Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 18:46 2 koncerty ADF: -6 maja, Warszawa, Stodoła -7 maja, Poznań, Eskulap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Asian Dub Foundation w Polsce 14.02.03, 18:49 Greg, zawsze mozna na Ciebie liczyc w waznych kwestiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Asian Dub Foundation w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 18:52 pizmak31 napisała: > Greg, zawsze mozna na Ciebie liczyc w waznych kwestiach. Sie wie. Powiem szczerze, że po wysłuchaniu ostatniej płyty ADF mam OGROMNĄ ochotę, aby zobaczyć ich na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Asian Dub Foundation w Polsce 14.02.03, 18:53 A z nami nie chcesz sie zobaczyc na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Asian Dub Foundation w Polsce 14.02.03, 18:58 Piżmaku - za to my się zobaczymy)) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Asian Dub Foundation w Polsce 14.02.03, 19:23 My sie zobaczymy, ale bez Grega i jego poczucia humoru to juz nie bedzie to samo............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Asian Dub Foundation w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 19:32 pizmak31 napisała: > My sie zobaczymy, ale bez Grega i jego poczucia humoru to juz nie bedzie to > samo............... Hm, yhm, yhm......No cóż, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Asian Dub Foundation w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 22:10 pizmak31 napisała: > I to wszystko? Ja propozycje rzucilem-reszta zalezy od Was 1 marca-Galeria OFF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Asian Dub Foundation w Polsce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 19:04 pizmak31 napisała: > A z nami nie chcesz sie zobaczyc na zywo? Chcę, dlatego zapraszam 1 marca do Galerii OFF na StVitus Dance III. Zmieniliśmy trochę obsadę DJ'ską i będzie nowofalowo-elektronicznie i mrocznie. Od Fantomasa przez Moloko do The Cure. A do tego koncert zimnofalowców z Nacht Und Nebel. Odpowiedz Link Zgłoś