Dodaj do ulubionych

Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje?

IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 25.01.03, 21:56
Przez 15 min probowalem wyslac 10 razy smsa i kazdorazowo mialem "Nieudane
wyslanie wiadomosci" (wysylalem z sieci Plus GSM). Moja dziewczyna wysylala z
Idei i miala dokladnie tak samo. Nie udalo nam sie zaglosowac. To ma byc
plebiscyt publicznosci na ktory nie mozna zaglosowac, a moze (sic!) firma
byla nieprzygotowana bo moze za duzo smsow przyszlo??? Dla mnie to kolejny
tivi obciach, a zespol Blue Cafe nie dostal 2 glosow...
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:02
      Ja też próbowałam głosować i skutek tego był taki sam.
      Blue Cafe nie dostało już 3 głosów
      Pozdro
      • loveletter Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 25.01.03, 22:10
        a ja z rodziną, znajomkami i ziomkami wszystkimi głosowaliśmy na trojaczki. I dlatego trojaczki wygrały, bo ja mam dużą rodzinę i dużo ziomków i znajomków he hesmile)
        • ilhan Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 25.01.03, 22:16
          loveletter napisał:

> a ja z rodziną, znajomkami i ziomkami wszystkimi głosowaliśmy na trojaczki. I
          > dlatego trojaczki wygrały, bo ja mam dużą rodzinę i dużo ziomków i znajomków
          > he hesmile)

Pewnie, ja też słałem na Miśka, przez kwadrans 27 smsów mi się udało. A kumple
          co pod trzepakiem stali też trzaskali, aż im się uszy trzęsły. Bo my, ziomale,
          potrafimy docenić Miśka, prawdziwa sztuka nigdy nie zginie póki tworzą tacy
          Artyści jak Misiek W.
          wink))))))))))
          • loveletter Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 25.01.03, 22:18
            ej ziomal, to ty trochę tych sms-ów straciłeś, bo się tylko jeden liczy. No ale nic - nasi górą !!!!
            • ilhan Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 25.01.03, 22:22
              loveletter napisał:

> ej ziomal, to ty trochę tych sms-ów straciłeś, bo się tylko jeden liczy. No
              > ale nic - nasi górą !!!!

Grunt że nasz idol Misiek zatriumfował! Zobaczysz Ziomal, przyszłe pokolenia
              nam podziękują!!!
              • martolka loveletter i ilhan 25.01.03, 22:42
                co wy dzisiaj piliście i w jakich ilościach - przyznać się!
                • loveletter Re: loveletter i ilhan 25.01.03, 22:54
                  martolka napisała:

> co wy dzisiaj piliście i w jakich ilościach - przyznać się!

iiiiiiiii jeseeeeeeeszcze jeeeeeden iiii jeeee szcz raśśśś iiiiii jeeeeeście jed eeeeeee beee
                  Maaartolka aaaa aa, za Twooo o o oj ee e zdrowie ee ee kocha aaana , kiiiielonczka ep!!!!
                  • martolka Re: loveletter 25.01.03, 22:59
                    Dziekuję bardzo za ten toast. Jestem wzruszona.
                    • loveletter Re: loveletter 25.01.03, 23:04
                      martolka napisała:

> Dziekuję bardzo za ten toast. Jestem wzruszona.

Prossssssssze baaldzo wink))
                • ilhan Re: loveletter i ilhan 25.01.03, 23:14
                  martolka napisała:

> co wy dzisiaj piliście i w jakich ilościach - przyznać się!

Aaa, to Loveletter przyniósł jakieś świństwo i mieszał z moim borygiem, niezłe
                  nawet było, ale po trzecim baniaku trochę mnie brzuch rozbolał szczerze
                  mówiąc...
                  • martolka Re: loveletter i ilhan 25.01.03, 23:34
                    ilhan napisał:

> martolka napisała:
                    >
                    > > co wy dzisiaj piliście i w jakich ilościach - przyznać się!
                    >
                    > Aaa, to Loveletter przyniósł jakieś świństwo i mieszał z moim borygiem,
                    niezłe
                    > nawet było, ale po trzecim baniaku trochę mnie brzuch rozbolał szczerze
                    > mówiąc...
                    >

No tak, wszystko jasne - trzeci baniak skojarzył się z Ich Troje (symbolika
                    liczb) i stąd to głosowanie. Oj chłopcy, chłopcy...
                    wink
                    • ilhan Re: loveletter i ilhan 25.01.03, 23:49
                      martolka napisała:

> ilhan napisał:

> > Aaa, to Loveletter przyniósł jakieś świństwo i mieszał z moim borygiem,
                      > > niezłe
                      > > nawet było, ale po trzecim baniaku trochę mnie brzuch rozbolał szczerze
                      > > mówiąc...
                      > >
                      > No tak, wszystko jasne - trzeci baniak skojarzył się z Ich Troje (symbolika
                      > liczb) i stąd to głosowanie. Oj chłopcy, chłopcy...
                      > wink

Tak, masz rację, to zapewne dlatego... Przy drugim Loveletter chciał głosować
                      na Braci Cugowskich wink)))
                      • loveletter Re: loveletter i ilhan 25.01.03, 23:51
                        ilhan napisał:

> Tak, masz rację, to zapewne dlatego... Przy drugim Loveletter chciał głosować
                        > na Braci Cugowskich wink)))

Ilhan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Jak możesz tu takie oszczerstwa pisać !!!!!!!!!!!!!
                        Od początku byłem za trojaczkami, jestem, i będę

NA WIEKI WIEKÓW. LOVELETTER
            • Gość: aniechto Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:46
              Wygląda na to, że tylko SMS-y na Ich Troje dochodziły...
              • loveletter Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 25.01.03, 22:52
                Gość portalu: aniechto napisał(a):

> Wygląda na to, że tylko SMS-y na Ich Troje dochodziły...

a coś ty myślał, co? Jakby mój nie doszedł to bym tam całą tą ruderę rozp.....
      • gosiaczek.19 Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 25.01.03, 22:33
        glosowalam, moja siostra tez, smsy wyslaly sie , lecz nie dotarly, "wisza:
        sobie gdzies! moze ich troje mialo wygrac!!??!!??
    • Gość: zapomniałem kto ja Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:27
      Ja też nie mogłem zagłosować na BLUE CAFE
      • Gość: fan jestem Roz Trojony IP: *.piasta.pl 25.01.03, 22:54
      • Gość: oko Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.junisoftex.pl / *.baildona.silesianet.pl 25.01.03, 23:09
        wysłałam na Blue Cafe, niestety mojemu tacie się nie udało. minus jeden głos...
    • Gość: bat Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.multipc.com.pl 25.01.03, 23:32
      Tez probowalem najpierw na Blue Cafe - 5 razy sie nie udalo, sprobowalem na
      Cugowskich tez sie nie udalo i na przemian probowalem wyslac przez 10 min. Nie
      chcialem ryzykowac i sprawdzic czy na Tych Troje by doszlo, bo pozniej moze
      jakis wykaz numerow glosujacych by zrobili i wtedy to bylby wstyd... wink
    • Gość: mcmati Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:40
      A ja sadze ze to jest niezly przekret TVP a poza tym przeciez nawet w Sylwestra
      siec byla zapchana wiec nie mozliwe zeby w 15 minut doszlo tak wiele smsow.
      poprostu jednym slowem paranoja ze strony organizatorow (powinno sie odbyc
      glosowanie poprzez internet wiele wiele wczescniej jak to byl z rozdaniem
      nagrod MTV - choc nie kryje zaskoczenia na tym konkursie) po drugie jak mozna
      glosowac na piosenke ktora jest czesciowo wykonywana w obcym jezyku a czesciowo
      w ojczystym. trzeba sie zdecydowac: czy siie spiewa w ojczystym czy obcym
      (prawda??) a poza tym coz za wykonanie. nie ukrywam ze NIENAWIDZE Ich *** gdyz
      to co soba juz teraz prezentuja to jest skandal. co np. Michal *&^%$%#@!
      wykrzykiwal podczas festiwalu w Opolu. sadze ze to wielki przekret. pozdrawiam
      wszystkich zaskoczonych. sad((
    • humanior moze to i dobrze 26.01.03, 00:34
      wydaje mi sie, ze moze to i dobrze ze wygralo ich troje. Moze dzieki temu nie
      bedzie w tym roku kompromitacji Polski na eurowizji. Jakkolwiek by nie oceniac
      tego zespolu, to ma on realne szanse na osiagniecie sukcesu na eurowizji.
      • Gość: antyfan Re: moze to i dobrze IP: *.solutions.net.pl / *.west.tarnow.pl 26.01.03, 01:31
        To ze i3 wygralo to najgorsze co moglo spotkac polska piosenke !!!
        Ale wydaje mi sie ze to nie zaden przekret ze sms-y nie dochodzily. Mysle ze
        to nasze kochane spoleczenstwo jest tak muzycznie skrzywione (niestetysad((().
        • Gość: zalamany Re: moze to i dobrze IP: *.icm.edu.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 02:06
          Gość portalu: antyfan napisał(a):

> To ze i3 wygralo to najgorsze co moglo spotkac polska piosenke !!!

Badanie statystyczne wykazalo, ze z proby obywateli ogladajacych konkurs bylo
          ponad 12 tys idiotow. Trzeba nie miec wstydu, zeby takiego pajaca zrobic
          reprezentantem Polski. Niech w cholere jedzie do tych swoich ulubionych
          Niemiec i tam siedzi. "Wzruszyl sie" i wybral na reprezentacje Polske -
          wiedzial ze Niemcy to nie buraki-polaki i szans tam nie ma.
        • humanior Re: moze to i dobrze 26.01.03, 20:43
          oceniając ich troje nie należe mi się wydaje tego robić z perspektywy: lepsze
          byłoby blue cafe. Nie jestem wielkim fanem Ich Troje ale z pełną
          odpowiedzialnością moge powiedzieć, że to co oni reprezentuję jest milion razy
          lepsze od tych durniów co występowali w latach poprzednich. Weźmy takiego
          Miecia Szcześniaka- gośc mógłby śpiewać na weselu w Karpatach. I efekt tego był
          jaki był.
          Eurowizja to jest konkurs który nie ma zaspokajać wielkich ambicji. To nie jest
          konkurs dla melomanów. Tu chodzi o muzykę która ma trafiać do mas. I patrząc w
          ten sposób, Ich Troje ma realne szanse na osiągniecie tam sukcesu.
          Osobobiście jestem miłośnikiem muzyki bluesowej: Dżem, Nalepa, Tortilla Flat.
          Nie oczekuję jednak by występowali oni na Eurowizji, choć dla mnie sa oni
          genialni.
          Eurowizja to jest konkurs wzajemnej adoracji, i niech występują tam grupy,
          które się w ten klimat wpasowują.
    • Gość: kamilzdw Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: zachod:* / 10.0.4.* 26.01.03, 02:29
      Ja jestem fanem Ich Troje ale powiem krutko. Po pierwsze
      ten utwor to konpletna klapa. Co z tego, że pojada na
      Eurowizje skoro zajmą jedno z ostatnich miejsc. A po
      drugie to rzeczywiscie to troche podejrzane bo Ich Troje
      wypromowala TVP a teraz mozliwe ze tagrze im pomogla
      przecierz blue caffe i inni prezentowali(moim zdaniem)
      duzo lepszy poziom muzyczny. Ale coz co sie stalo to sie
      nie odstanie.Pozdrawiam.
      • Gość: ortograf Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 08:07

> ... powiem krutko. Po pierwsze
        > ... konpletna klapa.
        > ... ze tagrze im pomogla
        > przecierz ...

Naucz sie BARANIE ortografii !!!
        • Gość: Hollow Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.03, 10:30
          Gość portalu: ortograf napisał(a):

>
          > > ... powiem krutko. Po pierwsze
          > > ... konpletna klapa.
          > > ... ze tagrze im pomogla
          > > przecierz ...
          >
          > Naucz sie BARANIE ortografii !!!

Czego ty wymagasz od fana Ich Troje ?

Swoją drogą nieźle to sobie wykombinowali. Piosenka w trzech językach, żeby
          dostać punkty od Niemców i krajów rosyjskojęzycznych. Mam nadzieję, że się
          przeliczą. Kurwa, przecież ten utwór to niezła poracha. Perfidnie zrobiony pod
          publikę. Żerujący na biednym tumańskim społeczeństwie.
          Wogóle nie lubię takiej muzyki, jaka została na tym sztrymsie zaprezentowana,
          ale już mogło wygrać to Blue Cafe, przynajmniej melodyjne to było. Ich Torsje
          niestety się przeliczą. Zajebałbym z chęcią Michałowi z plaskacza, a
          szczególnie działa mi na nerwy ten karzeł, co u nich piosenki komponuje.
          Niezły cwaniak z niego. Żeby nasze społeczeństwo nie było tak zburaczałe, to
          by się chuja dorobili. Karle, chętnie bym ci wsadził rozgrzaną lokówkę w dupę!
          • Gość: fiu-bździu Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.acn.waw.pl 26.01.03, 23:59
            Gość portalu: Hollow napisał(a):

> Gość portalu: ortograf napisał(a):
            >
            > >
            > > > ... powiem krutko. Po pierwsze
            > > > ... konpletna klapa.
            > > > ... ze tagrze im pomogla
            > > > przecierz ...
            > >
            > > Naucz sie BARANIE ortografii !!!
            >
            > Czego ty wymagasz od fana Ich Troje ?
            >
            > Swoją drogą nieźle to sobie wykombinowali. Piosenka w trzech językach, żeby
            > dostać punkty od Niemców i krajów rosyjskojęzycznych. Mam nadzieję, że się
            > przeliczą. Kurwa, przecież ten utwór to niezła poracha. Perfidnie zrobiony
            pod
            > publikę. Żerujący na biednym tumańskim społeczeństwie.
            > Wogóle nie lubię takiej muzyki, jaka została na tym sztrymsie
            zaprezentowana,
            > ale już mogło wygrać to Blue Cafe, przynajmniej melodyjne to było. Ich
            Torsje
            > niestety się przeliczą. Zajebałbym z chęcią Michałowi z plaskacza, a
            > szczególnie działa mi na nerwy ten karzeł, co u nich piosenki komponuje.
            > Niezły cwaniak z niego. Żeby nasze społeczeństwo nie było tak zburaczałe, to
            > by się chuja dorobili. Karle, chętnie bym ci wsadził rozgrzaną lokówkę w
            dupę!

Z tego, co wiem, to nie owy karzeł skomponował ten "utwór". Ponoć został dla
            nich specjalnie napisany przez jakiegoś innego "kompozytora".
        • kamilzdw Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? 26.01.03, 10:49
          Dziękóje szanownemó panó za poprawinje mojh błąduw
          ortograficznyh a barana to sobie poszókaj w rodzinie bo
          ó takiego frajera jakim jesteś to znajdzie sie ih
          mnustwo.
          kamilzdw
          • Gość: Bridziu Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.net 26.01.03, 16:18
            kamilzdw napisał:

> Dziękóje szanownemó panó za poprawinje mojh błąduw
            > ortograficznyh a barana to sobie poszókaj w rodzinie bo
            > ó takiego frajera jakim jesteś to znajdzie sie ih
            > mnustwo.
            > kamilzdw

Skąd się biorą tacy debile jak Ty? (Nie wiem czy warto pisać "Ty" z dużej
            litery).
    • Gość: słonko Re: Oszustwo z tym glosowaniem na Eurowizje? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 02:13
      Na to wychodzi.Blue Cafe nie dostało następnych 3 głosów.Moi rodzice też na
      nich głosowali.Bez skutku.Próbowali więc na Varius Manx.Historia ta sama.Innego
      wniosku nie ma.Wszystko było ustawione,żeby ye przeklęte Ich Troje wygrało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka