Dodaj do ulubionych

muzyka do mp3 playera

15.05.06, 16:49
dostalem ostatnio playera w prezencie. i mam problem. jaka dobra muzyke wgrac? mam swoje ulubione zespoly ale nie lubie ich sluchac fragmentarycznie ( a tak jest z mp3ką bo uzywam podczas drogi do i z).
moze macie jakis swoj patent na dobor muzyki do odtwarzacza.
czekam na propozycje.
Obserwuj wątek
    • kolega.maynard Re: muzyka do mp3 playera 15.05.06, 17:03
      U mnie o wiele bardziej sprawdza sie mocna muzyka (bo chyba lepiej zaglusza wszystko co sie dzieje na ulicy), jakies metale roznego sorta. Prawda jest taka, ze nie slucham wszystkiego co mam na tym odtwarzaczu, mimo ze ma on tylko 1 GB pojemnosci. Niektore rzeczy trzymam tam od tygodni i nadal nie przesluchalem...

Pozdrawiam smile
    • sith_space Re: muzyka do mp3 playera 16.05.06, 01:14
      Proponuje to, co najbardziej lubisz. Kazdy ma inny gust, wiec w ogole to
      bezsensu ten temat.
    • Gość: ert Re: muzyka do mp3 playera IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.06, 18:27
      no wlasnie- to bez sensu... Bedziesz sluchac czegos co Ci sie nie podoba tylko
      dlatego ze mozna to przerwac w polowie? smile)
    • mirandel1 Re: muzyka do mp3 playera 16.05.06, 21:36
      Słucham na mptrójce tego na co mam akurat smaka muzycznegowink W tej chwili jest
      to najnowsza płyta Toola od której się z lekka uzależniłam. Czasami zgrywam
      sobie te kawałki , które najbardziej w danym okresie lubie. Zgadzam się co do
      tego , że na czas podrózy warto sobie zapodać coś ostrzejszego , wtedy
      niesłyszysz kolesi ,którzy stoją nad tobą i rzucają mięchem ani panienek
      rozprawiających o tym jakiego kolesia ostatnio poderwałybig_grin Pozdrawaiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka