Gość: judym IP: w3cache:* / 10.0.1.* 30.12.02, 20:44 hej Przy muzyce jakich zespolow najlepiej sie bawicie na tego typu imprezie ? Jakiego utworu wedlug Was nie powinno zabraknąć na zabawie sylwestrowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loveletter Re: muzyka na SYLWESTRA 30.12.02, 20:50 jeśli masz jakieś poważne plany to "Unchained melody" Righteous Brothers ))))))))))) Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 unchained melody 30.12.02, 20:53 Loveletter, nie każdy spędza Sylwestra z Dziewczyną_Mickiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: muzyka na SYLWESTRA 30.12.02, 20:59 A ja uważam że większość utworów Rysia_Rynkowskiego powinna się pojawić ) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: muzyka na SYLWESTRA 30.12.02, 21:01 ilhan napisał: > A ja uważam że większość utworów Rysia_Rynkowskiego powinna się pojawić ) młodszy brat dobrze gada .... Ale wódka będzie dopiero jak dowodzik zobaczę ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: muzyka na SYLWESTRA 30.12.02, 21:05 loveletter napisał: > młodszy brat dobrze gada .... Ale wódka będzie dopiero > jak dowodzik zobaczę ) Starszy bracie, zaufania trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: muzyka na SYLWESTRA 30.12.02, 20:57 Speedy Gonzalez - wstyd się przyznać, ale Pat B. musi być - bez ambicji, ale feeling nadaje na wiele godzin - dobrej zabawy! - to już za chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: muzyka na SYLWESTRA 30.12.02, 23:55 Moja opinia i tak rzadko kiedy jest brana pod uwagę - prawdopodobnie i tak zwyciężą Kayah i Bregowic Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: muzyka na SYLWESTRA 31.12.02, 10:05 Zwykle rzeczywistość brutalnie weryfikuje marzenia o pobawieniu się chociażby przy The Clash czy Cream, więc na ogół muszę się dostosować do wymaganego i pożądanego przez wszystkich rytmu 4/4, produkowanego przez takie małe pudełko (resztę załatwiają te suwaki do robienia głosu). Ale że w tym roku Sylwestra spędzam w wyjatkowo niewielkim gronie, może uda mi się owo grono skutecznie sterroryzować... Odpowiedz Link Zgłoś