Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 20:48 Moby wystąpi 21 czerwca w Warszawie na Torze Łyżwiarskim "Stegny". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikka007 Re: Moby W Warszawie 12.02.03, 20:51 Zapytam jak pewien redaktor:czy aby napewno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: californication Re: Moby W Warszawie IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 12.02.03, 20:57 ooo, to niedaleko mnie, ale nic o tym nie słyszałam... fajnie by było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Moby W Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 21:07 nikka007 napisała: > Zapytam jak pewien redaktor:czy aby napewno? www.independent.pl A koleżanka ma inne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Moby W Warszawie IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 12.02.03, 21:22 Mówili w Wiadomościach w TV o 17 - jeżeli mozna wierzyć telewizji to koncert będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Moby W Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 21:25 Gość portalu: Jack napisał(a): > Mówili w Wiadomościach w TV o 17 - jeżeli mozna wierzyć telewizji to koncert > będzie No,no,nawet w TV o tym mówili!:-0 Podejrzewam, że ten koncert będzie w ramach Open Air Festival II i wraz z Mobym (daje świetne, rockowe koncerty!!) wystąpi także Paul Oakenfold. Wydaje mi się, że ten festival miał swoją pierwszą edycję w ubiegłym roku z Chemical Bros. w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś