Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:27 na jakiej stronie www można posłuchać jej piosenek? z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kitty yo Re: nelly furtado IP: *.toya.net.pl 10.08.06, 20:04 www.myspace.com/nellyfurtado hype.non-standard.net/search/furtado/1/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nelly furtado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:26 a jaki to rodzaj muzyki? tzn. pop, hip - hop, klubowa... bo spodobała mi się jej "twórczość" i nie wiem do czego to przypiąć... z muzyki jestem zielona... wstyd się przyznać... z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nelly furtado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:47 nelly furtado tworzy muzę zwaną trip hopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piano&I Re: nelly furtado IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.06, 22:43 > nelly furtado tworzy muzę zwaną trip hopem. Chyba sobie żartujesz! trip hop to to nie jest... Jej muza to ambitny pop, mieszanka stylów, wcześniej folkująco, ostatnia płyta to wycieczka w strone miejskich czarnych hip-hopowych brzmień, To pop, ale na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
askausmiech Re: nelly furtado 13.08.06, 12:20 jesteście śmieszni ;] za wszelką cenę chcecie udowodnić nie wiem czy sobie czy innym jak świetnie znacie sie na muzyce Podoba się ?? to słuchaj po co masz sie zastanawiać czy to pop, ambitny pop, folk czy cos innego. daj sobie spokój moja rada POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piano&I Re: nelly furtado IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.06, 12:57 Alez to nie chodzi o to by cokolwiek udowadniac komukolwiek. Nelly to fenomen, jej nie można zaszufladkować, tak zgrabnie miesza gatunki i style... Odpowiedz Link Zgłoś
carmela6 Re: nelly furtado 27.08.06, 21:20 Nelly jest boska na nowej płycie!!! świetnie sie słucha i miło też popatrzeć na nią, jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: nelly furtado IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:53 dzentelman.com/index.php?s=Nelly+Furtado Odpowiedz Link Zgłoś
carmela6 Re: nelly furtado 28.08.06, 18:55 fajne stronki podajecie! dzięki)) tu tez warto zajrzeć: entertainment1.sympatico.msn.ca/Music/Artists/Articles/NellyFurtado Odpowiedz Link Zgłoś
carmela6 Re: nelly furtado 28.08.06, 23:16 moje ulubione kawałki z nowej płyty Nelly to "Promiscuous" i "Say it right". czy ktoś wie czy ona wybiera sie z koncertem do POlski? i jakie są w stolicy fajne kluby, gdzie można potańczyć przy podobnej muzyce?? Odpowiedz Link Zgłoś