Dodaj do ulubionych

serial 24 (sezon 5 odcinek 19)

26.04.06, 21:03
no.......
jak mozna bylo sie tego spodziewac, to nie Logan Bez jaj stoi na czele spisku.
bo spisek jak sie okazuje jest calkiem konkretny i miedzynarodowy.
calkiem nowe postacie, jak na razie dla nas nowi w grze.
zaczynam miec podejrzenia co do Majka..ciekawe czy podobnie odebrales jego
rozmowe z Karen?
Buchanan brata Palmera chyba faktycznie w jakiejs komorce ukrylwink))
Chloe i jej wspolpraca w tym odcinku z Buchananem swietna!!! ciekawe czy
zwrocisz uwage na to jej "sir"wink))
Karen jednak okazala sie w porzadku.

Jack do tego samolotu to taK na chamca sie dostal, wychodzac chyba z
zalozenia, ze pod latarniazawsze najciemniej. oj ciekawy to chyba bedzie lot!!
dobrze, ze wiemy iz Jack ma przed soba kolejna serie, bo martwilabym sie czy
calo z tego wyjdzie.

a Aaaron to chyba hmm, juz go nie zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 27.04.06, 01:34
      mallina napisała:

> no.......
      > jak mozna bylo sie tego spodziewac, to nie Logan Bez jaj stoi na czele spisku.
      > bo spisek jak sie okazuje jest calkiem konkretny i miedzynarodowy.
      > calkiem nowe postacie, jak na razie dla nas nowi w grze.
      > zaczynam miec podejrzenia co do Majka..ciekawe czy podobnie odebrales jego
      > rozmowe z Karen?

czy ja wiem? ja tam Majka odbieram pozytywnie, dopiero jak przeczytałem co Ty
      myślisz, zastanowiłem się nad tą rozmowąsmile ale wydaje mi się, że on jest taki
      trochę skołowany, kręci się po tym domu ciągle, a nic do roboty nie mawink
      zresztą, jeśli miałby mieć jakieś nieczyste intencje, musiałby chyba
      współpracować z grupą opozycyjną wobec grupy Logana. przecież były sytuacje,
      gdzie byli tylko fejs tu fejs i nie dawali po sobie poznać, że wiedzą coś więcej...

> Buchanan brata Palmera chyba faktycznie w jakiejs komorce ukrylwink))
      > Chloe i jej wspolpraca w tym odcinku z Buchananem swietna!!! ciekawe czy
      > zwrocisz uwage na to jej "sir"wink))

o, nie słyszałem tegosmile ale ogólne spostrzeżenie mam takie samo, fajnie razem
      działali, a Buchanan chyba przekonał (mniewink że złych intencji żadnych nie masmile
      Karen fajna, ale ciekawe czy ten głupi służbistyczny fagas niedługo nie wywęszy,
      że ostrzegła Chloe i jej w tym bajzlu nie zdetronizuje?uncertain

fajnie że Curtis wróciłsmile mam n*****ę że przeżyjewink akcja ratowania Audrey
      bardzo mi się podobała. niezłe musiało być wkurwienie Hendersona, który tak
      najpierw Audrey mamił opowieścią o ojcu, a potem kazał ją zabić.
      znów mam zaćmienie... to on zabił Tony'ego, tak? zaczynam sam siebie przerażaćindifferent

> Jack do tego samolotu to taK na chamca sie dostal, wychodzac chyba z
      > zalozenia, ze pod latarniazawsze najciemniej. oj ciekawy to chyba bedzie lot!!
      > dobrze, ze wiemy iz Jack ma przed soba kolejna serie, bo martwilabym sie czy
      > calo z tego wyjdzie.

no ciekawe co z tym samolotem, samochody dyplomatyczne podjeżdżały. ale myślisz,
      że to samolot zaanagażownanych w ten burdel, czy raczej np. ewakuacja
      ambasadorów + jakiś konfident?

> a Aaaron to chyba hmm, juz go nie zobaczymy.

pewnie niesad ale chyba Logan powiedział prawdę o wywiezieniu go do stolicy? w
      końcu chwilę później powiedział o Palmerze, więc chyba o Aaronie by nie łgał?
      może wróci w przyszłym sezonie jako ochrona nowego prezydenta?smile

ciekawa ta grupa trzymająca władzęwink strasznie młodzi oni. zastanawia mnie,
      gdzie oni się znajdują? samolot to chyba nie jest?;> ale gdyby byli w LA, byłoby
      troszku głupio imho. tyle że Jack musi się z nimi rozprawić przecież. mogłaby
      istnieć opcja, że samolot leci do nich, ale raczej dalej niż w Vegas czy San
      Fransisco (czy czymś w podobnym promieniu) być by nie mogli, nie można przecież
      oddać więcej niż godziny akcji na potyczki samolotowewink
      chociaż samolot jeszcze nie wystartował, tak więc wszystko może się zdarzyćwink
      • mallina Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 27.04.06, 11:32
        a mi wlasnie wyjatkowo jakos Majk podpadl..trzeba pamietac o tym, ze swego czasu
        juz cos na boku krecil i Palmer mial z nim pewne klopoty..
        oczywiscie potem byl jak wierny pieswink, ale w koncu Logan to nie Palmer i moze
        kusilo go zrobic mu kolo nosa. mysle sobie ze logan w tej grupie to pionek i nie
        ma za duzego powazania, bo to bylo slychac podczas tych rozmow jakie z nim
        prowadzil boss grupy.
        wiesz jak to jest - Majk wie, ze Logan jest wplatany ale w oczach Logana majk o
        niczym nie ma pojecia..to nawet byloby dosc sprytne miec kogos kto kreci sie
        kolo Logana. przypominam sprawe zamachu na rosyjskiego prezydenta. to sprawa
        oktorej wie tylko Mike i Logan(no i poniekad Marta z Aaronem).to Mike
        powiedzial, ze trzeba podac trase przejazdu i nie ma wyboru.
        jakby Mike byl wplatany,to owo odsuniecie go od biezacych spraw posowaloby mu,
        bo oficjalnie moze twierdzic, ze nie wie co sie dzieje i teoretycznie nie klamiewink
        hmm no moze to naciagana teoria i Mike jest czysty jak lza..

byl taki moment, ze Chloe cos tam grzebala w kompie i wydala polecenie
        Buchananowi i po pausie dodala "sir" niby proszacym tonemwink
        po Jacku to chyba moja ulubiona obecnie postac(inne ulubione sa martwe..)
        i Chloe jest taka wierna Jackowi, jest w stanie calkiem sie mu poswiecic, mam
        tylko nadzieje, ze Buchanan ja jednak wywali zanim po nia przyjada. a Karen
        naprawde fajnie postapila, czyli jednak umie kobieta skladac fakty do kupy i
        wyciagac wnioski. ta Shari to niezly kwiatekwink))
        byleby tylko ten , jak go nazywasz(slusznie) sluzbistyczny fagas nie wpadl na
        dzialania Karen..on mi sie wyjatkowo nie podoba..

a co sie stalo z tym kochasiem od Chloe??zdazyli go gdziesc przewiezc czy tez
        gaz go strul?

tak, to ten chujek henderson wbil zastrzyk Tonemusad(((
        jakis zdesperowany ten facet i nic ludzkich odczuc, Audrey miala mu strzelic w
        ten ryj i bylby spokoj..

z tym samolotem to myslalam, ze oni z tego spisku tam sie maja spotkac, ale masz
        racje, to raczej glupota jakby wszyscy z nich byli w L.A
        sadzac po podjezdzajacych dyplomatycznych samochodach, to jakies wazne persony.
        i jedna z nich ma owe nagranie, bo przeciez komus je Henderson przekazal i ten
        ktos jest wlasnie na tym lotnisku..
        to nawet pasuje - Henderson wspolpracuje z owa grupa poza plecami Logana, a
        Logan naiwnie mysli, ze on jest najwazniejszy. chyba ze..
        ta grupa a pasazerowie samolotu to dwie rozne sprawy..
        choc to jeszcze tylko 5 odcinkow, juz musi sie to zazebiacsmile
        ale calkiem przyzwoity odcinek to byl
        • mameluch Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 27.04.06, 18:28
          kurcze, nieźle kombinujesz z Majkiem:] teraz, jeśli rzeczywiście okaże się że
          jest zamieszany, wcale się nie zdziwięwink może rzeczywiście okaże się że jest
          jeszcze jedna grupa? i okaże się że fagas z CTU (czy tam AMG czy jak to się
          teraz zwiewink jest z nim po jednej stroniesmile
          tak się zastanawiam, czy prezydentowa może jeszcze jakąś rolę odegrać?
          powiedziała Loganowi że będzie siedzieć cicho, z Aaronem też już se nie pogada.
          znów zostaje tylko postać Majka;> no i wcprezydent, który w ostatnim odcinku się
          nie pojawił, a w przedostatnim przecież spotkał się z Loganem i śp.Hellerem. na
          pewno też albo o czymś wie, albo sam jest zamieszanywink
          • mallina Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 27.04.06, 18:59
            vice chyba nie ma pojecia co sie dzieje, choc gdy sie pojawil, to moglo sie
            zdawac, ze jest za dobrze przygotowany do sytuacji..ale moze specjalnie tak to
            pokazywano bysmy mysleli, ze jest zamieszany...
            Loganowa delikatnie mowiac ma przejebane,bo nie wie gdzie ma uciec..nikt dla
            niej przyjazny nie znajduje sie w otoczeniu, bo czy Mike jest przyjazny sie okazewink

jak poszlo na studiach?
            • mameluch Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 27.04.06, 21:29
              w normiesmile jedno koło nadspodziewanie dobrze (czyt. nadspodziewanie dobrze udało
              się ściągnąćwink, drugie gorzej, wyniki za tydzień, pewnie nie zaliczyłem, ale co
              tamsmile pewnie niewyspanie zadziałałowink
        • amused.to.death Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 28.04.06, 20:55
          mogę się wtrącić?
          skoro mi już podlinkowałaś tę dyskusjęsmile)
          Fajnie znaleźć innych fanów 24, bo znajomi to się na mnie dziwnie patrzą jak im mówię, że się nie mogę wtorku doczekać, żeby ściągnąć poniedziałkowy odcinek.

> byl taki moment, ze Chloe cos tam grzebala w kompie i wydala polecenie
          > Buchananowi i po pausie dodala "sir" niby proszacym tonemwink

to był rewelacyjny moment.
          Fajnie, że Chloe jest w tym sezonie więcej.
          • mallina Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 28.04.06, 21:06
            podlinkowalam, bo wlasnie myslalam, ze moze zechcesz sie "podlaczyc" do
            dyskusji, moze tez masz jakies teoriewink))

a co do Chloe - wierze, ze przetrwa do 6 sezonu..
            • amused.to.death :))) 28.04.06, 21:10
              Do teorii się BARDZO chętnie przyłączę, ale po powrocie z Pragi, bo wyjeżdżam za 9 godzin, a jeszcze nie jestem ani spakowana, ani wyprana.

Mam nadzieję, że Chloe przetrwa, trudno mi sobie wyobrazić, że mogłoby być inaczej.
              Chociaż...bez Tony'ego też nie mogłam sobie wyobrazić serialu. W sumie to do tej pory mi go żalsad(

A w poprzednim poście mi napisałaś, że ma być, tylko jeszcze jedna seria, a na stronie foxa jest, " Kiefer signs on to star as Jack Bauer for 3 more seasons of 24!" Więc jak to jest?
              • mallina Re: :))) 28.04.06, 21:32
                to chyba jakies nowe wiesci!!zaraz sobie tez wejde obejrzec na oficjalna! ciagle
                pisali, ze po filmie kinowy jedna seria i..koniec. z zalozeniem, ze Jack ginie.
                moze 5 sezon ma dobra ogladalnosc i postanowili o jeszcze pociagnac???

zycze udanego wyjazdusmile
    • mallina odcinek 20 02.05.06, 20:54
      chyba jednak Mike naprawde jest nie w temaciewink
      to dobrze, bo bylabym rozczarowana gdyby okazalo sie, ze stoi po niewlasciwej
      stronie..
      Karen chyba dlugo nie ukryje tego, iz wspiera Chloe, bo ten jej(Karen)
      wspolpracownik jest dosc wscibski i pewnie cos wyweszy lada moment.
      Jack niestety nie doleci do Frankfurtuwink))), mam nadzieje, ze uda mu sie dobrze
      wyladowac i zniknac z tym nagraniem zanim niewlasciwe osoby go dopadna.
      Cos mi sie wydaje, ze Loganowa planuje swoje zejscie..wielka szkoda

No i Palmerowy brat jednak nie jest ukryty w domu Buchananawink))))

oczywiscie Chloe byla swietna, stosuje skuteczne rozwiazania na natretowwink

odcinek mial tez pewna zalete: nie wystepowala Audrey
      • amused.to.death Re: odcinek 20 04.05.06, 19:07
        > Jack niestety nie doleci do Frankfurtuwink))), mam nadzieje, ze uda mu sie dobrze wyladowac i zniknac z tym nagraniem zanim niewlasciwe osoby go dopadna.

ależ oczywiście, że nie zdążybig_grinD W końcu zostały jeszcze cztery odcinki.
        Może jakaś strzelanina na lotnisku?

Co do Mike, to zgadzam się, że on kompletnie nie w temacie. I zdecydowanie nie stoi po niewłaściwej stronie, co mnie cieszy bo go lubię.

Loganowa mnie za bardzo nie obchodzi, ale to głównie dlatego że Mr President mi nie odpowiada - nie mogę się więc jakoś do niej przekonać.

A czy było gdzie jest ukryty Palmerowy brat? Czy ja po prostu oglądając to o czwartej nad ranem po prostu przegapiłam?
        • mallina Re: odcinek 20 04.05.06, 19:30
          nie doleci, bo samolot zawroconowink
          Palmerowego brata mial gdzies ukryc Buchanan, skoro teraz mu przeszukano dom, to
          przynajmniej wiadomo, ze tam go nie ma..pewnie jeszcze w tej serii sie pojawi.
          tak mysle..

Loganowa mnie troche zawiodla, myslalam, ze zacisnie piescie i wykreci jakis
          sprytny numer swemu malzonkowi..a ona chyba chce przedawkowac sad
          • amused.to.death Re: odcinek 20 05.05.06, 00:21
            muszę przyznać, że teraz to mnie bardzo interesuje co Jack wymyśli, żeby mu samolotu nie zestrzelono.
            smile
            • mameluch Re: odcinek 20 06.05.06, 01:20
              no, w końcu udało mi się obejrzeć!
              i witam Cię Amusedsmile fajnie że jeszcze ktuś z wiernych sekty 24 się pojawiłwink

szkoda że nie doleci do FnM, może na jakąś statystkę byś się załapała;P w ogóle
              to ten odcinek strasznie szybko mi zleciał, jakby trwał jakieś sitcomowskie
              23minutywink
              może Jack wyskoczy ze spadochronem i wyląduje na dachu rezydencji prezia, udusi
              go gołymi łapskami i jeszcze zdąży odratować Loganową?wink tylko ta teoria ma małe
              'ale', co z pozostałymi pasażerami samolotu?;> więc chyba z tego względu odpada,
              przecież Jack nie pozwoli na rzeź niewiniątekwink
              widziałyście może co w tej kabinie się stało? dobry pilot wstał niby
              rozprostować nogi, ale tak naprawdę żeby otworzyć drzwi. zły się zorientował, z
              czymś tam na niego wyskoczył. no i właśnie, zabił gościa czy jak? bo przecież
              gdyby przeżył/nie został poważnie ranny, on mógłby popilotować dalej samolocik,
              a nie ten pieprzony konfident. wtedy można byłoby go do fotela przywiązać albo
              chociaż dać strzała, po którym 15min. na pewno by przespałsmile
              szkoda Loganowej naprawdę, jednak wyszło że jej zaburzenia psychiczne nie były
              tylko ściemą potrzebną preziowi, ale coś było na rzeczysad trochę za mocno zapiła
              te tablety, pewnie zejdziesad zresztą ciężko chyba dla niej jeszcze jakieś
              zadanie znaleźć. okazała lojalność mężowi, powiedziała że nie wygada, więc z
              Majkiem czy Sitiju nie będzie współpracować, a powstrzymanie samego Logana też
              niewiele by dało, kiedy widzimy że jest pionkiem bezwzględnie wykorzystywanym
              przez gościa z dziwną łysą czachąwink gdyby sytuacja jakoś się uspokoiła, ona i
              tak nie miałąby życia z Loganem, bez niego pewnie tym bardziej.
              Chloe pięknie subtelna jak zawszewink słaba płeć, cholera...wink śmieszny był ten
              podrywacz, ciekawe czy jeszcze sobie pogra w 21 odcinku?
              stawiam że grecki (bo to chyba greckie nazwisko?) fagas pod koniec serii
              zawładnie na chwilę Sitijuuncertain piękna postać do nienawidzeniawink może w kolejnej
              serii rozwiną go i będzie kimś na wzór Chappelle'a?smile
              • mallina Re: odcinek 20 06.05.06, 02:56
                Grecki faktycznie wspanialy do nienawidzenia! nawet pod wzgledem urody dobrze go
                dobrali w tym wzgledziewink)ale trzeba przyznac, ze wyczuwa iz cos nie pasuje..
                Karen jednak tez nie byle kto i jak na razie dobrze sie maskuje. w sumie przez
                te 4 odcinki moze go jeszcze pozwodzi, sytuacja powinna sie wyklarowac. na moj
                gust w ostatnim odcinku(a moze i juz wczesniej) Jack powinien juz byc
                "oczyszczony" i dzialac oficjalnie jako CTU.
                ten starszy pilot wg mnie albo jest nieprzytomny w kaciewink albo gdy otworzyl
                drzwi to przy tym krotkim zamieszaniu jack go wyciagnalz kabiny i sam do niej
                wkroczyl. tak przynajmniej mi sie zdawalo..

teoretycznie jaka jest mozliwosc zestrzelenia samolotu, ktory zawrocil w strone
                L.A ??lecieli moze kwadrans, wiec lada chwila beda nad miastem, to glupie
                posuniecie zestrzelic samolot w takim tereniewink
                poza tym samolot ktory mialby tego dokonac musi doleciec na miejsce, to pare
                cennych minut jednak jest..
                samolot na pewno wyladuje, tylko ciekawe jak jackowi uda sie stamtad zwiac i
                najwazniejsze - co w zasadzie moze zrobic z nagraniem..do kogo z nim pojsc?
                • amused.to.death Re: odcinek 20 07.05.06, 14:09
                  Myślę, że zestrzelić im się nie uda - pewnie w ostatniej chwili uda się im wlecieć na nad miasto i już nie będą mogli.
                  pewnie jakaś akcja na lotnisku będzie.
    • amused.to.death a kiedy oglądacie kolejne odcinki? 07.05.06, 14:12
      czasami uda mi się we wtorek - wracam z pracy wieczorem, ściągam i jak porobię wszystko co zrobić trzeba mogę obejrzeć.
      Ale to wersja trochę hardcorowa, bo to ściągnięcie filmu i zrobienie innych dziwnych rzeczy zajmuje mi czas do północy.
      A z drugiej strony, jak już mam ściąnięty to jakoś nie mogę tak spokojnie siedzieć i nie oglądaćbig_grinDD
      • mallina Re: a kiedy oglądacie kolejne odcinki? 07.05.06, 14:32
        jak moj maz sciagnie, to ogladamy od razu, a sciaga gdy tylko sie pojawiawink
        czasem tylko jakis wyjazd burzy ten plan i sa opoznienia, przyznaje, ze mnie to
        bardzo wtedy denerwuje..
        teraz tez bedzie opoznienie z powodu przeprowadzki
        • mameluch Re: a kiedy oglądacie kolejne odcinki? 07.05.06, 17:09
          to już się przenosicie? coś mi się ubzdurało, że dopiero w lipcu.
          ja oglądam kiedy wypadniewink zazwyczaj wtorek, ale dość często zdarza się środa,
          czy też późniejsze terminy. za to zawsze w nocy. wolę nie obejrzeć od razu po
          ściągnięciu, jeśli nastąpiło to w dzień, i czekać aż do nocy (choćby dnia
          następnego, jeśli danego nie mam na to czasu)smile
          • mallina Re: a kiedy oglądacie kolejne odcinki? 07.05.06, 17:12
            w lipcu mam nadzieje miec juz spokoj i zapomniec o wszystkim co zwiazane jest z
            przeprowadzka
            wyslalam Ci odp ale z innego adresu
    • amused.to.death odcinek 21 10.05.06, 00:23
      no, lądowania na autostradzie nie przewidziałam.
      Ehhh....i to hamowanie na kilka metrów przed mostem - za to uwielbiam amerykańskie filmy, takie to...hm...'budujące' - że główny dobry i prawy bohater i tak przeżyje.

trochę dla mnie przesadzili z Hellerem, tzn. z tym że przeżył. No mogliby choć trochę prawdopodobieństwa zachowaćwink
      No chyba że jest im potrzebny do tego żeby w następnej serii mógł zostać prezydentem.

No i oczywiście jestem strasznie zawiedziona, że w końcu jednak Logan nie strzelił sobie w łeb, bo naprawdę miałam nadzieję - z niecierpliwością na to czekałam przez ostatnie minuty odcinka a tu nic z tego.

A jak myślicie, co dalej będzie z Milesem? Zmazał nagranie Chloe czy nie? WYdaje mi sie jakoś mało prawdopodobne, żeby nagranie, które tyle przeszło tak łatwo było zniszczyć.
      A właściwie to co on zrobił?
      Pewnie go jakaś kara za to spotka - może zginie? Coś ostatnio mało ofiar śmiertelnych w ostatnich odcinkach było.

A, i jeszcze na koniec pytanie: gdzie można obejrzeć jakieś previews? Bo na forum 24 omawiają jakieś preview, gdzie się chyba Aaron ponownie pojawia, a ja nie wiem o czym ci ludzie mówią.
      • mameluch Re: odcinek 21 10.05.06, 01:05
        aaaa, Amused, nie spojleruj!big_grin choć wiadomość o Aaronie cieszy mnie, ale
        wolałbym dowiedzieć się o tym w toku odcinkasmile
        ogólnie jestem bardzo uczulony na preview'sy filmowe, recenzje książkowe czy
        muzyczne, blurby książkowe itp.smile

Logana oczywiście wszyscy nie cierpimy, ale jednak cieszę się z takiego
        zakończenia. jest szansa że zostanie upokorzony, kiedy zostanie mu wszystko
        udowodnione, albo będzie w następnej serii dalej prezydentował, a postacią do
        nie lubienia jest świetnąsmile
        podobnie jak ten grecki chujek-karierowiczuncertain wydaje mi się, że to mogło być coś
        w stylu rozmagnetyzowania (czy coś podobnego, jakieś fale psujące czy cuś)
        pamięci dyktafonuuncertain a że dyktafon wyglądał na taki z pamięcią flash, więc pewnie
        dla agencji rządowych nie jest problemem coś takiego rozwalić. wziął pewnie z
        magazynku to coś świecącego i już. chociaż w poprzednich sezonach często udawało
        się odzyskać różne dane. tyle że teraz zostały jeszcze trzy odcinki i mniej
        więcej pasowałoby tyle, by znaleźć jakieś inne dowody przeciw Loganowi, fagasowi
        z bluetoothem przyszpilonym do ucha i jego niemym współpracownikomwink
        aha, nie zapominajmy o Bierko! wyraźnie było pokazane że ma w konwoju swoich
        ludzi, więc myślę że to on może doprowadzić Jacka do tych dziwnych ludków (o ile
        bezsensownie zostali umieszczeni w LA).
        motyw z samolotem rzeczywiście przesadzonyuncertain do tego takie efekty specjalne
        nijak do 24 mi pasujące.
        tak się jeszcze zastanawiałem, czemu tak łatwo zrezygnowano po tym jak Jack
        dotarł do CTU? przecież mogli np. prokuratora generalnego jakoś załatwić. trochę
        karkołomny pomysł, ale takich przecież w tym serialu nie brakuje, a tu tak po
        prostu - dotarł do CTU i już można walić kulkę w łeb.
        jeszcze kamera kilka razy zawiesiła oko na tej blondynie z CTU. nawet myślałem
        że to ona dzwoni do Logana (po tym jak np. podsłuchała zza winkla rozmowę Karen
        z chujkiem). chociaż ona brała udział w transporcie Bierko, więc może w tym
        macza paluchy?
        coś dużo pytań w tym tygodniu, ale to dobrzesmile
        • amused.to.death Re: odcinek 21 10.05.06, 01:11
          nie lubisz preview Mameluch?
          Ja uwielbiam - ale takie niewielkie - wtedy z niecierpliwością czekam na dalsze odcinki.

a preview do przyszłotygodniowego odcinka już sobie znalazłambig_grinD

jest tutaj:
          www.ipspod.com/24/4am5am.mp4
          to tylko trzydzieści sekund, więc tylko taki lekki smaczek.

(może mallina lubi?smile

co do blondynki z ctu, to ja myślę, że jednak chyba jeszcze jakąś rolę odgra skoro na niej się kamera tak niechcący zawiesza.
          • mameluch Re: odcinek 21 10.05.06, 01:34
            serio, nie znoszę wszelkiego zdradzania przyszłościwink chyba wszystko przez
            polską tv (głównie tvn i polsat), które pokazując zajawki filmów, zdradzają
            większość fabułyuncertain
            wolę dokładne omawianie post factum, takie jak tu uskuteczniamysmile
            • amused.to.death Re: odcinek 21 10.05.06, 02:10
              a więc przepraszam i obiecuję, że więcej nie będęsmile)))

No tak, ale polskie media to własnie to mają do siebie, że zdradzają najważniejsze sprawy, a gazety po premierze filmu dokładnie analizują zakończnie - ja dlatego nigdy nie zaglądam do recenzji filmowych.
              • mallina Re: odcinek 21 20.05.06, 14:11
                dokladnie, z recenzjami lepiej uwazac jak sie czytasmile
                dlatego raczej czytam po obejrzeniu filmu.

ten Miles to naprawde chujek..

co do ladowania: mysle, ze mogli darowac motyw z mostemwink)))
    • mameluch odcinek 22 17.05.06, 01:24
      czyżbym był pierwszy w tym tygodniu?;>
      sprawdziły się przecieki, Aaron wrócił i to w jakim stylu!smile nieźle zagotował
      Charles'awink pod koniec zacząłem zastanawiać się, czy wezwanie Mike'a jest dobrym
      pomysłem. a jeśli sprawdzą się nasze dywagacje sprzed paru tygodni i Mike sam
      załatwi Aarona? ale chyba nie, co? wtedy pozostałaby osamotniona prezydentowa i
      w końcu albo sama by się zastrzeliła albo te wszystkie proszki połknęła. zostały
      dwa odcinki (sad(((() i raczej nie ma już czasu na wprowadzanie zamieszania wokół
      osoby Mike'a, teraz musi się powoli wszystko klarować.
      fajnie że mieliśmy tym odcinku Jacka z ludzką twarzą, omylnego, a nie takiego
      superhero jak zawszewink chyba że Henderson blefował? ale wątpię, po co byłoby mu
      to wszystko, kiedy może resztę życia np. paść owce u podnóża Andówwink
      ciekawe czy grecki przydupas Logana jeszcze się pojawi? mógł mu jeszcze raz
      walnąć w brzuch Jack na odchodne.
      te pociski oni chcą w LA władować, czy jak? nie za bardzo znam się na militarii,
      ale mogą to być takie Tomahawki chyba też? takie że np. dolecą do rezydencji
      Logana kilkadziesiąt km od brzegu?smile
      • amused.to.death Re: odcinek 22 18.05.06, 00:32
        Ja też już wczoraj obejrzałam, ale nie miałam już siły w klawiaturę stukać.

Wy podejrzewacie Mika o coś? Bo mi to się zawsze wydawało, że on po właściwej stronie stał.OK, czasami może nie najszczęśliwszych wyborów dokonywał, no ale cóż, nikt nie jest doskonały. Mam nadzieję, że faktycznie pomoże Aaronowi i nic się im nie stanie.

Co do Hendersona to ja nie wiem. I mam w stosunku do niego bardzo mieszane uczucia. Mam nadzieję, że na końcu się wyjaśni dlaczego on właściwie przeszedł na stronę zła. Mam nadzieję, że w końcu naprawdę pomoże Jackowi.

Pociski to w sumie chyba wszedzie by mogli władować jak gdzieś sobie podpłyną.
        A czy tam coś nie mówili o broni atomowej na tym statku? Bo nie bardzo pamiętam w tej chwili.

Ja jeszcze jestem dodatkowo ciekawa jak się zakończy sprawa z Loganem - jakiś impeachment czy coś? Czy może wypadek? A może jednak w końcu sam sobie walnie w łeb? Jakoś nie bardzo mogę sie zdecydować.

A Wayne Palmer to już na dobre zaginął?
        • mallina Re: odcinek 22 20.05.06, 14:22
          podejrzewalam jakis czas temu Mika, bo jakos dziwnie sie zachowywal, tzn
          wydawalo mi sie zastanawiajace, ze o niczym nie wie bedac prawa reka Logana.
          mialam podejrzenie, ze wspolpracuje z Grupa na zasadzie "pilnowacza" Loganawink
          ale chyba jednak nie..widac, ze przez te dwa ostatnie ocinki nabral sporo
          podejrzen, szczegolnie sprawa z samolotem go ruszyla.

Logan nic nie potrafi, nawet z honorem strzelic se w leb, wiadomo, ze jak raz
          cos sie wymknelo(wymklo??) spod kontroli, to tylko kwestia czasu, az wszyscy
          beda poinformowani. On tylko odwleka moment nie zdajac sobie z tego sprawy.
          Choc wlasnie wolalabym aby zostal upokorzony..

Martha powinna Aarona spakowac w auto i wyjechac z posiadlosci np do CTU.
          zapewne Bierko chce ustrzelic wlasnie Logana wiec mglaby zdazyc sie ewakuowac.
          w sumie jakas szansa jest na to, ze Logan nie zorientuje sie w sprawie Aarona,
          bo czasu juz do 7.00 niewielewink))

moze tez uda sie cos odzyskac z nagrania, aby jakies dzialania prokuratura mogla
          podjac.
          chyba jeszcze Logan nie wie, ze Heller jest w szpitalu.

a Henderson? wydaje mi sie jakis lekko psychiczny..mam wrazenie ze dalej w cos gra.

ucieczka Bierko: ten co mu pomogl to chyba byl straznikiem w CTU? wydaje mi sie
          ze nie ma sladow napasci itd, bo byla to napasc swoich na swoich, ze to odbylo
          sie bez osob z zewnatrz.

a Wayne jest gdzies ukryty przez Buchananawink))
    • amused.to.death Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 18.05.06, 00:34
      a następnym razem dwa odcinki razem - to dopiero będzie ucztasmile)))
      Szkoda, tylko, że już nie będzie na co czekać.
      • mameluch Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 18.05.06, 00:53
        serio? czyli w przyszłym tygodniu koniec?sad(( jakieś przecieki co do terminu 6
        sezonu?suspicious

Mall wkręciła mi ostatnio że Mike może coś wiedzieć, być jeszcze z jakiejś
        trzeciej stronywink ale już chyba na to za późno.
        zastanawiam się, czy w tym sezonie Jack zdąży rozwalić tę dziwną grupę
        trzymającą władzę z gościem-słuchawką. tu też może nie zdążyć przecież. i byłby
        dobry punkt zaczepienia dla kolejnego sezonu.
        myślicie że ten może zakończyć się równie mocnym akcentem jak się rozpoczął?
        chociaż pozbywanie się kolejnej pozytywnej postaci byłoby przegięciem, więc może
        za Michelle, Tony'ego czy Edgara zapłaci w końcu Logansmile
        Wayne chyba też już nie wróci, bo i po co? chociaż poprzednim razem podobnie
        gadałemsmile ale jego też widzę dopiero w 6.
        chyba za daleko wybiegam w przyszłośćwink
        • mameluch Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 19) 18.05.06, 00:57
          kurcze, to sobie poczekamy...sad 6 zaczną dopiero kręcić po skończeniu produkcji
          pełnometrażówkisad jako że do niej jeszcze się nie zabrali, po 5 też pewnie
          trochę przerwy będzie, więc szybciej niż za rok-dwa 6 nie zobaczymy chybasad

'Kiefer Sutherland zdradził, że zdjęcia do pełnometrażowej wersji serialu "Przez
          24 godziny" będą kręcone w Londynie.

Obecnie kręcony jest piąty sezon serialu "Przez 24 godziny". Show będzie
          powstawać jeszcze przez następne trzy lata. Przed rozpoczęciem prac nad kolejną
          serią, producenci pragną jednak nakręcić pełnometrażowy film.

Nie są jeszcze znane szczegóły scenariusza. Sutherland chciałby, aby kinowy
          obraz różnił się od serialu. Wiadomo już, że film będzie kręcony w Londynie. -
          Jesteśmy bardzo podekscytowani tym pomysłem - przyznał, aktor, który jest
          również producentem show. - W USA serial zyskał popularność dopiero po sukcesie
          w Anglii, więc dziękuję Ci za to Brytanio - dodał Sutherland w wywiadzie dla
          stacji BBC.'
          • mameluch a tu z kolei bardziej optymistyczne info:) 18.05.06, 01:01
            W jednym z udzielonych niedawno wywiadów Kiefer Sutherland, gwiazda serialu
            "Przez 24 godziny", poinformował, że prace na planie pełnometrażowej wersji tego
            cyklu rozpoczną się w marcu lub kwietniu przyszłego roku. Aktor zdradził także,
            że zdjęcia do filmu powstaną w Londynie i Pradze. Niewykluczone, że część z nich
            zrealizowana zostanie także w Maroku. Sutherland zdradził również, że premiera
            pełnometrażowego "Przez 24 godziny" odbędzie się albo pod koniec 2007, albo
            wiosną 2008 roku. Będzie to albo w czasie emisji siódmego sezonu serialu, albo
            tuż po jej zakończeniu.

www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=31285&strona=telegram
            • mallina Re: a tu z kolei bardziej optymistyczne info:) 18.05.06, 01:27
              hmm to troche namieszajawink
              ja myslalam, ze ten kinowy to juz ukonczony, a oni nawet za niego sie nie
              zabralisad((

sila woli sie powstrzymuje przed czytaniem co napisaliscie o 21 i 22 odcinku!!!
              no i denerwuje sie ze jeszcze ich nie zobaczylam, ale jutro to przekopie
              pozostale kartony i znajde co trzeba!!wink
            • amused.to.death Re: a tu z kolei bardziej optymistyczne info:) 18.05.06, 18:46
              > pełnometrażowego "Przez 24 godziny" odbędzie się albo pod koniec 2007, albo
              > wiosną 2008 roku. Będzie to albo w czasie emisji siódmego sezonu serialu, albo
              > tuż po jej zakończeniu.

To by znaczyło, że pewnie sezon szósty zacząłby się tak po wakacjach?

Kiedy tak w ogóle zaczynały się poprzednie serie?
              Ja nie wiem, bo dopiero ten sezon oglądam na bieżąco.
              • mallina Re: a tu z kolei bardziej optymistyczne info:) 18.05.06, 21:45
                Amused w mojej wizytowce po prawej jest link do strony, zreszta chyba znasz ta
                strone tam powinny byc i pozostale sezony w archiwum
                • amused.to.death Re: a tu z kolei bardziej optymistyczne info:) 18.05.06, 23:12
                  a tak, stronę znam i bywam - wszystko dzięki Tobie oczywiściesmile)))
                  nawet na forum czasami tam zaglądam, chociaż jeśli o fora chodzi to wolę to na strone Desperate Housewives, to z 24 jakoś mi nie podchodzismile
                  • mameluch Re: a tu z kolei bardziej optymistyczne info:) 19.05.06, 00:44
                    sezony najczęściej chyba startują w styczniu, więc bądźmy dobrej myślismile))
        • amused.to.death Re: serial 24 (sezon 5 odcinek 22:)))) 18.05.06, 18:44
          Ja cały czas wierzę w Mike'a i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
          I jestem niemal pewna, że grupa trzymająca władzę przetrwa do następnego sezonu - zawsze przecież jest jakieś powiązanie między sezonami, wiec myślę, że tym razem to będzie to.

W tej chwili to nie bardzo też widzę jak mieli by się pozbyć Logana, no ale cóż, poczekamy zobaczymysmile))
          A co do Wayne to mam wciąz nadzieję, że jednak wróci na koniec.

> serio? czyli w przyszłym tygodniu koniec?sad((

niestetysad(((
          na oficjalnej stronie jest, że next week dwa odcinki więc myślę, że tak się właśnie stanie.
    • grimsrund Aaron 23.05.06, 13:16
      Abstrahując od czegokolwiek w sezonie 5 (nie wiem o jego fabule nic i nie chcę
      wiedzieć), dowiedziałem się, że agent Pierce wreszcie dostał porządną ilość
      czasu i miejsca do się wykazania w tymże sezonie. Za co twórcom chwała, bo
      zawsze Aarona lubiłem - gość nie powiedział nigdy zbędnego słowa smile

I mam szczerą n******ę, że go nie uśmiercili w S5, oczywiście.
      • mallina Re: Aaron 23.05.06, 15:02
        heheh
        sa odcinki gdzie duzo sie pojawia

a ostatnio w niemieckiej tv w nocy natrafilam na sezon gdzie pojawila sie Kate,
        dwa odcinki sobie obejrzalam pod rzad..stare czasy..smile
        • mameluch Re: Aaron 23.05.06, 17:08
          a dziś już chyba koniec, jeśli oba się ściągnącrying
          Aaron rzeczywiście odgrywa znacznie większą rolę i...

<Grim, nie czytaj niżej>

mam taką samą n******ę jak Grimsuspicious
          • mallina Re: Aaron 23.05.06, 17:27
            u mnie chyba dzis beda..nawet wczesniej nie wiedzialam ze dwa poleca

wczoraj dwa Lost obejrzalam, tez w czwartek dwa ostatnie beda..wszystkie seriale
            sie konczasad

a Aaron..noo ... sie porobilowink
            • amused.to.death Re: Aaron 23.05.06, 19:15
              > wczoraj dwa Lost obejrzalam, tez w czwartek dwa ostatnie beda..wszystkie serial sie konczasad

no niestetysad(
              ja sobie wczoraj Desperate Housewives x 2 obejrzałam.

No i co ja będę oglądać jak mi się i Lost i DH i 24 skończą???????????
              • mallina Re: Aaron 23.05.06, 19:41
                ja na szczescie mam zaleglosci w DH wiec sobie nadrobie, ale co potem???
          • mallina Re: Aaron 23.05.06, 17:28
            a nie masz wrazenie, ze Grim nas troche prowokuje? pewnie go kusi wiedziec co
            tam u Aarona na przyklad;-9
            • grimsrund Re: Aaron 23.05.06, 17:54
              Nie! Nie pisać!! sad(

A, zresztą... Niestety, zauważyłem paskudną logikę u twórców 24. Ledwo któryś
              bohater w oczach widzów się poważnie wspina, to zaraz w czapę dostaje. George
              Mason - hiroł - w czapę. Zaczynaliśmy wreszcie lubić Ryana Chappelle'a - kula w
              łeb. Że nie wspomnę o biednej Michelle, której przynajmniej jeszcze jeden sezon
              dali cały... sad(
              • mameluch Re: Aaron 23.05.06, 19:18
                no niestety, pewnie skończy się na Jacku, a po drodze jeszcze Chloe i Buchanansad
                (mam n******ę że nic nie zdradzam?)
                przy Aaronie od początku tego sezonu miałem takie wrażenie jak Ty jeszcze przed
                obejrzeniemsmile gdzieś nawet we wcześniejszych wątkach o tym jestsmile
                jak na razie postępy ściągania - 23odc.-62,6%, 24odc.-76,4%. powinny zdążyćsmile
              • mallina Re: Aaron 23.05.06, 19:42
                hm niby nic nie wiesz a wiesz ile sezonow jest Michelle...
    • mallina odcinek 23 23.05.06, 19:49
      pani Loganowa w koncu wziela sie w garsc i prosze uzyla metod "kobiecych"wink
      chyba ze skutkiem ku jej zmartwieniu..biedna..
      ale cos mi sie wydaje, ze nie dokoncza(a moze i nie zaczna) tych igraszek, bo
      przeciez czasu niewielewink)))
      w kazdym razie Logan w sypialni, co za ohyda!

wyglada na to, ze Aaron przezyje, wierze ze nie da sie odstrzelic w ostatnim
      odcinkusmile

Bierka gral Julian Sands! wiecie, ze wczesniej go nie rozpoznalam????

Henderson -do konca jednak mu nie ufalam, wg mnie kawal skurwysyna z niego i
      dobrze, ze Jack go ustrzelil!

no i najwieksza bomba:
      ex-maz od Chloe!!! spodziewal sie ktos tego?????????smile))))
      naprawde ja lubie -widac ze ona i Jack to prawdziwe porozumieniesmile
      • mallina Re: odcinek 23 23.05.06, 23:50
        hm jescze sie Wam sciaga?
        ja za chwile zobacze OSTATNI!!!
    • amused.to.death FINAŁ 24.05.06, 01:04
      no i koniec

co za szczęście, że Logana załatwili bo już się zaczęłam martwić, że nie daj boże mu się upiecze i przetrwa do kolejnego sezonu.

A Chińczyków to się nie spodziewałam...kurcze, szkoda, że tyle trzeba czekać na szósty sezon.

Widzieliście minę Mike'a jak zabierali Logana? Dobre to byłobig_grinDDD
    • amused.to.death aż do stycznia trzeba czekać:(((( 24.05.06, 01:10

• mallina Re: aż do stycznia trzeba czekać:(((( 24.05.06, 02:11
        to tylko 6 miesiecysmile szybko minie
        alecieszylabym sie z jakiejs jesiennej niespodzianki!
    • mallina odcinek 24 -szkodaaaa 24.05.06, 01:15
      no ciekawe kto spodziewal sie takiego zakonczenia????
      Jack chyba ma byc szpiegiemwink
      ale zatracil czujnosc, bo przeciez gdyby Kim zadzwonila naprawde to do CTU a tam
      przelaczono ja by na komorke Jacka.
      mam nadzieje, ze jednak Audrey nie bedzie na powrot z Chin Jacka czekac i w
      nowej serii pojawi sie jakas bardziej pasujaca do niego kobieta!

niestety nie pojawi sie Tony..

za to Chloe naprawde jest swietna, lubie obserwowac jej mimike i ta oszczednosc
      w slowachsmile

Grecki Dupek pewnie sie zdziwi, ze jego kariere szlag trafil!

ciekawa jestem tego na ile dzialanie Loganowej bylo spontaniczne.
      Bo Jack mogl wierzyc w to, ze w pare minut Logan sie przyzna(najwiecej na to
      szans mial wg mnie na poczatku, czyli w helikopterze), ale tez nie mial do konca
      przekonania skoro zalozyl mu podsluch. moze bardziej wierzyl,ze Logan zadzwoni
      do facecika z telefonem w uchu?wink
      a moze liczyl, ze Martha bedzie zawiedziona i zrobi scene?choc chyba jej reakcji
      az tak przewidziec nie mogl.
      wiec moze w ktoryms momencie taki plan B przygotowali?
      choc wydaje mi sie, ze Martha dzialala sama z siebie..ale wyszlo swietnie..

podejrzenia co doplanu B mam dlatego, ze pomimo aresztowania Jacka Chloe dalej
      siedziala na nasluchu..

i kto to byl na lotnisku z ta kamera w telefonie podczas przemowienia Logana????

najlepsza i najskuteczniejsza bron tej serii: paralizatorwink

seks prezydenckiej pary: blyskawicznybig_grinDDDD

ku radosci Grima(czego on jeszcze sie nie dowie) Aaron ma szanse pojawic sie w 6
      serii. Wayne Palmer tez. I nowo poznany maz Chloe. moze i Karen..a moze Chase???

teraz mozemy snuc teorie w jakis sposob Jack opusci Chiny. stawiam na jakas
      ucieczke.
      • mameluch Re: odcinek 24 -szkodaaaa 24.05.06, 01:49
        mallina napisała:

> teraz mozemy snuc teorie w jakis sposob Jack opusci Chiny. stawiam na jakas
        > ucieczke.

też tak myślę, a konkretyzując - wpławbig_grin
        może jakiś podtytuł 6 serii strzelą? jeszcze jakieś 10 minut przed końcem
        myślałem że będzie to '24: The Family', w końcu Jack-Audrey, Chloe-Morris
        (świetny!!! oby pojawił się jako regularna postać w 6!), między Buchananem a
        Karen też iskrzyło lekko, co potwierdziło się na koniecsmile a po tym co stało się
        na końcu stawiam np. na '24: China Exploration with Jack Bauer', albo coś
        podobnegowink
        teraz nikt mnie nie przekona że nie ma obsuwy w czasiewink nawet nie chodzi o to
        że Jack znalazł się na statku już skatowany jakieś 5 minut po tym jak go
        porwali. ale właśnie ten sex!big_grin ile on trwał? 3 minuty? ja wiem że musieli się
        spieszyć, ale żeby aż tak?;D a gdzie gra wstępna i w ogóle? chyba że Logan
        spełnia się w łóżku tak jak robił to na stanowisku prezydentawink biedna Loganowa;P
        ale to chyba ona podłożyła mu ten podsłuch, tak? ale sam nie wiem. przecież Jack
        nie miał z nią bezpośredniej styczności, a Mike na lotnisku chyba jej podsłuchu
        nie przekazał (chociaż on też z Jackiem się nie widział!). kiełkuje we mnie
        myśl, że wszystko było właśnie tak zaplanowane. przecież gdyby Logan przyznał
        się do winy podczas przesłuchania, łatwo mógłby się potem tego wyprzeć. może
        chodziło właśnie o to, żeby zorientował się że Marta we wszystkim palce maczała
        i żeby wygarnął jej to na osobności?
        w tych dwóch odcinkach jeszcze dwie rzeczy obserwacyjne mi się nasunęły:
        1. śmieszne zachowanie Logana kiedy słyszy komplementy. od razu wypinał pierś i
        głowę prężył. w ogóle podobny do koguta był, ale w tych sytuacjach jakoś
        szczególniesmile
        2. głos Aaronasmile normalnie jak jakiś południowiec żujący ziarna pszenicybig_grin
        świetny, taki leniwy głossmile

ciekawe kto będzie prezydentem? kandydatów jest chyba trzech, prawda? wc
        prezydent Hal, Heller i Mike. można jeszcze zaliczyć tu Wayne'a, ale wszystko
        zależy od tego ile czasu serialowego minie między seriami. przecież Jack za
        długo u sikających pod wiatr nie wytrzyma. chociaż oni tak łatwo uciec mu nie
        pozwolą. nawet gdyby Jack teraz uciekła do Stanów, to coś mi się widzi że jego
        ostateczny koniec nastąpi właśnie z rąk Chinoli, chyba że całe Chiny
        rozpieprzywink bo raczej urok osobisty i szczera rozmowa nie zagoją dawnych ran?wink

Amused, na pewno w styczniu 6 seria? niby długo (wolałbym październik), ale z
        drugiej strony 5 seria od stycznia też trwała, a już prawie czerwiec mamy.
        strasznie szybko zleciało, oby tak samo szybko minął czas do 6smile może w końcu za
        Losta z braku laku się zabiorę?;P
        • mallina Re: odcinek 24 -szkodaaaa 24.05.06, 02:10
          podsluch:
          oj no wiesz..przeciez to Jack podlozyl mu podsluch - wyciagal z loganowych
          kieszeni rozne akcesoria, a podsluch byl przeciez na dlugopisie czy tez piorzesmile
          a tylko Jack "macal" ow dlugopiswink

z tym seksem to na serio dziwna sprawa: koncowka 23go odcinka poluzowany krawat,
          poczatek ostatniego zapinana sukienka..no bez jaj..
          jakos nie wygladal mi Logan na takiego, ktory zedrze ubranie i rzuci sie na
          kobiete..
          mysle, ze Loganowa wiele wysilic sie nie musiala, pewnie prezydencina dawno
          fizycznie nie poczul kobiety wiec te pare sekund mu styklowink
          moze nawet nie musiala nic oprocz tej kiecy rozbierac?big_grin

porwanie Jacka -tez sie zastanawiam czy oni byli gdzies blisko portu, ze
          Chinczycy tak szybko go umiescili na statku???
          bo jak sie domyslam ten dialog Jacka z nimi odbyl sie juz na statku.
          mam nadzieje ze w 6 serii Jack bedzie mial zdrowe okowink

akcent Aarona tez doslyszalam, fajnie mowiwink

z kandydatow na prezydenta, to mysle ze vice nim zostanie, chyba ze bedzie jakis
          przeskok czasowy spory.
          ale w to nie wierze, bo maja byc jeszcze 3 sezony i Jack nie moze byc za stary.
          • mallina Re: odcinek 24 -szkodaaaa 24.05.06, 02:16
            a Losta polecamwink
            ja pierwszy sezon na AXN sledzilam przypadkowo, ale pozniej dzieki oslowi poszlo
            lepiej i zainteresowalo mnie;_)
            to fajny serial do snucia ronych teorii i do dyskutowania co bohaterowie robia
            zlesmile
            w tym tygodniu tez beda dwa ostatnie odcinki

a jeszcze o Loganie - jak prosto w sumie nim pokierowac, facet po prostu
            zakochany w sobie, w swym geniuszu politycznym, wystarczylo mu powiedziec pare
            komplementow, poslodzic, pochwalic ijuz nie myslal.
            zreszta logiczne myslenie u niego mialo jakis opozniony zaplonwink
            • amused.to.death Re: odcinek 24 -szkodaaaa 24.05.06, 17:16
              Co do Logana to się z wami zgadzam - ot taka marionetka, śmieszna jak sie puszy, łatwa do pokierowania.
              Nie no obsunięcie w czasie musi być, bo przecież oni za cholerę by tego wszystkiego nie zrobili w ciągu 24 godzinbig_grinDD

Aaron w ogóle jest fajny, nie tylko głos - mam nadzieję, że w kolejnej serii też się pojawi. Zresztą mąż Chloe też był rewelacyjny!!

Zastanawiam się z jakim opóźnieniem rozpoczną szóstą serię - no wiecie, czy to będzie po miesiącu czy może po roku od porwania Jacka.

A co do styczniowego terminu szóstego sezonu - taka data jest podana na oficjalnej stronie, więc przypuszczam, że raczej nic się nie zmieni.
              Pewnie w okolicach sierpnia zostanie wydany sezon 5 na dvd - może tam będzie fragment pierwszego odcinka następnego sezonu jak to było w poprzednim przypadku chyba.
              • mallina Re: odcinek 24 -szkodaaaa 24.05.06, 17:22
                ja stawiam, ze moze byc pare miesiecy roznicy w czasie.
                na tyle aby CTU mogla wysledzic gdzie jest Jacksmile
                bo przeciez wszystkie czesci dzialy sie w L.A i pewnie teraz tez tak bedzie,
                wiec w jakis sposob Jack musi byc z powrotem. nie zgadzam sie z Mameluchem, ze
                Jack przeplynie, a milosc do Audrey doda mu skrzydel(hehe to juz moje).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka