Gość: hmmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:09 moim zdaniem zdecydowanie za krótko i bez przekonania a spodziewałem się czegoś więcej, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
campari.wawa Re: koncert yeah yeah yeahs 31.08.06, 08:44 może i za krótko, ale to co zagrali, zagrali świetnie, a to że Karen O. nie potrafi śpiewać, szczegół mi się bardzo podobało Odpowiedz Link Zgłoś
fake.no.more Re: koncert yeah yeah yeahs 31.08.06, 10:02 > moim zdaniem zdecydowanie za krótko i bez przekonania a spodziewałem się > czegoś więcej, szkoda Moze i krotko, ale z jakim powerem!!! To nie, za przeproszeniem Gilmour, ktory stoi i cos tam smeci pod nosem, tylko emocje i ekspresja wokalistki (wyczerpujaca fizycznie), ktorymi Karen moze ciut nadrabia braki glosowe Poza tym z 2 albumow ciezko sklecic dluzszy set, podsumowujac krotko: oh YEAH!!! ps. ciekawy miala sposob na chlodzenie, nie uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: koncert yeah yeah yeahs 31.08.06, 16:28 > ps. ciekawy miala sposob na chlodzenie, nie uwazacie? heh no to już wiem jak poradzić sobie z upałami za rok Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: koncert yeah yeah yeahs 31.08.06, 19:30 fake.no.more napisał: > To nie, za przeproszeniem Gilmour, ktory > stoi i cos tam smeci pod nosem A co ma robić, tańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: koncert yeah yeah yeahs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:19 fake.no.more napisał: >To nie, za przeproszeniem Gilmour, ktory > stoi i cos tam smeci pod nosem Zastanwaiam co chciałeś osiągnąć tym porównaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
fake.no.more Re: koncert yeah yeah yeahs 01.09.06, 00:04 > Zastanwaiam co chciałeś osiągnąć tym porównaniem... Odnosilem sie glownie do zarzutu autora watku dotyczacego "braku przekonania". Porownanie nie dotyczylo oczywiscie sfery muzycznej bo to zupelnie 2 inne swiaty, tylko subiektywnego odczucia co do poziomu zaangazowania wokalisty/- tki, potegowanego w przypadku Gilmoura totalna klapa organizacyjna (naglosnienie). Przy zachowaniu calego szacunku dla jego tworczosci, raczej tej z okresu PF. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d.a.r.e.k Re: koncert yeah yeah yeahs 01.09.06, 11:20 to był bardzo udany ekspresyjny koncert , z pogranicza happeningu i r'n'r z magetyczną-elektryczną wokalistką. Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: koncert yeah yeah yeahs 01.09.06, 22:49 bardzo fajnie zagrał jako support pewien chłopak, a dzis w końcu się dowiedziałem, że to Imaad Wasif. polecam Odpowiedz Link Zgłoś