Dodaj do ulubionych

Chyba sobie kupie..

05.03.03, 01:50
Kaliber 44 - wlasnie pare kawalkow sobie wysluchalam i mysle ze to dobry
pomysl.
Niewiem tylko ktory CD?
Obserwuj wątek
    • foxy21 Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 16:32
      mallina napisała:

> Kaliber 44 - wlasnie pare kawalkow sobie wysluchalam i mysle ze to dobry
      > pomysl.
      > Niewiem tylko ktory CD?
      >

Mallina, a nie lepszy i bezpieczniejszy bylby luk?
      (albo proca)
      smile
      • mallina Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 16:41
        foxy21 napisała:

>
        > Mallina, a nie lepszy i bezpieczniejszy bylby luk?
        > (albo proca)
        > smile

nie znam takich zespolow
        wink
    • munky Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 20:01
      ja tam zbytnim ekspertem w dziedzinie hip hopu nie jestem, ale akurat posiadam
      3 płyty Kalibra, i jak dla mnie najlepsza to ostatnia płyta "Księga tajemniczy
      prolog", a te 2 które jeszcze posiadam "3-44" i "W 63 minuty.." są za bardzo
      radykalne dla mnie, bardzo dobrze pasowałoby tu własnie określenie: hardkorowe:-
      ))) ale ponoć Magik na tych dwóch płytach brzmi zajebiście, nie wiem ja tego
      nie słyszesmile))

tak prawde mówiąc to nie wiem czy K44 ma jeszcze jakieś płyty, ale chyba nie
      • mallina Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 20:44
        hm, skoro nie maja innych oznacza to ze masz wszystkie..
        czyli nie sa zle jesli zdecydowales sie na ich kupno..
        • munky Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:26
          mallina napisała:

> czyli nie sa zle jesli zdecydowales sie na ich kupno..

ja ich nie musiałem kupowaćsmile)))
          • mallina Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:33
            no taksmile)))))
            ale skoro masz to ich sluchasz?chyba?
            • munky Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:43
              no tak, słucham, ale jeśli chodzi o polski HH to ostatnio jeśli już słucham to
              O.S.T.R. - naprawde fajnie koleś wymiata no i Paktofoniki

ale chyba wprowadiłem Cie w błąd, bo napisałem że najbardziej z kalibra podoba
              mi sie ostatnia płyta, ja napisałem że to jest Księga Tajemnicza.Prolog, a to
              nieprawda, bo to jest 3:44, ale to tak tylko na marginesiesmile
              • mallina Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:46
                a ja pojade na pozegnalny koncert Paktofoniki
                smile)))
                • munky Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 12:52
                  i będziesz szurała spodniami po podłodze a czapka z daszkiem obrócisz sobie o
                  97 stopni w prawosmile))

ale tak na serio to dziwi mnie o że po śmierci Magika zapowiedzieli że już nic
                  nie będą ruszać tego zespołu - żadnej płyty, żadnych koncertów
                  a tu i płyta była i koncertów pare - może szukam dziury w całym, ale to tak
                  podjeżdża mi troche....., no wiesz czymsmile
                  • Gość: mallina Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 13:31
                    "Archiwum Kinematografii" jest tym co wskazuje tytul, ja osobiscie sie ciesze
                    ze to wydali, obie plyty sa dla mnie tak samo dobre. Wolabys aby to gdzies tam
                    lezalo i kiedys ktos obcy ktory to wygrzebie na tym zarobil?
                    A koncert juz chyba byl zapowiadany od conajmniej roku - chyba jakos nie
                    potrafili sie zebrac by ten pomysl zrealizowac, zreszta z tego co wiem to
                    zajmowali sie innymi projektami.
                    Nie odbieram tego jako cos komercyjnego..(koncertu), w pewnym sensie jest to
                    mily gest w kierunku tych ludzi dla ktorych HH to sens zycia.<<<<<zabrzmialo
                    dosyc wznioslesmile

Munky, sadze ze bede miala calkiem zwyczajne dzinsy i zapewne jakas muzyczna
                    koszulkesmile
                    np. Korn?winkalbo Rammstein..albo jeszcze cos innego sie znajdzie..
    • Gość: Lukas Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 21:18
      Lepiej wogole tego nie kupowac ,tylko zainwestowac np. w Rainbow "Live in
      Germany" (tak na przyklad ,bo wlasnie tego slucham i jest BOSKIE)
      • sp_bas Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 21:23
        "Ksiega tajemnicza. Prolog" jest ich pierwsza plyta i jest PsychoRapowa - jesli
        ktos lubi taki styl - polecam 3-X-Klan a ostatniej plyty k44 (3:44) nie
        polecal, denna, komercyjna, plytka i dlugo moglbym sie rozwodzic jak jest nedzna

Pozdrowki dla prawdziwych !
        • buh Re: Chyba sobie kupie.. 05.03.03, 22:00
          a ja chciałbym przy tej okazji pozdrowić tych, co na niby.
    • Gość: eeetam Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 06.03.03, 00:04
      Malino kup sobie raczej tę drugą z tzeech, czyli "W 63 minuty..."
      Tam jest świetna atmosfera i Magik. Pierwszej nie lubie, bo jest jak dla mnie
      za bardzo przesiąknięta oparami ganji, a trzecia, choś zdecydowanie najlepiej
      wyprodukowana i naprawde dobra to pozostawia pewien niedosyt...
    • mallina Re: Chyba sobie kupie.. 06.03.03, 00:16
      dzieki za Wasze sugestie..
      jak dokonam zakupu (mam nadzieje ze wlasciwego) to podziele sie swoimi
      wrazeniami!
      smile
      • Gość: TON Re: Chyba sobie kupie.. IP: 212.244.51.* 06.03.03, 13:30
        Pewnie juz za pozno, ale moze jeszcze zdaze zanim kupisz.
        Pierwsza sie strasznie zestarzala, tj. pod wzgledem produkcyjnym jest fatalna i
        tekst jak dla mnie brzmia teraz juz troche slabiutko.
        Druga jest ok. ale miejscami nudna. Jednak takie kawalki jak Film i Wycieczka
        to klasyki i moze dla nich warto.
        Trzecia jest najlepsza jesli chodzi o produkcje i chyba tez najlepsza pod
        wzgledem tekstow. Mnie brak Magika nie boli ani troche.

Pozdrawiam i milego sluchania!
        • Gość: mallina Re: Chyba sobie kupie.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.03, 13:39
          spox, zdazyles..mozliwosci zakupu bede miala dopiero w okolicy 20 marcasmile)
          ale widze ze ile wypowiedzi tyle roznych opinii - przyjdzie mi zakupic pewnie
          wszystkie trzysmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka