że to nie to samo, co baranek, ale na bezrybiu... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Raidem go? 31.12.02, 12:50 To Ty jeszcze tego nie zrobiłeś?!!! Już tworzę katalog:" Ciemna Strona Mocy" i czekam. )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Do autora V. 01.01.03, 17:15 Czarownica wspaniała!!! Odpowiedź w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Raidem go? 31.12.02, 12:16 huney napisała: > Alez pani koleżanko. To nie instynkty mordercze względem Kolego Insecta, ale > zwykły racjonalizm. Trzeba przeciez wiedziec natychmiast co mieć pod ręką, >gdy nawiedzi nas na przykled karaluch. A to mi wygląda na jakieś arystokratyczne fanaberie. Raid? Robota w "białych rękawiczkach" ? A solidnym butem lub chociaż gazetą (raczej nie "Wyborczą" ) to nie łaska? A Insecta to chyba przepłoszyliście na dobre. Bez użycia w/w środków zaradczych. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Raidem go? 31.12.02, 18:31 n_eska71 napisała: > A to mi wygląda na jakieś arystokratyczne fanaberie. Raid? Robota w "białych > rękawiczkach" ? A solidnym butem lub chociaż gazetą (raczej nie "Wyborczą" ) > to nie łaska? > A Insecta to chyba przepłoszyliście na dobre. Bez użycia w/w środków > zaradczych. Hm, butem... To ja pocwicze RockendRoll`a tak na wszelki wypadek, żeby powiekszyc zakres ruchów. Ponoc karaluchy uciekają jak pijane- zygzakiem! Biedak. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Raidem go? 01.01.03, 17:13 huney napisała: > To ja pocwicze RockendRoll`a tak na wszelki wypadek, żeby > powiekszyc zakres ruchów. Jeśli mogę coś zasugerować...Polecam flamenco. Więcej przytupów- większa skuteczność! )) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Raidem go? 01.01.03, 17:44 n_eska71 napisała: > huney napisała: > > > To ja pocwicze RockendRoll`a tak na wszelki wypadek, żeby > > powiekszyc zakres ruchów. > > Jeśli mogę coś zasugerować...Polecam flamenco. Więcej przytupów- większa > skuteczność! )) Ale Rock jest chyba bardziej błyskawiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ech te kobiety 02.01.03, 00:14 No i już chyba w tym momencie znaczenie wyrażenia "Zwrot w karierze" zostało dokładnie przedstawione. Może jakiś link? )) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Ech, ci mężczyźni... 02.01.03, 18:11 Ciekawe co lub kogo masz na myśli, drogi Vulture pod hasłem "Rock". A co lub kogo masz na myśli pod hasłem "Leszczu"? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 AKT III ??? 02.01.03, 19:37 vulture napisał: > No i już chyba w tym momencie znaczenie wyrażenia "Zwrot w karierze" zostało > dokładnie przedstawione. Może jakiś link? )) Czyżby to miało oznaczać, że po dramatycznym(!) zakończeniu części drugiej "Zwrotów..." :p właśnie dokonuje się powołanie do życia ODSŁONY III??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: AKT III ??? 03.01.03, 05:57 Czekamy na Krysię Aguklgulgulcośtam aż zdejmie resztę majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: AKT III ??? 03.01.03, 22:44 Jacyś niezdecydowani jesteście. Jedno każe czekać, drugie twierdzi, że już nie ma na co. Ta demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś