pizmak31+1 23.01.03, 16:53 O tym oldskul.wireland.org/temat.php?id=3251&sortby=&offset=0 Moze pojsc by tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31+1 Re: A co myslicie ... ? 23.01.03, 17:27 Tak tylko zaproponowalam... Ale to chyba nie za dobry pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: A co myslicie ... ? 23.01.03, 23:22 To nie jest dobry PUNKT, Piżmaku)))). I wjazd za drogi jak na nasze kieszenie biednych forumowiczów, którzy wolą nie jeść przez tydzień tylko po to by kupić kolejne dziesięć płyt)))). Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: A co myslicie ... ? 24.01.03, 00:36 ...ha ha ha...chciałbym zobaczyć forumowiczów słuchających ska...ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: A co myslicie ... ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 24.01.03, 00:52 homohedonistus napisał: > ...ha ha ha...chciałbym zobaczyć forumowiczów słuchających ska...ha ha ha... A co, tacy prymitywni jesteśmy ? Ja kiedyś słuchałem nawet ska ale mi się nie podobało, i nie pytaj mnie co to była za grupa bo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 02:04 Gość portalu: As napisał(a): > A co, tacy prymitywni jesteśmy ? homohedonistus jest forumowiczem, forumowicze nie są prymitywni, homohedonistus nie jest prymitywny?...coś tu nie gra... > Ja kiedyś słuchałem nawet ska ale mi się nie podobało, i nie pytaj mnie co to > była za grupa bo nie pamiętam. i właśnie dlatego chciałbym zobaczyć forumowiczów słuchających ska... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 12:39 Nie to nie. WYSMIANY PIZMAK. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 12:47 Mi się tam pomysł podobał, bo i te klimaty to jakby to co mi odpowiada, ale jak tylko sobie wyobraziłem forumowiczów bawiących się przy muzyce ska, to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq ska, ska, ska, skaranie, skaranie boskie....... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 12:55 to co? ja mysle ze mogloby to byc ciekawe a propos ska.. to nieswiadomosc naszego spoleczenstwa jest przerazajaca, 95% ludzi (a moze wiecej?) nie wie co to ska.. i trzeba im tlumaczyc, wymyslac jakies nibydefinicje. masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus ska, ska, skampararas.... 24.01.03, 12:59 Moja ulubiona definicja jest taka, że ska to dwa razy szybsze reggae, a reggae to dwa razy wolniejsze ska... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 13:08 homohedonistus napisał: > Gość portalu: As napisał(a): > > > A co, tacy prymitywni jesteśmy ? > > homohedonistus jest forumowiczem, forumowicze nie są prymitywni, homohedonistus > > nie jest prymitywny?...coś tu nie gra... > > > > Ja kiedyś słuchałem nawet ska ale mi się nie podobało, i nie pytaj mnie co > to > > była za grupa bo nie pamiętam. > > > i właśnie dlatego chciałbym zobaczyć forumowiczów słuchających ska... a co to za problem poskakać sobie przy ska???? ja nawet mam ta składanke Ska... Ska....Skandal, i uważam że to nawet ciekawa muza jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 13:13 I dlatego ja ide sobie poskakac przy ska. Skaczace pizmaki w podeszlym wieku wygladaja nieziemsko. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 13:42 w dzisiejszej GW jest wywiad z perkusistą DEZERTERA. Jedna z wypowiedzi: 'Mieliśmy kumpla z klasy, który zawsze jeździł z nami na koncerty i był członkiem załogi. Po wakacjach wrócił do szkoły z białym paskiem ufarbowanych włosów przez środek głowy. Nazwaliśmy go wtedy "Piżmak".' Proszę o komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 13:53 To nie ja bylem w Dezerterze. TO ja - mozna mnie obejrzec wiem.onet.pl/wiem/002c31.html Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 14:18 pizmak31+1 napisała: > To nie ja bylem w Dezerterze. > > TO ja - mozna mnie obejrzec > > <a href="http://wiem.onet.pl/wiem/002c31.html"target="_blank">wiem.onet.pl/wiem > /002c31.html</a> jaka ładna !!!!!!!!!! ))))))) Lov. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 14:33 dziekuje, zarumienilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 17:55 przez to całe futro to i tak nie było widać )) Odpowiedz Link Zgłoś
garstka Re: SKA...SKA...SKANDAL... 24.01.03, 14:18 homohedonistus napisał: > w dzisiejszej GW jest wywiad z perkusistą DEZERTERA. Jedna z wypowiedzi: > > 'Mieliśmy kumpla z klasy, który zawsze jeździł z nami na koncerty i był > członkiem załogi. Po wakacjach wrócił do szkoły z białym paskiem ufarbowanych > włosów przez środek głowy. Nazwaliśmy go wtedy "Piżmak".' > > > Proszę o komentarz... Też czytałam tą rozmowę w dzisiejszej GW..Jestem od Grzesia młodsza, ale nie na tyle by z rozrzewnieniem nie powspominać w czasie lektury tego wywiadu..tamtych zwariowanych lat..moich dziecięcych poszukiwań muzycznych )A jaki przystojny i uczesany wyrósł nam leader Dezerterów..) A Piżmaki to fajne futrzaki ) Pozdrawiam wszystkich.. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: A co myslicie ... ? 26.01.03, 12:17 Wysmialiscie mnie za to SKA -kanie, a ja tam bylam, miod i wino pilam i sie ska-ndalicznie dobrze bawilam. Mlode, chude punki tanczyly jak za dawnych dobrych czasow i spelnilo sie marzenie mojego zycia, zeby sobie potanczyc przy Train In Vain, The Clash. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: A co myslicie ... ? 26.01.03, 13:48 pizmak31+1 napisa?a: Mlode, chude punki tanczyly jak za dawnych > dobrych czasow i spelnilo sie marzenie mojego zycia, zeby sobie potanczyc przy Train In Vain, The Clash. Przeciez moglas to zrobic w moim mieszkaniu. W dodatku za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31+1 Re: A co myslicie ... ? 26.01.03, 13:51 A to w Twoim mieszkaniu są, oprocz Ciebie, mlode chude punki, co tancza przy Clash? Bo mi chodzilo, zeby wsrod mlodych chudych punkow zatanczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus A Message To You Rudy... 24.01.03, 14:30 24.01. SKA PARTY - DJ Bigos & DJ Marcin ska we wszystkich odmianach + troszku reggae, swingu, rock'n'rolla "Popart Bar", Walbrzyska 11, CH "Land" start 21.00, wjazd 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Babylon You Must Go Down... 24.01.03, 14:43 kolejna dzisiejsza impreza: www.muzykawmuzeum.terra.pl/jamajka/index.html Odpowiedz Link Zgłoś