Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 15:46 Jak można było przypuszczać, Gabriel nie przyjedzie do Poznania. Nie gra koncertów Open-Air, a taki miał być w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
munky Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego 01.02.03, 16:24 to juz jest potwierdzona wiadomośc????? bo z tego co wiem to nawet sami organizatorzy, czyli ludzie jakos tam powiązani z urzędem miasta w poznaniu, wiedzieli że Gabriel nie gra koncertów na powietrzu, a oni chcieli koncert na stadionie, dlatego od początku zakładali że w przypadku niepowodzenia z Gabrielem zaproszą Santane, ale jestem pewien że skończy sie na występie jakiejś podrzędnej gwiazdy, a lbo osobie znanej tylko wtajemniczonym, obym sie mylił........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 16:33 munky napisał: > to juz jest potwierdzona wiadomośc????? Wiesz, sam koncert był niepotwierdzony oficjalnie. Po piersze, podane są daty koncertów Gabriela w Europie i nie ma tam Poznania. Po drugie: Gabriel KATEGORYCZNIE zapowiedział, że nie zagra na tej trasie ŻADNYCH Open-Air, po trzecie rozmawiałem ze znajomym z Poznania, który ma jakieś tam powiązania i kontakty w branży koncertowej i to on właśnie to stwierdził. Po czwarte: co do Santany też byłbym ostrożny-jego trasa też jest ustalona i też nie widziałem tam Poznania. Po szóste: zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego 01.02.03, 16:37 tak więc może byc tak jak myślałem, przyjedzie np. Compay Segundo , czy jak mu tam i wszyscy będą sie cieszyc....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 18:34 munky napisał: > tak więc może byc tak jak myślałem, przyjedzie np. Compay Segundo , czy jak mu > tam i wszyscy będą sie cieszyc....... Santana ma wystąpić w tym roku w Sopocie, także do Poznania nie przyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why? Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego IP: *.unisoft.com.pl 05.02.03, 07:34 Gość portalu: greg napisał(a): > Jak można było przypuszczać, Gabriel nie przyjedzie do Poznania. Nie gra > koncertów Open-Air, a taki miał być w Poznaniu. z tego co wiem to P.G będzie gral open-air. będą koncerty na wembley arena , a to chyba jeszcze open .i hope Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego 05.02.03, 08:44 Wembley Arena to jest wielka hala w Wembley na ok. 12 000 widzów (a Wembley to nie nazwa stadioniu, tylko jednej z peryferyjnych dzielnic Londynu - 5 strefa, o ile pamiętam). A sam stadion jest od jakiegoś czasu w kapitalnym remoncie. Co do Gabriela - tu w Poznaniu nikt poważny w to nie wierzył. Pewnie wydawało im się, że tak jak w przypadku Stonesów '98, gdy wojewoda sobie zażyczy (Kempski chciał i Stonesi zagrali w Chorzowie), to każdy zespół zagra. A tu kicha. I rzeczywiście - pewnie sprowadzą jakąś mutację np. Smokie albo Uriah Heep, względnie jakąś przebrzmiałą gwiazdkę rodem z Sopotu... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego 05.02.03, 09:24 Szkoda, że nikt nie pomyślał, żeby po prostu doczepić Polskę do trasy - ale pewnie w polskim oddziale wytwórni płytowej nie wiedzą, kto to jest (albo: aaaaa, to ten gość, co go Phil Collins zastąpił, hehehe), zwłaszcza że ważniejsza jest przemiana artystyczna Christiny Agulgulgulgulcośtam oraz kolejny odwyk Wypnij Biuston. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exodus Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego IP: 212.160.153.* 07.02.03, 19:05 "ale na razie dwa słowa o Peterze Gabrielu, który - no nie wiem czy wystapi w Polsce, ale jeżeli nawet wystapi, to myśle że nie ze swoim...z pełną choreografią, ze swoją sceną, ze swoim nagłosnieniem, albowiem cała europejska trasa promująca "Up" jest już zapięta na ostatni guzik." Piotr Kosiński niedawno w nocy w Trójce. Miejcie nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Peter Gabriel w Poznaniu-nic z tego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:44 Gość portalu: exodus napisał(a): albowiem cała europejska trasa promująca "Up" > jest już zapięta na ostatni guzik." > > Piotr Kosiński niedawno w nocy w Trójce. > Miejcie nadzieję! Mogę Cię zapewnić, że nie wystąpi. Wiarygodne źródło. Odpowiedz Link Zgłoś