scribs 28.08.06, 18:01 Słuchał już kto, przyjemne do słuchania, trochę chaotyczne, iście garażowe. Takie fajne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campari.wawa Re: Be Your Own Pet 28.08.06, 18:54 scribs napisał: > Słuchał już kto, > przyjemne do słuchania, trochę chaotyczne, iście garażowe. > Takie fajne... singiel "Andventure" bardzo mi się podoba, na album czekałem z nadzieją, że usłyszę coś dobrego, ale niestety "Be Your Own Pet" bardzo mnie rozczarował. płyta pełna krótkich koszmarków, byle hałaśliwe, byłe krzykliwie i do przodu. jeden z gorszych albumów z datą 2006 jakie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
magax Re: Be Your Own Pet 28.08.06, 19:26 niekoniecznie -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryton Re: Be Your Own Pet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:13 > jeden z gorszych albumów z datą 2006 jakie słyszałem. faktycznie ostro przereklamowany. a razem z BYOP wpadla mi w rece plyta zespolu The Early November - polecam, takie... jakby lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Be Your Own Pet IP: *.chello.pl 29.08.06, 12:30 Anglicy jak zwykle przesadzają zachłystując się jacy to BYOP wspaniali. Nie zmienia to jednak faktu, że to przyjemne garażowe granie, zwłaszcza jak na takich młodziaków. Jak dla mnie na płycie jest kilka lepszych numerów od "Adventure", ale de gustibus btw, jak w zeszłym roku usłyszałem ich pierwszego singla ("Damn Damn Leash") pomyślałem, że śpiewa młody chłopiec; może przez skojarzenie z Geddy Lee Odpowiedz Link Zgłoś