foxy21 06.03.03, 11:57 Wczoraj 57 lat skonczyl nasz drogi Srootootoo(hihi), a dzis 57 konczy swietny basista D.Gilmour. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Argus Re: I znow urodziny IP: 158.75.1.* 06.03.03, 16:05 Rzeczywiscie David Gilmour konczy dzis 57 lat,rzeczywiscie na ostatnich plytach Pink Floyd gral na basie-ale pomylilas sie droga pani (chyba z Euforii) bo on jest swietnym GITARZYSTA i glownie z grania na gitarze jest znany,a nie na gitarze basowej. Zdrowie jego bedzie pite! Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: I znow urodziny 06.03.03, 16:42 Gość portalu: Argus napisał(a): > Rzeczywiscie David Gilmour konczy dzis 57 lat,rzeczywiscie na ostatnich plytach > Pink Floyd gral na basie-ale pomylilas sie droga pani (chyba z Euforii) bo on > jest swietnym GITARZYSTA i glownie z grania na gitarze jest znany,a nie na gita > rze basowej. > Zdrowie jego bedzie pite! Faktycznie dalam plame (to na pewno z euforii). Ale zaloze sie, ze na basie tez niezle gra Droga pani? Fakt 50 juz skonczylam Zastanawiam sie, ktora plyte Floydow dzis wlacze... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: I znow urodziny znowu????!!!! 06.03.03, 16:27 foxy21 napisała: > Wczoraj 57 lat skonczyl nasz drogi Srootootoo(hihi), > a dzis 57 konczy swietny basista D.Gilmour. > > > oj nie mam jeszcze 57 i dłuuuuuuugo jeszcze nie będę miał...chyba że zegarki przestawią...))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: I znow urodziny znowu????!!!! 06.03.03, 16:46 srootootoo napisał: > foxy21 napisała: > > > Wczoraj 57 lat skonczyl nasz drogi Srootootoo(hihi), > > a dzis 57 konczy swietny basista D.Gilmour. > > > > > > > > oj nie mam jeszcze 57 i dłuuuuuuugo jeszcze nie będę miał...chyba że zegarki > przestawią...))))))) hmmm...to urodziles sie przed, czy po "The Wall"? Bo ja w grudniu koncze wlasnie 57, tak tak, leca latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argus Re: I znow urodziny znowu????!!!! IP: 158.75.1.* 06.03.03, 16:48 A ja sie urodzilem w roku wydania "the Wall"-czyli ani przed,ani po.i co tu zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: I znow urodziny znowu????!!!! kiedy? 06.03.03, 16:59 A kiedy wyszło the walll bo ja floydów ...yyy nie bardzo trawię... Odpowiedz Link Zgłoś